Undervisning og Workshops

Academy X: Digital marketing training

Hæv niveauet for jeres online indsats med best-of-class træning i de vigtigste discipliner indenfor digital marketing. Med Academy X lærer du af nogle af branchens dygtigste specialister med strategisk og taktisk viden samt hands-on erfaring fra 100+ vækstcases

Performance bureau accelereret af data, automation og AI
Øget vækst, optimal strategi og flere kunder med intelligent digital markedsføring
Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast
Hvad arbejder vi med

1-dags kurser i digital marketing

Vi er ikke en kursusvirksomhed. Vi er et førende bureau med mere end 15 års erfaring med digital marketing bag os. Med den baggrund hjælper vi din virksomhed til vækst med udgangspunkt i den nyeste viden, en datadreven tilgang og konkrete værktøjer, som du kan implementere direkte i jeres digital marketing strategi.

Undervisningen baseres ud fra jeres behov og vores specialisters erfaringer fra hundredvis af cases på tværs af brancher. Vi benytter viden fra vores egne best-practices, frameworks og vores daglige arbejdsgang med vores nuværende kunders forretninger. Sessionerne er intense, koncentrerede, fokuserede og skræddersyede til jeres setup. 

 

Oplev undervisning fra de dygtigste i branchen med viden baseret på mere end 15 års erfaring med online marketing og mere en 100 virksomheds cases fra mellem- og store virksomheder. Vi underviser i små koncentrerede hold af maks 5 personer, som sikrer at der er tid til den enkelte og sikrer fuld udbytte til samtlige deltagere. I løbet af kurset vil deltagerne blive præsenteret for strategiske, taktiske og hands-on elementer, hvilke er ideelle for virksomhedens ressourcer. 

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række glade kunder der har brugt os til dybere indsigt i digital marketing gennem workshops og undervisning. Dette har været et springbræt til bedre forståelse af marketing.

Indsigt i

Hvem er Academy X kurser for?

Vores Academy X bliver tilpasset og personaliseret til deltagernes behov. Vi skræddersyer indhold, teori og praksis så vi kan sikre jer, at I får optimalt udbytte, hands-on erfaring og kompetencer med fra kurset, hvor læring er i centrum.

Alle kan principielt deltage i vores sessions og hold kurser, så længe I som deltager, er motiveret og parate til at blive lære fra KYNETICs specialister. Det er for jer der ønsker at opnå et dybere forståelse for den datadrevne marketing tilgang. Du lærer hvordan du anvender data og automation til at vækste dine nuværende marketing aktiviteter og fundamentet for succesfulde aktiviteter fremadrettet.

 

CMO’er og marketingchefer

Hvad enten du er ansvarlig for, eller er involveret i, virksomhedens digitale marketing strategi, er Academy X for dig. Dit fokus er primært forretningsorienteret, omend du også kan være involveret i hands-on digital marketing.

 

E-commerce managers

Dit primære fokus er operationelt og til dagligt arbejder du på tværs af flere discipliner med at implementere virksomhedens digitale marketing strategi og skabe resultater med eCommerce.

 

Digital Marketing Interesserede

Som marketingkoordinatorer, eCommerce assistent, digital marketing specialist el lign. og du typisk har hænderne godt nede i jeres digitale marketing indsats, men kan have brug for et ekstra boost af viden, så er Academy X oplagt for dig.

Vores typiske proces

Træning i den nyeste og førende viden

Vi tilbyder private sessions og kurser i forskellige typer af digital markedsføring herunder Google Ads, Facebook Ads, SEO, mv. sessionerne kan være om et specifikt emne eller en marketingdisciplin. På hvert af vores akademier er læringen i højsæde, med et fælles mål om at kunne bidrage til vækst gennem intelligent annoncering baseret på data og automation.

Academy X: Google Ads

Bliv specialist i Google Ads med den nyeste viden og de mest avancerede features, og opnår endnu mere succes med jeres Google annoncering. Hos KYNETIC lærer du hvordan du kan få flere kunder og øge konverteringsraten gennem intelligent annoncering på Google. Du vil blive undervist af de dygtigste specialister i Google Ads, som har mere end 10 års erfaring inden for online annoncering. Du får konkrete tips og tools til at løfte jeres digitale forretning til nye højder herunder bl.a.: 

 

 • Et konverterings stærkt kampagnesetup
 • Avanceret retargeting strategier
 • Ultra-relevant målretning med custom intent
 • Mere salg med Shopping feed optimering
 • Intelligent budstyring med scripts
 • Boost annonce performance gennem splittesting
 • Effektiv annoncering med search intent
 • Next-level analyse af performance data
 • … og meget mere!

Kurset inkluderer avanceret undervisning inden for alle typer af Google Ads kampagner, både Search, Display, Shopping og Video annoncering. Undervisningen er hele tiden med knivskarpt fokus på step-by-step guides med udgangspunkt i konkrete eksempler og cases. På denne måde sikrer vi, at du går fra kurset med den nødvendige viden til at kunne anvende teknikkerne i praksis ude i din virksomhed. Kurset er for alle med grundlæggende viden og erfaring indenfor annoncering i Google Ads, uanset branche og stilling, som ønsker at styrke deres kompetencer inden for annoncering i Google.

Academy X: Facebook Ads

Tag din Facebook annoncering til næste niveau med den nyeste viden og avancerede teknikker inden for målgrupper, kampagner, annoncer og datadreven analyse, gennem vores Facebook annoncerings kursus. Lær hvordan, du tiltrækker jeres målgruppe med personlige, kontekstuelle budskaber på det rigtige tidspunkt i købsrejsen, og hvordan du anvender intelligent data og mønstre til at maksimere ROI og sikre annoncering på højeste niveau.

 

På Academy X: Facebook Ads lærer du konkrete teknikker til: 

 

 • Avanceret målretning med differentierede målgrupper
 • Hyper-relevant targeting med audience insights
 • Performance-optimerede annoncer & splittesting
 • Granulerede retargeting flows
 • Personaliserede budskaber med dynamisk retargeting
 • Knowledge-driven tilgang med datadreven evaluering
 • Konverteringsoptimering med attribution modelling
 • … og meget mere!

Academy X: Facebook Ads kurset inkluderer undervisning inden for alle dimensioner af Facebook markedsføring inklusiv kampagnestruktur, annoncer, tracking og analyse. Alt dette med skarp fokus på, hvordan du kan forbedre og effektivisere jeres indsats med en knowledge-driven tilgang og intelligent brug af data. Facebook annoncering kurset er for dig, der arbejder professionelt med social media marketing og ønsker at løfte jeres indsats til et højere niveau.

 

Academy X: SEO

Kickstart dit salg gennem organisk synlighed. Vi giver dig alt vores viden inklusiv konkrete tiltag, som du kan implementere allerede dagen efter og derved styrke din forretning. Hos KYNETIC har vi mere end 12 års erfaring med SEO og stræber hver dag, sammen med vores kunder, efter at blive nummer 1 i Google. Eventet tager dig igennem alle best practices inden for SEO anno 2021 og henvender sig til E-commerce Managers, CMOs og CEOs og andre der besidder grundlæggende viden og har erfaring i med SEO, uanset branche og stilling.

 

På kurset kommer du til at få hands-on teknikker til: 

 

 • Fundamentet for din SEO strategi
 • UX, performance og mobilvenlighed
 • Fra traditionel søgeordsanalyse til grundig efterspørgselsanalyse (inkl. search intent)
 • Strukturering af søgeord
 • Potentialet i en topplacering
 • SEO tekster der skaber resultater
 • Vind over giganterne med Local SEO
 • Effektiv Linkbuilding anno 2019
 • Integrer din SEO og SEM strategi
 • Vores 3 mest succesfulde SEO strategier i 2019
 • Værdifulde SEO Predictions
 • … og meget mere.


Academy X: SEO kurset inkluderer undervisning i Best Practices inden for SEO anno 2022. Med hjem kan du tage den nyeste viden inden for Teknisk SEO, Efterspørgselsanalyser, Onpage og Offpage SEO. Hele tiden med et skarpt fokus på hvordan du kan styrke din forretning ved at implementere konkrete tiltag. 


Prisen er på kun 5.900 kr. eks. moms. For private sessions kan andre priser være gældende – alle kurser er naturligvis med fuld forplejning med morgenbrød, lækker frokostbuffet, kolde drikkevarer og eftermiddags sødt. Kurserne kan både afholdes i vores lokaler i Aarhus og København, eller hos jer. 

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI