Amazon salg & Affiliate marketing

Udvid jeres e-handelsaktiviteter, vækst jeres kundebase og øg jeres salg med affiliate marketing, tilstedeværelse i prisportaler og salg på Amazon

Services > Amazon salg & Affiliate marketing

Amazon marketing og affiliate strategi

Markedspladser, prisportaler og affiliate-marketing er en stor del af at drive et professionelt e-handelssetup og kan bidrage med at komme ud til flere potentielle kunder og dermed både øge omsætning og indtjening.

I KYNETIC hjælper vi vores kunder med at afsætte deres varer igennem alle digitale kanaler og er der styr på de grundlæggende discipliner som SEO, SEM, social og e-mail-marketing, er affiliate og marketingplaces ofte et næste skridt.

Kom i gang med at sælge på Amazon og Amazon markedsføring

I USA starter mere end 40% af brugerne direkte på Amazon.com, hvis de skal købe et produkt. Det vil sige de springer simpelthen søgningen i søgemaskinen over. Den tendens vil vi også se i Danmark og allerede nu er det attaktivt for virksomheder at komme gang med at afsætte deres produkter på Amazon. Det hjælper vi med.

På Amazon har du dog ikke samme frihed som i din egen shop eller i Google for den sagsskyld. Først og fremmest skal dine produkter og priser godkendes. Det vil simpelthen ikke være muligt at sælge dine varer på Amazon, hvis det ikke også er attraktivt for Amazon. Som udgangspunkt skal i også selv stå for logistikken. Det vil sige at den foretrukne Fullfilled by Amazon service, hvor jeres virksomhed kan gøre brug af, mod betaling naturligvis, Amazons lager og logistik setup, ikke er tilgængelig for jer, før i godkendes til det.

Når jeres varer så er på godkendte, priserne er godkendte, følger optimeringsarbejdet. Amazon er ligesom Google også en søgemaskine. Derfor handler det om at:

  1. Optimere produkttitler og produkttekster (Amazon SEO)
  2. Finde de retter priser
  3. Indhente anmeldelser fra brugerne
  4. Besvare brugerhenvendelser

Herudover er det muligt for at annoncere direkte i Amazon via Amazon Marketing Services (AMS), som grundlæggende foregår som en simpel form for Adwords, hvor du køber annoncering på givne søgeord. Hertil kommer naturligvis også test af annoncer, behandling af data og løbende optimering.
Udover Amazon, er der også andre markedspladser og prisportaler som kan give mening for danske e-handelsvirksomheder heriblandt Wupti.com, Pricerunner, Miinto, Edbpriser.dk, Kelkoo og andre.

Skab mere nysalg med affiliate marketing

En området der typisk er en smule overset i et digital marketing mix er affiliate og det er desværre synd. Grundprincippet er at afgive en provision for et salg, hvilket også går godt i spænd med en customer lifetime value strategi.

Da i kender jeres indjening eller endnu bedre CLV, kan i muligvis øge jeres omsætning og indtjening igennem et affiliate-setup og samarbejder med relevante medier, hvor jeres målgruppe færdes. Det kan være alt lige fra blogs og prisportaler til markedspladser, fora, redaktionelt indhold og sponsoret indhold.

Alt det guider vi jer igennem og står klar til at udarbejde den rette affiliate strategi for jeres virksomhed. Vores specialister står også klar til at hjælpe jer med et Amazon setup og de forskellige muligheder med Amazon Marketing services.

Kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak. Alle spørgsmål er naturligvis også velkomne og vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser.

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

RESULTATER = TILFREDSE KUNDER

NÆNVT I MEDIER SOM

Medieomtale_KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictice analytics for at give netop den indsigt, der sikrer at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer, skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og lower-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markesføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højst mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed


Det siger vores kunder