Vind dit marked i 2023 – Webinarserie med fokus på strategi, trends og datacentralisering.

Læs mere og tilmeld dig

Graduate-forløb

Graduate Forløb

Kickstart din karriere i digital marketing med KYNETIC. 12 måneders forløb til dig der har passion digital marketing og ambitioner for din karriere.

Karriere - Graduate forløb

Udbyg dine kompetencer med et Graduate forløb

Har du faglig passion for digital marketing, men ikke den store erhvervserfaring (endnu), så er KYNETICs graduate forløb netop for dig. Over 12 måneder bliver du lært op af nogle af branchens dygtigste specialister, og du får mulighed for at bygge bro mellem din uddannelse og bureaubranchen. 

 

I et graduate forløb hos KYNETIC er du ligestillet med alle andre medarbejdere, og du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, frokostordning mv. Din dagligdag bliver på vores kontor i Aarhus, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, og selvstændigt, løser kundeopgaver. 

 

Helt særligt ved graduate forløbet er at vi sammensætter et program, der er tilpasset dig. Du får fra start mulighed for at specialisere i 1-2 fagområder, som du finder spændende. Målet er at du, i samarbejde med os, kan forme din karriere og naturligvis den stilling, som vi forventer du fortsætter i efterfølgende.

Som graduate i KYNETIC får du: 

 

 • En dagligdag med spændende opgaver indenfor datadrevet digital marketing, med mellemstore og store kunder indenfor ecommerce og B2B
 • Chancen for at arbejde med førende digital marketings teknologier på alle relevante og førende digitale kanaler
 • Mulighed for at komme med på en vækstrejse, og derfor i høj grad selv forme din karriere og dagligdag
 • Et godt arbejdsmiljø med flinke kollegaer, der hjælper hinanden og har det sjovt sammen

 

Fra start vil du få et stort ansvar og opleve en stejl læringskurve, der rikochetterer din karriere hurtigere end noget andet sted. Som relevant kandidat til KYNETICs graduate forløb, ser vi gerne du allerede har hands-on erfaring med digital markedsføring og som minimum en relevant uddannelse indenfor feltet.

om os

KYNETIC er et digital marketing performance bureau

KYNETIC er Nordens førende performance marketing bureau indenfor anvendelsen af AI og ML i marketing regi. 

 

Vi skaber markante resultater der kan mærkes på bundlinjen, gennem holistiske, digitale marketing 360 strategier der involverer kanaler som SEM, SEO, Social Ads, email og marketing automation osv. Vi arbejder ikke i siloer men har fokus på kunderejsen, og med ikke-diskuterbare målsætninger for vores kunder om at skabe højere relevans og større afkast for dem. 

 

Vores vision er sætte standarden for fremtidens digital marketing, skabe tættere bånd mellem forbrugere og virksomheder og være med til at skabe fremtidens vinder branding gennem bedre og mere relevant digital markedsføring. 

 

Læs mere om KYNETIC her. Karriere - Graduate forløb

Form din egen karriere i KYNETIC

Du kommer til at blive en væsentlig faktor i at vi lykkedes med at skabe resultater for vores kunder igennem eksekvering af effektive digital marketing strategier. Vi er meget stolte af vores faglighed, og vi garanterer altid høj kvalitet på alle de opgaver vi leverer for vores kunder. Derfor er vi meget interesseret i at du også bliver blandt nogle af landets dygtigste specialister – og har lyst til at komme med på den rejse.

Som graduate i KYNETIC kan du specialisere dig i 1-2 fagområder. Hvilke fagområder du kan specialisere dig i, er:  

 

 • SEO (Søgemaskineoptimering på fx Google) 
 • Paid Search (Google Ads og søgemaskine annoncering) 
 • Paid Social (Annoncering på Facebook, Snapchat, LinkedIn, Pinterest mv.) 
 • Email & Marketing Automation 
 • Indsigt og Analyse (Indsamling og analyse af data) 
 • Content marketing (kreativ kommunikation, tekstforfatning, videoproduktion mv.) Når du har valgt dine 1-2 fagområder, definerer vi en række læringsmål, som vi løbende i fællesskab evaluerer og sparrer på, med henblik på at sikre, at dit graduate-forløb går i den rigtige retning. 

 

I KYNETIC arbejder vi ikke silo-baseret med digital marketing , men derimod holistisk og cross-channel. For vores kunder betyder det at vi rådgiver og eksekvere på alle de kanaler, som er relevant for netop deres forretning. For dig er det lig med, at udover at du bliver skarp på dine valgte fagområder, også kommer til at få indsigt i de andre kanalers fagligheder. 

Karriere - Graduate forløb

Derfor bør du blive en del af KYNETIC

 • Du bliver en del at det førende bureau i branchen inden for datadrevet digital markedsføring 
 • Du bliver en del af et hold, der er langt mere for hinanden end kollegaer, og stolte af at være et sted, der går forrest i branchen
 • Du får ordnede forhold med mulighed for pension, fede omgivelser, et elitært og familiært miljø, ny telefon, ny laptop med dock, 2 skærme,
 • Vi har en lækker frokost buffet, fri kaffe, vand, sodavand, energidrik mm. 
 • En personlig vision- og karriere-plan, der altid rækker 1-2 år ud i fremtiden (bliver lavet når graduate forløbet slutter)
 • Vi tror ikke på MUS, men afholder bi-monthly feedback-sessions med fokus på din udvikling og dit liv 
 • 2x årlige hackathons/firmature i lækre omgivelser, julefrokost, årlig strategi-dag og ugentlig fredags-hygge med vin/gin-hass mm.

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Paid Social Specialist
Marketing Automation Lead
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik-program forår 2023
Senior Digital Marketing Consultant
Graduate-forløb