Bliv en del af KYNETIC – se vores ledige stillinger her

Full-stack Webudvikler

Full-Stack Webudvikler

Vær med til at sætte standarden for tekniske digital marketing løsninger hos Nordens førende performance marketing bureau

karriere

Stillingen

Til vores kontorer i Aarhus eller København søger vi en full-stack udvikler med erfaring i teknisk digital marketing eller kendskab til området. Som vores kommende tech-kollega kommer du til at sætte standarden for fremtidens digitale marketing og webløsninger.

I KYNETIC vil du arbejde med tekniske løsninger og implementeringer, der understøtter datadrevet, digital markedsføring. Dine opgaver bliver indenfor opsætning af avanceret tracking (client- og serverside), konverterings- og performance optimeringer af vores- og kunders websites samt opsætning af dashboards, og udvikling af best-in-class webløsninger.

 

Du får derudover en unik chance for at være involveret i udviklingen af vores egen software og produkter og eksperimentere med machine learning.

 

Om dig

Du har full-stack udviklingskompetencer inden for webudvikling, som du ønsker at sætte i spil med forretningskritiske marketing-aktiviteter og solide tekniske løsninger. Det betyder at du formår at tænke holistisk omkring kunderejsen, er proaktiv og brænder for at løse tekniske opgaver, der giver forretningsmæssige værdi for vores kunder.

 

Som person er du altid på forkant med de seneste udviklinger i tech- og webudvikling og elsker at dele din viden med dine kollegaer. Dine tilgange er metodiske, især til debugging og du elsker at identificere og løse tekniske problemer.

 

I det daglige kommer du til at indgå i tech-teamet og arbejde tæt sammen med dine kollegaer i KYNETIC. Du bliver en væsentlig faktor i, at vi lykkes med at skabe resultater for vores kunder, igennem teknisk eksekvering af effektive digital marketing strategier. Dine resultater betyder at vi rykker vores kunder forrest i markedet og langt foran deres konkurrenter.

 

Dit fokus bliver at hjælpe vores kunder med de tekniske aspekter i marketing-spektreret. Det inkluderer bl.a.:

 

 • Webudvikling samt UX- og konverteringsoptimering af webløsninger for både ecommerce og B2B, med primært fokus på frameworks indenfor HTML, CSS og Javascript (gerne React eller Vue.js), samt PHP og Python.

 • Opsætning af avanceret webtracking bl.a. via Google Analytics/GA4, Google Tag Manager, Segment, mv.

 • Udvikling af dashboards via eksempelvis Google Data Studio, Google Analytics, Google BigQuery, SQL databaser, Super Metrics, MS Power BI m.m. 

 • Eksperimentere med Google AI og AWS machine learning i vores løsninger.

 • Implementering af marketing automation platforme, lead-formularer og integrationer via Zapier og API’er

 • Være involveret i udvikling af egen software og produkter som er en del af vores kerne-strategi og en vigtig milestone i 2021
om os

KYNETIC er et digital marketing performance bureau som ingen andre

Vi er et af de hurtigst voksende digital marketing agencies i Norden, den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, det højeste scorende Facebook Bureau i Danmark og det eneste bureau med en medfødt specialisering at bruge AI og machine learning til at få mere ud af budgetterne.

 

Derfor tør vi godt kalde sige at vi er et af de absolut førende digital marketing performance bureauer i Norden.

 

Vi er sat i verden for at sætte standarden for førende data-drevet digital markedsføring og var det første nordiske agency, der for alvor satte agendaen for brug af automation og machine learning i digital marketing sammenhæng. Det kobler vi med stærk kommunikation, dybdegående tekniske kompetencer, et dedikeret data-science ben og en særlig høj grad af forretningsforståelse. En cocktail der gør at vi kan skabe markedsledende digital marketing strategier til vores kunder og få de sjoveste projekter i branchen.

 

Til dagligt lever og ånder vi for at skabe digital marketing strategier, der får hjerter til at banke og skaber markante resultater for vores kunder. Vi integrerer 360 graders performance marketing og nedbryder siloer via data for at skabe højere relevans, mindre støj og større afkast.

 

KYNETIC blev stiftet i slutningen af 2018 med kontor i Aarhus og København, og vi forventer at være 50-100 ansatte inden for ganske få år.

 

Klik her for at læse mere om KYNETIC

karriere

Hverdagen som Digital Marketing Developer

 • Du kommer til at arbejde med udvikling og optimering af vores eget website, samt kunders websites, med et primært fokus på konverteringsoptimering- og UX optimering.

 

 • Du kommer hovedsageligt til at være hands-on med platforme som WordPress og Shopify, og i højere grad rådgive om andre platforme som Umbraco, EpiServer, Sitecore mv.

 • Varetage performance optimering af eksisterende webløsninger ved hjælp af analyseværktøjer som f.eks. Google Pagespeed Insights/Lighthouse, Pingdom Tools, mv.

 • Opsætning af avanceret webtracking via Google Tag Manager, herunder Google Analytics events, mål og ecom tracking, samt tracking af Facebook og LinkedIn.

 • Opsætning af Zapier integrationer, samt andre connectors i forbindelse med kampagner og marketing automation platforme.

 • Udvikling af dashboards via eksempelvis Google Data Studio, Google Analytics, Google BigQuery, SQL databaser, Super Metrics, MS Power BI mm.

 • Eksperimentere med Google AI og AWS machine learning i vores løsninger.

 • Være involveret i udvikling af egen software og produkter som en del af vores interne roadmap for 2021.
karriere

Vi forventer at

 • Du har enten en relevant uddannelse indenfor IT, naturvidenskab eller marketing (minimum bachelor-niveau), eller du er autodidakt.
 • Du har en naturlig interesse og nysgerrighed i at eksperimentere med de nyeste teknologier, med henblik på at skabe brancheførende løsninger.
 • Du har talent, er ambitiøs og har flair for webudvikling og tekniske områder af digital markedsføring. Samt en interesse i at arbejde kreativt med data.
 • Du mestrer gerne flere af følgende kodesprog, teknologier og platforme: HTML, CSS, Javascript (gerne React eller Vue.js), samt forståelse for SQL og databaser.
 • Du har kendskab til- og erfaring med dataformater som JSON, XML, CSV.
 • Du kender til Google Analytics og Google Tag Manager og har erfaring med håndtering af Data Layers.
 • Du elsker tanken om at være/blive thought leader og være med på en vækstrejse hos verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens.
karriere

Som organisation tilbyder vi

 • En karriere uden glasloft hos landets førende performance agency, der gør mange ting anderledes end standarden i markedet.
 • Høj faglig stolthed og udvikling, hvor kun det bedste er godt nok i alle dele af vores leverancer i samarbejdet med kunden.
 • Du bliver en central del i et succesfuldt scaleup med kraftig vækst, som giver et højt medansvar og en høj grad af indflydelse på fagområdet samt husets processer, arbejdsgange, leverancer og, ikke mindst, dit team
 • Højeste grad af faglig udvikling med spændende kunder, projekter, løbende opkvalificering, 6 årlige feedback-sessions (fremfor den typiske 1).  
 • Du får medansvar for leverancerne hos et førende digitalt marketing bureau og konsulenthus, der tør sætte standarden for markedet. 
 • Mulighed for at udvide og udvikle dit netværk med en række af branchens stærkeste profiler inkl. deltagelse på diverse konferencer, seminarer m.m.
 • 2 årig visionplan tilpasset dine ambitioner og drømme. 
 • En veldefineret balance mellem at være ambitiøse og samtidig have (fri)tid til at koble af og lade op, uden for arbejdstiden.
 • Fri arbejdstid og flextid med selvstyring af din tid og opgaver.
 • En arbejdsplads i fede rammer med fri frugt, lækker frokost, fri sodavand og energidrik, bordfodbold, fredagsbar, innovations-sessions, sportsarrangementer, fester, årlige strategidage, hackathons ude af huset og meget meget mere.
 

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Head of Marketing
Performance Marketing Director
Lead Creative & Senior Content Consultant
Marketing Automation Lead
Full-stack Webudvikler
Paid Search Specialist/Consultant
Marketing Automation Consultant
SEO Consultant
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik program forår 2022
Senior Digital Marketing Consultant
Creative Content Consultant
Graduate-forløb