Skab vækst og flere kunder med 1-dags kurser i digital marketing

Hæv niveauet for jeres online indsats med best-of-class træning i de vigtigste discipliner inden for digital marketing. Med Academy X lærer du af nogle af branchens dygtigste specialister med strategisk og taktisk viden samt hands-on erfaring fra 100+ vækstcases.

Vi er ikke en kursusvirksomhed – vi er et førende bureau med mere end 15 års erfaring med digital marketing bag os. Med den baggrund hjælper vi din virksomhed til vækst med udgangspunkt i den nyeste viden, en datadreven tilgang og konkrete værktøjer, som du kan implementere direkte i jeres digital marketing strategi.

trophy-icon

Academy X: Google Ads

Bliv specialist i Google Ads med den nyeste viden inden for intelligent annoncering. Lær, hvordan du anvender data og automation til at vækste jeres digitale forretning og maksimere ROI. Du lærer konkrete teknikker til at optimere og skalere jeres Google Ads setup inden for målretning, retargeting og budstyring med undervisning af branchens bedste. 

some-icon

Academy X: Social

Boost din Facebook marketing med den nyeste viden og avancerede teknikker. Du lærer at lave effektive målgrupper og high-performance annoncer, og du får konkrete teknikker til konverterings-optimering, inklusiv splittesting, analyse og attribution modelling med fokus på at optimere jeres indsats og øge ROI gennem en datadreven tilgang.

search-icon

Academy X: SEO

Kickstart dit salg gennem organisk synlighed – Vi giver dig alt vores viden inkl. konkrete tiltag, der kan implementeres dagen efter og derved styrke din forretning. Lær, hvordan du går fra traditionel søgeordsanalyse til grundig efterspørgselsanalyse, hvordan du strukturerer keywords. og hvordan du integrerer din SEO og SEM strategi.

Private sessions for jeres medarbejdere

Vi har ikke planlagte Academy X sessioner i den nærmeste fremtid, men det er stadig muligt at booke en private session, hvor vi kommer ud til jer og underviser jeres medarbejdere. 

Sessionerne kan være om et specifikt emne eller en marketingdisciplin/kanal og sikrer at I er opdaterede med den nyeste viden omkring digital markedsføring. Undervisningen baseres på vores specialisters erfaringer fra hundredevis af cases på tværs af brancher og fra vores vores egne best-practices, frameworks og den viden vi gør brug af hver dag, når vi arbejder med vores kunders forretninger. Sessionerne er typisk ultra-koncentrerede, fokuserede og skræddersyede til jeres setup.

Kontakt os for en at høre nærmere om en private session via knappen herunder.

Hvem er Academy X for?

CMO’er og marketingchefer

Du er enten ansvarlig for, eller er involveret i, virksomhedens digitale marketing strategi. Dit fokus er primært forretningsorienteret, omend du også kan være involveret i hands-on digital marketing. 

E-commerce managers

Dit fokus er operationelt og til dagligt arbejder du på tværs af flere discipliner med at implementere virksomhedens digitale marketing strategi og skabe resultater med e-commerce.

Digital marketing interesserede

Som marketing koordinatorer, e-commerce assistent eller digital marketing specialist mv. har du typisk hænderne godt nede i jeres digital marketing indsats, men kan have brug for et ekstra boost af viden.

Pris og dato

PRIS
5.900 kr. eks. moms*


DATO FOR NÆSTE KURSUSGANG

Der er endnu ikke fastsat datoer for næste forløb.
Kontakt os i stedet for en privat session.


LOKATION

KYNETIC Aarhus
KYNETIC København
eller
hos jer

*Prisen gælder for undervisning hos KYNETIC i samlede hold. 
For private sessions kan andre priser være gældende. Kontakt os for at vide mere.

 

Undervisning fra de dygtigste i branchen

Viden baseret på erfaring med +100 cases og 15 års erfaring med online marketing

Små koncentrerede hold

Hold af maks 5 sikrer, at der er tid til den enkelte, og at du får fuldt udbytte

Strategisk, taktisk og hands-on elementer

Ideelt for virksomhedens strategiske, taktiske og hands-on ressourcer

Fuld forplejning

Morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssødt indgår i kurset