Bliv en del af KYNETIC – se vores ledige stillinger her

Lead Creative & Senior Content Consultant

Creative Content Lead & Senior Consultant

Vær med til at sætte en ny standard for marketing automation setups, hos KYNETIC - ét af nordens førende performance marketing bureauer

karriere

Kreativ konsulent med fagligt ansvar

Til vores kontor i Aarhus eller København søger vi en faglig ansvarlig for vores kreative ben, som vil være med til at sætte standarden for fremtidens digital marketing og med på vores rejse om at blive nordens absolut førende digital marketing bureau. Du vil til dagligt indgå i et team, som bl.a. kan bryste sig af at være nomineret til 7 effektpriser de seneste 12 måneder herunder Rambukkken, Nordic Search Awards og ehandelsprisen. Med andre ord får du kollegaer, der vil være de bedste i branchen, til det de laver.

 

Som Creative Lead skal du hjælpe vores kunder med at udvikle deres brand-kendskab samt salg- og lead-performance igennem udvikling af de rette kreative kampagner, hvor dit primære fokus er at udtænke, udarbejdelse og oprette det rigtige content på tværs af kanaler (website, email, annoncer mv.) 

Det betyder, at du kommer til at arbejde med 3 ben:

 

1. Udvikling af kampagne og content-koncepter for vores kunder.

2. Produktion af content (tekst, grafik, ads, video mm.)

3. Design og UX af lead-gen og ecommerce løsninger

 

Du er først og fremmest en sublim kommunikatør – både visuelt og tekstuelt – koblet med et høj-kommercielt mindset og forretningsforståelse. Med andre du ved at content – om det er et website, en annonce eller en landingpage, skal laves inden for nogle kommercielle best practices og lede til resultater.

 

Du mestrer det skrevne ord på dansk og gerne også på engelsk – på professionelt niveau (ikke et krav). Herudover kan du tænke kreativt i en data-drevet digital marketing kontekst, og du kan både udtænke og eksekvere kampagne- og indholdskoncepter, der leder til klare målbare KPI’er.  Samtidig er du en stærk formidler og rådgiver, som proaktivt og styrende kan drive workshops, kundemøder og content-koncept-sessioner eksternt, såvel som internt.

 

Derudover vil qua din lead-rolle have det faglige ansvar for udviklingen af vores kreative fagben inden for content, kommunikation og design og det der befinder sig herunder; Software-portefølje, vores processer/metoder på området, samt være med at sikre den interne faglighed og den eksterne kommercielle linje.

 

Du har erfaring med Google Analytics, grafisk arbejde, tekstproduktion, indbound marketing og gerne også videoproduktion (ikke et krav) og kan formå at danne bro mellem det kreative og den efterfølgende indsats i kanalerne med Google annoncering, SoMe annoncering, SEO, marketing automation mm. som eksekveres af vores teams hertil. 

om os

KYNETIC er særligt performance marketing bureau, der ikke er som alle andre

Vi er et af de hurtigst voksende digital marketing agencies i Norden, den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, det højeste scorende Facebook Bureau i Danmark og det eneste bureau med en medfødt specialisering at bruge AI og machine learning til at få mere ud af budgetterne.

 

Derfor tør vi godt kalde sige at vi er et af de absolut førende digital marketing performance bureauer i Norden.

 

Vi er sat i verden for at sætte standarden for førende data-drevet digital markedsføring og var det første nordiske agency, der for alvor satte agendaen for brug af automation og machine learning i digital marketing sammenhæng. Det kobler vi med stærk kommunikation, dybdegående tekniske kompetencer, et dedikeret data-science ben og en særlig høj grad af forretningsforståelse. En cocktail der gør at vi kan skabe markedsledende digital marketing strategier til vores kunder og få de sjoveste projekter i branchen.

 

Til dagligt lever og ånder vi for at skabe digital marketing strategier, der får hjerter til at banke og skaber markante resultater for vores kunder. Vi integrerer 360 graders performance marketing og nedbryder siloer via data for at skabe højere relevans, mindre støj og større afkast.

 

KYNETIC blev stiftet i slutningen af 2018 med kontor i Aarhus og København, og vi forventer at være 50-100 ansatte inden for ganske få år.

 

Klik her for at læse mere om KYNETIC

karriere

En fed hverdag med masser af variation og indflydelse

 • Du kommer til at blive en væsentlig faktor i, at vi lykkes med at skabe resultater for vores kunder igennem eksekvering af det rette indhold og kampagner
 • Du kommer til at arbejde med content-udvikling, annonceproduktion (grafisk materiale) og webdesign
 • Du kommer til at arbejde med konceptudvikling for indhold og kampagner, med fokus på lead-genering, email-permission-rekruttering, top-funnel brand-kendskab, eCommerce salg mm.
 • Med udgangspunkt i data fastsætter vi segmenter, målretninger, kunderejser og 360 graders annonceringsstrategier fra top, til mid og til low-funnel, samt efterfølgende retention. Denne proces involveres du også I med primært fokus på, at vi får udviklet de rette annoncer, de rette landing pages, tekster, og video-materiale
 • Du kommer også til at arbejde med webanalyse og behandling af data, som leder dig og os til dybere indsigt og bedre beslutninger
 • Du kommer til at arbejde med kortlægning af kunderejser, segmentudvikling og eksekvering af digital marketing strategier baseret på bl.a. frameworks
 • Du kommer til at at afholde kundemøder, workshops og afrapporteringer til vores kunder sammen med teamet omkring.
 • Du kommer til at eje og udvikle vores frameworks, processer, og roadmap for området, så der sikres vi udvikler os både fagligt og kommercielt
 • Du kommer til arbejde med det visionære omkring vores kreative ydelser, annoncer, webdesign, UX og content udvikling, samt udkomme med det i marketingmaterialer, kundemøder og interne masterclasses.
karriere

Det forventer vi af dig

Du har mindst 5 års tidligere hands-on erfaring og mestrer flere af følgende fagområder:

 • Content marketing strategi og indholdskoncepter

 • Taktiske kampagne-koncepter til eksekvering i Google, Facebook, Linkedin, website mm.

 • Tekstproduktion og copywriting på dansk og engelsk (artikler, landingpages, annoncetekster mm.)

 • Udvikling af grafisk materiale i Photoshop og/eller Illustrator til landing pages og ads

 • Udvikling af responsive webdesign af kommerciel karakter – gerne med ecommerce erfaring

 • Udvikling, produktion og redigering af video-materiale i Adobe Premiere (video ads, info-videoer, brand-videoer, interviews mm.). Dette er ikke et krav.

 • Du har en relevant uddannelse inden for IT, kommunikation, journalistik, naturvidenskab eller marketing (gerne bachelor niveau eller mere, men autodidakt er også muligt)

 • Du har talent, er ambitiøs og har flair for IT-systemer og tekniske områder af digital markedsføring. Det er et plus, hvis du kan kode eller forstå html/css/javascript, men ikke et krav

 • Du har interesse i Google Analytics og webanalyse

 • Det er bonus hvis du har har teknisk snilde. Dvs. opsætning af et video-setup inkl. kameraer, lamper, mikrofoner, software mm., samt redigering og produktion i Adobe Premiere skræmmer dig ikke. Dette er dog ikke krav.

 • Du kan formå at tænke holistisk, være proaktiv, og du drives af hands-on at skabe de resultater, der skal til for at vores kunder rykker fra deres konkurrenter

 • Du elsker tanken om at være/blive thought leader og være med på en vækstrejse hos verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens, som stadig er på en vækstrejse. 
 
karriere

Langt mere end en almindelig arbejdsplads

 • Du bliver en del at det førende bureau i branchen inden for data-drevet digital markedsføring
 • Du bliver en del at det førende bureau i branchen inden for datadrevet digital markedsføring og et team der har arbejdet med email-marketing og marketing automation i mere end 15 år. 
 • Du bliver en del af et hold, der er langt mere for hinanden end kollegaer, og stolte af at være et sted der går forrest i branchen 
 • Du bliver en del af et scale-up, der pt. er et af Nordens hurtigst voksende bureauer, hvilket inkluderer mange muligheder for personlig udvikling og avancement
 • Du kommer til at udvikle dig mere end nogensinde før, og vi accelerer din karriere hurtigere og mere end noget andet sted
 • Du får ordnede forhold med mulighed for pension og en god løn-pakke
 • Du bliver en del af fede omgivelser, et elitært og familiært miljø 
 • Du får adgang til lækker frokost buffet, fri kaffe, sodavand, energidrik mm.
 • Du får ny telefon, ogny laptop med dock, 2 skærme
 • En personlig vision- og karriere-plan, der altid rækker 1-2 år ud i fremtiden
 • 4 årlige feedback sessions med fokus på din udvikling og dit liv i stedet for gammeldags Medarbejderudviklingssamtaler. 
 • Ingen udgående salgsarbejde, da vi er 100% indbound-baserede
 • 2x årlige hackathons/firmature i lækre omgivelser, julefrokost, årlig strategi-dag og ugentligt fredags-hygge med vin/gin-hass mm. 
 •  Mulighed for høj fleksibilitet og hjemmearbejdsdag

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Head of Marketing
Performance Marketing Director
Lead Creative & Senior Content Consultant
Marketing Automation Lead
Full-stack Webudvikler
Paid Search Specialist/Consultant
Marketing Automation Consultant
SEO Consultant
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik program forår 2022
Senior Digital Marketing Consultant
Creative Content Consultant
Graduate-forløb