Bliv en del af KYNETIC – se vores ledige stillinger her

Performance Marketing Director

Performance Marketing Director

Vær med til at sætte standarden for digital effektskabelse hos Nordens førende performance marketing bureau

karriere

Performance Marketing Director

Til vores kontor i Aarhus eller København søger vi en Performance Marketing Director, der evner at tage ansvaret for vores kunders digitale performance udviklingen af teamet derunder.

Til daglig får du stor frihed og ansvar for at udvikle en række af vores største kunder igennem data-drevne digital marketing strategier, der typisk bevæger sig på tværs af kanal- og platformsmix, kommunikationsstrategier og data management.
– Det overordnede fokus er digital økonomisk effekt-skabelse og en sund udvikling af vores kunder virksomhed og deraf udviklingen af deres nye eller udvide engagement i et samarbejde med KYNETIC. 

Samtidig vil du have en primær intern rolle i at udvikle og optimere processer, arbejdsgange og metoder på området og dermed sikre, at vi går forrest i branchen på både strategi og eksekvering indenfor performance marketing paletten.

Du kender naturligvis din CAC, CLV, ROAS og ROI-modeller til fingerspidserne og kan selv være med til at bygge og orkestrere de stærkeste setups i branchen. 
Du har en strategisk og analytisk tilgang til at både tænke, eksekvere og konceptualisere high-performance marketing strategier og kampagner og du forstår dig på kommunikative virkemidler, samt hvordan de rette strukturerer og frameworks i kanalerne sættes i spil på tværs af kunderejsen med data i front for det hele. Samtidig er du en stærkt formidler både sprogligt og skriftligt, som du med et højt niveau af forretningsfokus omsætter til kommerciel forståelse og rådgivning.

Som Performance Marketing Director vil du indgå i ledergruppen og på sigt have mulighed for at blive en del af direktionen og vores Partner-Track.  Som et opløb til stillingen og alt efter kvalifikationer, er det muligt at starte ud i en senior rolle, som efter en rum tid og en række milestones overgår til Director-stillingen, hvis der er behov herfor.

om os

Digital marketing performance bureau, som ingen andre

Vi er et af de hurtigst voksende digital marketing agencies i Norden, den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, det højeste scorende Facebook Bureau i Danmark og det eneste bureau med en medfødt specialisering at bruge AI og machine learning til at få mere ud af budgetterne.

 

Derfor tør vi godt kalde sige at vi er et af de absolut førende digital marketing performance bureauer i Norden.

 

Vi er sat i verden for at sætte standarden for førende data-drevet digital markedsføring og var det første nordiske agency, der for alvor satte agendaen for brug af automation og machine learning i digital marketing sammenhæng. Det kobler vi med stærk kommunikation, dybdegående tekniske kompetencer, et dedikeret data-science ben og en særlig høj grad af forretningsforståelse. En cocktail der gør at vi kan skabe markedsledende digital marketing strategier til vores kunder og få de sjoveste projekter i branchen.

 

Til dagligt lever og ånder vi for at skabe digital marketing strategier, der får hjerter til at banke og skaber markante resultater for vores kunder. Vi integrerer 360 graders performance marketing og nedbryder siloer via data for at skabe højere relevans, mindre støj og større afkast.

 

KYNETIC blev stiftet i slutningen af 2018 med kontor i Aarhus og København, og vi forventer at være 50-100 ansatte inden for ganske få år.

 

Klik her for at læse mere om KYNETIC

karriere

Hverdagen som Performance Marketing Director

 • Du kommer til at blive en væsentlig faktor i, at vi lykkes med at skabe resultater for vores nye og nuværende kunder. Det betyder, at du med det ene ben er med til at lede, opkvalificere, rekruttere og uddanne specialister samt definere interne processer for best-pratices og de metoder vi hver dag anvender til at arbejde med digital performance marketing og med det andet ben er med til at drive pitch processer på nye kunder, udvikle vores største kunder og skabe kommerciel, målbar vækst.
 • Du kommer til at være en drivende faktor på, at arbejdet med vores frameworks udvikles i samme tempo som markedet og sikre at vi altid er 2 skridt foran konkurrencen i markedet. 
 • Du kommer til at arbejde med orkestreringen af kunder og teams sammensætninger, når nye samarbejde startes op, samtidig med at du vil arbejde med og tage ansvaret for udviklingen af en række af vores største kunder og rådgive vores kunder om de rette taktikker og strategier for at nå deres visioner som virksomheder.
 • Du kommer til at arbejde med webanalyse, business intelligence og behandling af data, som leder dig og os til dybere indsigt og bedre beslutninger
 • Du kommer til at arbejde med kortlægning af kunderejser, segmentudvikling og eksekvering af digital marketing strategier baseret på vores frameworks
 • Du kommer aktivt til at dele din viden i KYNETIC Insights, webinarer, seminarer og på diverse konferencer
 • Du kommer til at opbygge et team omkring dig og være med på en vækstrejse uden glasloft, i et hus har som har én ambition: At være et markedsledende performance agency i Europa inden for få år
karriere

Vi forventer at

 • Du har mindst 5 års erfaring med Performance marketing og /eller kommerciel digital marketing
 • Du er visionær og motiveres af at skulle bygge noget stort op med dig selv som central drivkraft lige fra at definere frameworks i et slidedeck og bygge effektfulde playbooks/guidelines til den kommercielle del til at drive kundepitches og ønsker at være en central del af, at udvikle forretningen kommercielt
 • Du er ambitiøs og har en naturlig selvstændighed, og du løser opgaver metodisk, analytisk og holistisk på højeste niveau
 • Du har en dokumenteret track-record i at skabe målbare kommercielle resultater med performance marketing setups
 • Du er yderst talstærk, analytisk, grundig, kan tænke kommercielt og er dygtig til at kommuinikere din viden
 • Du kender din analytics stack fra A til Z  og søger som oftest svar i data
 • Du en god teknisk forståelse
 • Du er en god formidler både skriftlig og mundtligt, og elsker at tænke i processer, arbejdsgange og strukturerer.
karriere

Som organisation tilbyder vi

 • En karriere uden glasloft hos landets førende og hurtigst voksende performance agencies, som gør mange ting anderledes end standarden i markedet
 • Høj faglig stolthed og udvikling, hvor kun det bedste er godt nok i alle dele af vores leverancer i samarbejdet med kunden
 • Du bliver en central del i et succesfuldt scaleup med kraftig vækst, som giver et højt medansvar og en høj grad af indflydelse på fagområder samt husets processer, arbejdsgange, leverancer og, ikke mindst, teams og sociale rammer
 • Højeste grad af faglig udvikling med spændende kunder, projekter, løbende opkvalificering, 4 årlige feedback-sessions (fremfor den typiske 1) og fri adgang til husets Coach / Erhvervspsykolog
 • Du får medansvar for leverancerne hos et førende digitalt marketing bureau og konsulenthus, der tør sætte standarden for markedet og morgensdagens dygtigste virksomheder
 • Mulighed for at udvide og udvikle dit netværk med en række af branchen stærkeste profiler inkl. deltagelse på diverse konferencer, seminarer mm.
 • 2 årig visionplan med mulighed for at avancere til direktionen og potentielt blive Partner (medejer)
 • En veldefineret balance mellem at være ambitiøse og elitær i sit virke og samtidig have stor fleksibilitet til at koble af og lade op, uden for arbejdstiden.
 • Fri arbejdstid og flextid med selvstyring af din tid og opgaver
 • En arbejdsplads i fede rammer med fri frugt, lækker frokost, fri soda og energidrik, bordfodbold, fredagsbar, innovations-sessions, sportsarrangementer, fester, årlige strategidage, hackathons ude af huset og meget meget mere …. 
 

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Head of Marketing
Performance Marketing Director
Lead Creative & Senior Content Consultant
Marketing Automation Lead
Full-stack Webudvikler
Paid Search Specialist/Consultant
Marketing Automation Consultant
SEO Consultant
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik program forår 2022
Senior Digital Marketing Consultant
Creative Content Consultant
Graduate-forløb