Growth Hacking

Med data-drevet Growth hacking kan jeres virksomhed skabe eksplosiv vækst og vokse jeres virksomhed markant,

Services > Growth Hacking

Growth hacking til eksplosiv vækst

Growth hacking er i princippet jagten på en hockey stick effekt eller med andre ord en vækst der sker eksplosivt og eksponentielt. Growth-hacking nævnes ofte i digitale sammenhænge, men kan reelt ske mange forskellige ”hacks”, som grundlæggende er tiltag der er anderledes end det der gennemsnitlig gøres.

Det er typisk i digitale sammenhænge at growth hacking har sin gang og det er også der netop her, hvor virksomheder har muligheden for at rykke hurtigt på eksekvering af growth hacking tiltag.

I dag arbejder mange virksomheder med digital markedsføring, forbrugeren bombarderes af markedsføring og der udarbejdes mere og mere content. Det vil sige at vi menneskers hjerne har tilpasset os en masse støj og begynder at blive mere og mere blinde over for salg og marketing.

Det forsøger vi konstant at gøre noget ved i KYNETIC. Både i form af mere relevant markedsføring, annoncering og marketing automation, men også ved at hjælpe virksomheder med growth hacking.

Growth Hacking eksempler

Der findes et utal af growth hacking eksempler, men fælles for dem, er at der ved brug ukonventionelle metoder skabes en eksplosiv vækst.

PayPal – Køb af nye brugere for at få volumen
Et eksempel på det er PayPal, da de gik i luften som supliment til en annonceringsindsat, igangsætte et referral-program, hvor de bogstaveligt talt betalte for at få brugere. Udfordringen for PayPal var at deres service krævede en stor volumen af brugere for at have værdi. De startede derfor med at give nye brugere 20 USD, senere 10 USD og til sidst 5 USD, som de kunne bruge på hvad end de ville. Det gav lynhurtigt 100.000 brugere på en måned.

Det var helt essentielt for PayPals succes og da de opnåede en stor nok volumen kunne fjerne deres referral-fee, da værdien af deres software qua det nu var udbredt og brugt af mange, var så høj at det ikke krævede lokkemad i form af betaling. Strategien om at betale for sine brugere er reelt set ikke meget anderles en CLV (customer life time value) strategi, som vi ofte anbefaler vores kunder arbejde med. 

Dropbox – Fra 100.000 til 4 millioner brugere på 15 måneder.
Et andet eksempel er Dropbox, som stærkt inspireret af PayPal opnåede en vækst på næsten 4000% og gå fra 100.000 til 4 millioner brugere på bare 15 måneder. Hacket var her et referral program, hvor en bruger kunne få gratis lagerplads ved at skaffe en ny bruger, hvilket fik brugere til at invitere vender og sågar annoncere for Dropbox, da det var billigere at få referral-lagerplads end at købe det.

Hotmail – En smart sætning til at øge kendskabet
Hotmail er et tredje kendt eksempel på growth hacking, da de internettets begyndelse formåede at få 12 millioner brugere/konti på et tidspunkt, hvor der omkring 50-80 millioner internetbrugere i alt. Det gjorde de ved at forstå, at det at have sin egen personlige email-adresse reelt set var noget brugerne synes var interessant (dengang var det ikke så almindeligt) og de indførte så et tekst-link i bunden af alle e-mails sendt fra Hotmail, hvor der stod ”PS. I love you. Get your own free e-mail account at Hotmail”. Kort tid efter blev Hotmail opkøbt af Microsoft.

 

Er Growth hacking relevant for jeres virksomhed?

Måske.

Er i en større virksomhed og organisation, giver Growth Hacking ofte ikke mening og vil udelukkende forstyrre jeres marketing strategi og ofte vil det være svært at eksekvere så agilt, som det kræves. Er i en ny virksomhed, har lanceret et nyt produkt, app, eller et datterselskab, kan growth hacking være en metode.

 

Sådan hjælper vi virksomheder med Growth hacking og jagten på eksplosiv vækst

Vi tror på at det uhyggeligt svært at i kan vækste jeres virksomhed alene med growth hacking.

Først og fremmest er det helt essentielt i har styr på jeres produkter, målgruppe, marked, priser, service, og service. Produktet skal være godt, der skal være et marked for det, det skal være prissat konkurrencedygtigt og jeres levering og service skal være god.

Er det alt sammen på plads og der samtidig eksekveres på en stærk marketing strategi, ser vi Growth Hacking, som et autonomt spor, har en større succesrate.

Med mere end 15 års erfaringer med vækst af virksomheder, dyb indsigt i hundrede vis af forskellige virksomheder, brancher, segmenter og viden fra tusindvis af Google Analytics accounts, har vi et fundament for at identificere Growth hacking muligheder for jeres virksomhed.

Det gør vi ved brug af viden om brancher, adfærd, segmenter, jeres virksomhed og ved at analysere data fra blandt andet Google Analytics, Facebook, databanker, statistikker og crawl af data fra der hvor jeres målgruppe. Her går vi så i dybden med data og kombinerer det med en holistisk kreativ proces.

Growth hacking proces


Vi benytter typisk også en masse værktøjer og intelligent software med kunstig intelligens til at spotte mønstre og afvigelser. Det er nemlig dem der oftest leder en til en ide, der kan vækste jeres virksomhed.

Growth hacking kræver en fællesindsats fra både jer og os. Det kræver også at kan arbejde agilt og tør afprøve en række tiltag. Ofte skal der mange fejlskud til før der opnås succes med growth hacking.

I KYNETIC har vi eksperter i alle aspekter af digital markedsføring lige fra analyse, SEO, SEM, og social til CRO, email-marketing og marketing automation. Det kombinerer vi så med kunstig intelligens, som hjælper os med at være mere effektiv og skabe bedre resultater igennem massiv computerkraft og intelligent algoritmer. Og reelt set er det de 4 ingredienser der skal:

  1. Dygtige digitale specialister
  2. Den rette teknologi
  3. Flair for data og digitale værktøjer
  4. En agil holdindsats med plads til at fejle

Ønsker du at høre nærmere omkring growth hacking og hvordan i kan komme i gang med en growth hacking indsats, der leder til eksponentiel vækst, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak.

Alle spørgsmål er naturligvis også velkomne og vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser.

 

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Accelereret brug af data, automation & AI

Vi skaber højere relevans, mindre støj og bedre resultater

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed