Konverterings-optimering (CRO)

Vi hjælper virksomheder med, at øge antallet af konverteringer, og få mere ud af deres annoncekroner. Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, split-test, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet.

Services > CRO

CRO er vigtig del i digital marketing

Konverteringsoptimering – også forkortet som CRO, fra Conversion Rate Optimization – er en digital marketing disciplin, som handler om at omdanne flere prospekter eller besøgende til betalende kunder. Baseret på data, interne på websitet såvel som eksterne i marketingkanalerne og brugertests, analyserer vi kunders adfærds- og købsmønstre. Med den viden skaber vi indsigt og identificerer vi de vigtigste områder, at optimere på.

I KYNETIC arbejder vi struktureret med konverteringsoptimering, og har udviklet vores eget framework:

Konverteringsoptimering - Vi arbejder struktureret med CRO

Hver enkelt trin i frameworket, tilpasses jeres forretningsmodel, kunder, og målsætninger. Ud over at løfte omsætningen direkte, øger vi desuden antallet af leads/signups, udfyldte kontaktformularer, og eventtilmeldinger.

 

Fokus på faktisk adfærd

Vi tager udgangspunkt i kundernes faktiske adfærd på jeres website, fremfor udelukkende spørgeskemaer, meningsmålinger, og feature requests. Handling siger mere end ord, og derfor analyserer vi adfærdsmønstre med bl.a. disse tre teknikker:

 • Heatmaps
 • Click- og scroll tracking
 • Visitor recordings

Derudover bruger vi i forbindelse med brugertests, hvor vi inviterer testpersoner til en gennemgang af vores kunders websites, video- og lydoptagelser. Ofte ud fra ”tænke-højt” princippet, hvor testpersonerne deler deres tanker, imens de løser konkrete opgaver på jeres website. Det skaber værdifuld feedback og indsigt i udfordringer, bekymringer og overvejelser.

De to typer adfærd kombineres i vores analyse, og resulterer i konkrete hypoteser omkring jeres forretning – det danner grundlaget for indsatsen med konverteringsoptimering.

Personalisering

Ud over at anvende splittests og brugertests til at skabe en bedre brugeroplevelse, arbejder vi med personalisering på tværs af website såvel som marketingkanaler. Ved brug af algoritmer, baseret på kunstig intelligens, kan personalisering bl.a.:

 • Identificere kundetyper i real-tid
 • Forudse kundens adfærd på websitet
 • Foreslå produkter, services og kategorier baseret på både egen- og andres adfærd
 • Skabe en skræddersyet købsoplevelse, tilpasset til den enkelte kunde

Med personalisering skaber vi øget engagement, lavere bouncerates, og større ROI. Tid er en mangelvare – derfor arbejder vi med, at fjerne friktion og barriere i kundens oplevelse. 

Konverteringsoptimering og SEO

Konverteringsoptimering og UX udgør i dag en essentiel del i at få succes med SEO. Google anvender aktivt signaler og metrics fra Google Analytics, som eksempelvis bounce rate, til, at evaluere jeres website. Andre signaler er, hvordan brugere interagerer med websitet, herunder menustruktur, budskaber og information.

I KYNETIC rådgiver vi jer om, hvilke CRO taktikker, der bør fokuseres på, og således skaber de bedste resultater for jeres forretning. Med udgangspunkt i jeres kunder, produkt og website, opsætter vi hypoteser, gennemfører split-tests og brugertests, og implementerer de forbedrede tiltag.

Ønsker I at forbedre konverteringsraten, og sælge mere med jeres website, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak.

Alle spørgsmål er naturligvis også velkomne, og vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser.

 

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

 • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
 • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
 • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
 • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictice analytics for at give netop den indsigt, der sikrer at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer, skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og lower-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markesføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højst mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed