Academy X > Academy X: Social

Academy X: Social - 1-dags kursus i Facebook annoncering

Tag din Facebook annoncering til næste niveau med den nyeste viden og avancerede teknikker inden for målgrupper, kampagner, annoncer og datadreven analyse. Lær hvordan, du tiltrækker jeres målgruppe med personlige, kontekstuelle budskaber på det rigtige tidspunkt i købsrejsen, og hvordan du anvender intelligent data og mønstre til at maksimere ROI og sikre annoncering på højeste niveau.

Hos KYNETIC har vi nogle af branchens dygtigste specialister i Facebook Ads med +10 års erfaring inden for online annoncering, som nu deler ud af deres ekspertviden, så du selv kan løfte jeres digitale forretning til næste niveau.

Kom hjem med den nyeste og førende viden

På Academy X: Social lærer du konkrete teknikker til:

  • Avanceret målretning med differentierede målgrupper
  • Hyper-relevant targeting med audience insights
  • Performance-optimerede annoncer & splittesting
  • Granulerede retargeting flows
  • Personaliserede budskaber med dynamisk retargeting
  • Knowledge-driven tilgang med datadreven evaluering
  • Konverteringsoptimering med attribution modelling
  • … og meget mere.

Baggrund om træningsforløbet

Academy X: Social kurset inkluderer undervisning inden for alle dimensioner af Facebook marketing, inklusiv målgrupper, kampagnestruktur, annoncer, tracking og analyse – det hele med skarp fokus på, hvordan du kan forbedre og effektivisere jeres indsats med en knowledge-driven tilgang og intelligent brug af data.

Facebook annoncering kurset er for dig, der arbejder professionelt med social media marketing og ønsker at løfte jeres indsats til et højere niveau.

Samlet pris inkl. fuld forplejning: 5.900 kr. ekskl. moms.

Kurset afholdes hos KYNETIC, Skæringvej 88, Lystrup. Ønsker I en intern session snarest muligt, tilbyder vi også dette. Kontakt os for nærmere aftale.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om kurset i Facebook annoncering, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller på tlf. 78 75 00 70.

Praktisk infomation

PRIS
5.900 kr. eks. moms*

DATOER
TBA. Kontakt os i stedet for en intern session.

LOKATION
KYNETIC Aarhus
KYNETIC København
eller hos jer

 

HVEM ER TRÆNINGEN FOR?

CMO’er og marketingchef

Du er enten ansvarlig for, eller er involveret i, virksomhedens digitale marketing strategi. Dit fokus er primært forretningsorienteret, omend du også kan være involveret i hands-on digital marketing.

E-commerce managers

Dit fokus er operationelt og til dagligt arbejder du på tværs af flere discipliner med at implementere virksomhedens digitale marketing strategi og skabe resultater med e-commerce.

Digital marketing interesserede

Som marketing koordinatorer, e-commerce assistent eller digital marketing specialist mv. har du typisk hænder godt nede i jeres i jeres digital marketing indsats, men kan have brug for et ekstra boost af viden.

Private sessions for jeres medarbejdere

Vi har ikke planlagte Academy X sessioner i den nærmeste fremtid, men det er stadig muligt at booke en private session, hvor vi kommer ud til jer og underviser jeres medarbejdere. 

Sessionerne kan være om et specifikt emne eller en marketingdisciplin/kanal og sikrer at I er opdaterede med den nyeste viden omkring digital markedsføring. Undervisningen baseres på vores specialisters erfaringer fra hundredevis af cases på tværs af brancher og fra vores vores egne best-practices, frameworks og den viden vi gør brug af hver dag, når vi arbejder med vores kunders forretninger. Sessionerne er typisk ultra-koncentrerede, fokuserede og skræddersyede til jeres setup.

Kontakt os for en at høre nærmere om en private session via knappen herunder.

Undervisning fra de dygtigste i branchen

Viden baseret på erfaring med +100 cases og 15 års erfaring med online marketing

Små koncentrerede hold

Hold af maks 5 sikrer at der er tid til den enkelte og at du får fuldt udbytte

Strategisk, taktisk og hands-on elementer

Ideelt for virksomhedens strategiske, taktiske og hands-on resource 

Fuld forplejning

Morgenbrød, lækker frokostbuffet, kølige drikkevarer, the/kaffe og eftermiddagssnack indgår i kurset

Brug for hjælp til jeres forretning?