Vind dit marked i 2023 – Webinarserie med fokus på strategi, trends og datacentralisering.

Læs mere og tilmeld dig

Senior Digital Marketing Consultant

Senior Digital Marketing Consultant

Bliv en del af Nordens førende performance marketing bureau og arbejd med forretningskritiske 360 graders digital marketing strategi i et særligt miljø med høj frihed, ambitioner for din karriere og fokus på din karriereudvikling

karriere

Ambitiøs Digital Marketing Consultant

Vi søger en Senior Digital Marketing Consultant, som vil være med til at sætte standarden for fremtidens digital marketing og være med på vores rejse til at blive Nordens absolut førende digital marketing bureau. 

 

Du kommer til at arbejde med data-drevet digital markedsføring for typisk 3-6 kunder og skal med data, indsigt og høj forretningsforståelse, rådgive og udvikle digital marketing strategier for kunden, samt med teamet omkring dig, føre den ud i livet.

 

Dit kommer til at kombinere din viden om digital markedsføring med finansiel forståelse, kommunikation, indsigt i kundens forretning og data-analyse. Tilsammen bruger du de elementer til at udvikle strategier, taktikker og planer, hvorefter du sammen med teamet tage kunden i hånden, afholder workshops og ikke mindst er med til at eksekvere planen, som skal indfrie målsætningingerne. Typisk vil strategierne indeholde aktiviteter på tværs af de mest gængse annonceringskanaler såsom SEO, Paid Search, Paid Sociual, Email-marketing, marketing-automation mm. Så minimum én af disse kanaler, er du ekspert i med minimum 3 års erfaring og du har også en bred forståelse af de øvrige kanaler. 

 

Du kender naturligvis din CAC, CLV, ROAS og ROI og elsker at gå data-drevet til værks via Gooogle Analytics, excel og andre værktøjer. Du har fornemtlig en T-shaped profil med en faglig dybde i 1-2 konkrete digital marketing kanaler hvor du hands-on kan eksekvere og samtidig har du en bred online forretningsforståelse, samt en god kommerciel forståelse. 

om os

KYNETIC er et digital marketing performance bureau

KYNETIC er blandt nordens førende digital marketing konsulenthuse og pt. et af de hurtigst vækstende bureauer i landet. Vi har rundet 20 ansatte på kort tid og forventer at være +50 ansatte snart.
Vi har en stærk økonomi, fede sociale rammer og et fagligt fokus på at gå forrest i branchen. Senest bevidst med hele 4 nomineringer til E-handelsprisen og vinder af Nordic Search Awards for “Best Online Campaign in Denmark” for vores SEO og Paid search framework. Prisen er ligeledes blevet udvalgt og nomineret til en Rambuk. Herudover er vi vores Paid Social team, den højeste ratede Facebook Agency Partner i Europa scoret af Facebook selv.

Vi har et særligt fokus på at forene velkendt digital markedsføring håndværk og høj forretningsforståelse med automation og kunstig ingelligent. Vi kalder det at accelerere digital marketing med en AI-first tilgang. Automation og machine learning kommer til at dominere marketing de næste 20 år og er nøglen til at virksomheder der vil arbejde best-in-class med digital marketing, får mere ud af deres budgetter, er mere relevante og støjer mindre.

Vi arbejder med 360 graders SEO, Paid Search, Paid Social, email og marketing automation. Altsammen uden siloer – fordi vi ved at kundernes kunder ikke tænker i kanaler og siloer. Derfor har vi et centralt fokus på kunderejsen i vores eksekvering, hvor kanalanernes integration med hinanden, skaber en højere værdi for vores kunder. 

Til dagligt hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skabe mere omsætning, højere indtjening, stærkere brands, mindre støj og højere kundeloyalitet. Vores vision er sætte standarden for fremtidens digital marketing, skabe tættere bånd mellem forbrugere og virksomheder og være med til at skabe fremtidens vindere igennem bedre og mere relevant digital markedsføring. En vision der hver dag gennemsyrer alt hvad vi foretager os og er med til at sætte et klart sigte for alle medarbejderes personlige udvikling.

Er du klar til at blive en del af rejsen?

karriere

Spændende opgaver og muligheder

 • Du kommer til at hjælpe en lille håndfuld spændende virksomheder og brands i deres i deres udvikling. I samrbejdet bliver du deres lead-kontaktperson og derfor en væsentlig faktor i, at vi lykkes med at skabe resultater igennem eksekvering af effektive digital marketing strategier og taktikker.

 • Med udgangspunkt i forrentingsforståelse og data er du med til at kortlægge de rette kanal-taktikker, segmenter, målretninger og bygge de rette annonceringsstrategier fra top, til mid og til low-funnel. Strategierne og taktikker, som du efterfølgende selv er med til at eksekvere, optimere og evaluere. Det gælder både ecommerce og B2B kunder.

 • Du kommer til at arbejde med rådgivning, workshops og intern projektledelse med teamet omkring dig.

 • Du kommer til at omsætte indsigt og data, og vores frameworks til beslutninger og konkrete optimeringstiltag på kunden, som understøtter de afstemte KPI’er og målsætninger.

 • Du kommer til at deltage på opstarts-dialoger sammen med vores øvrige Senior-konsulenter, men skal ikke lave salgsarbejde. Vi er 100% inbound-drevne og derfor er vores salgsproces typisk funderetet i at vi bliver kontaktet og via en analyse og konkret indsigt i deres forretning, giver kunden rådgivning om hvordan de kan nå deres målsætninger.

 • Du kommer til at arbejde hands-on med 1-2 kanaler som du mestrer. Det kan være annoncering, marketing automation, SEO, content-marketing, social ads, email eller noget andet. Med andre ord. Vi tror på at de dygtigste konsulenter også kan et håndværk og kan hjælpe kunden hands-on med indsatsen. Typisk vil der så være yderligere 1-3 specialister på et kundeteam, som du er med til at styre.
karriere

Vores forventninger til dig

 • Du har mindst 3 års hands-on erfaring med minimum 1 af følgende fagområder:

  – Google Ads stacken (search, display, retargeting mm.)
  – Søgemaskineoptimering
  – Webanalyse og Businessintelligens
  – Display og RTB annoncering
  – Paid Social Ads (Facebook, Instragram, Youtube, Linkedin, SnapChat mv.
  – Google Analytics og Google Tag manager
  – Konverteringsoptimering og splittesting
  – Email-marketing og marketing automation
  – Inbound- og contentmarketing

 • Du har en track-record i at skabe resultater med dit arbejde og en høj kommerciel- og -forretningsforståelse
 • Du har en god grundforståelse for hele digital marketing paletten
 • Du er god til at formidle taktikker og processer, både mundtligt og skriftligt
 • Du har en relevant uddannelse inden for IT, naturvidenskab eller marketing
 • Du har talent, er ambitiøs og har flair for IT-systemer og tekniske områder af digital markedsføring. 
 • Du er erfaren bruger af Google Analytics og søger ofte svar i data
 • Du formår at tænke holistisk, være proaktiv, og du drives af hands-on at skabe de resultater, der skal til, for at vores kunder rykker fra deres konkurrenter
 • Du elsker tanken om at være/blive thought leader og være med på en vækstrejse hos verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens, som vil være de bedste i branchen
karriere

Vi tilbyder at

 • Du bliver en del at det førende bureau i branchen inden for data-drevet digital markedsføring
 • Du bliver en del at det førende bureau i branchen inden for datadrevet digital markedsføring og et team der har arbejdet med email-marketing og marketing automation i mere end 15 år. 
 • Du bliver en del af et hold, der er langt mere for hinanden end kollegaer, og stolte af at være et sted der går forrest i branchen 
 • Du bliver en del af et scale-up, der pt. er et af Nordens hurtigst voksende bureauer, hvilket inkluderer mange muligheder for personlig udvikling og avancement
 • Du kommer til at udvikle dig mere end nogensinde før, og vi accelerer din karriere hurtigere og mere end noget andet sted
 • Du får ordnede forhold med mulighed for pension og en god løn-pakke
 • Du bliver en del af fede omgivelser, et elitært og familiært miljø 
 • Du får adgang til lækker frokost buffet, fri kaffe, sodavand, energidrik mm.
 • Du får ny telefon, ogny laptop med dock, 2 skærme
 • En personlig vision- og karriere-plan, der altid rækker 1-2 år ud i fremtiden
 • 4 årlige feedback sessions med fokus på din udvikling og dit liv i stedet for gammeldags Medarbejderudviklingssamtaler. 
 • Ingen udgående salgsarbejde, da vi er 100% indbound-baserede
 • 2x årlige hackathons/firmature i lækre omgivelser, julefrokost, årlig strategi-dag og ugentligt fredags-hygge med vin/gin-hass mm. 
 •  Mulighed for høj fleksibilitet og hjemmearbejdsdag
 •  

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Paid Social Specialist
Marketing Automation Lead
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik-program forår 2023
Senior Digital Marketing Consultant
Graduate-forløb