Google Shopping

Som et af landets førende digitale bureauer, hjælper vi virksomheder med at vækste deres forretning gennem intelligent annoncering med Google Shopping.

Specialister i Google Shopping

Vi driver nogle af landets største og profitable Shopping setups i både høj-kompetitive brancher og små niche-brancher. Med vores team af nogle af branchens dygtigste SEM-specialister, kombineret med vores kompetencer inden for data, automation og machine learning, hjælper vi ambitiøse virksomheder med at få det maksimale ud af deres shopping annoncer, og sikre maksimal eksponering og høj ROAS. 

Typisk indgår vi i en dialog med vores kunder omkring deres sortiment, prisniveau og konverterings-optimeringer på siet. Det gør vi, da det aldrig har været lettere for kunderne, at sammenligne jer med konkurenterne  – jeres kunder researcher derfor på tværs af flere marketingkanaler, og et intelligent Google Shopping setup inkluderer derfor samspil med optimeringer af hele jeres forretning og online indsats.

Kontakt os for at høre nærmere hvordan vi kan hjælpe jer til at få mere ud af jeres SEM-budget via Shopping.

Vidste du at:

Google shopping udgøre langt over 50% af alt salg fra webshops?

Hvor mange tidligere brugte normale search ads i hovedparten af deres køb på nettet, så er langt den største del af folk gået over til at købe via Googles shopping annoncer. For mange af vores kunder oplever vi, at over 80% af deres salg kommer fra Google shopping.

Der er dog stadig undtagelser hvor procentdelen ligger lavere – det som kendetegner disse produkter er at de er dyrere og mere komplekse.
Derfor ligger mere research bag køb af disse produkter, og kunderne vil gerne se hele ens sortiment og ikke blot et enkelt produkt som i Shopping.


Typpiske produkter der stadig performer bedst via normale søgeannoncer er:
– Senge
– Stationere computere og laptops
– Kosttilskud og vitaminpiller

Jo mere research der ligger bag produktet, jo vigtigere er det, at man også har et stærkt normalt annonce setup.
Men sælger man generiske produkter kommer man ikke udenom Google shopping.

★★★★★

Sådan arbejder vi med intelligent Google Shopping

På tværs af markeder, produkter og landegrænser hjælper vi med skabe øget synlighed, trafik og konverteringer med Googles shopping annoncering. Vi arbejder altid ud fra en tilgang, hvor vi fokuserer på CLV og dæknings-graden for konkrete produkt grupper, når vi opsætter vores shopping kampagner. Det er altafgørende for, at vi kan skabe resultater, der hjælper kunderne med at vækste deres forretning, og etablere sig som markedsledende spillere.

Ved at arbejde med forskellige ROAS og CPA mål baseret på CLV og dæknings grad, kan vi sikre, at vi:

• Øger ROI
• Har kontrol over spendet på produkt gruppe niveau
• Øger antallet af tilbagevendende kunder

Hos KYNETIC omfavner vi ny viden og ny teknologi, og derfor har vi også som nogle af de første, integreret smartbidding-strategier som en essentiel del af vores arbejde med Google shopping og Google Ads generelt.
Ved at benytte alle de værktøjer Google stiller til rådighed for os, kan vi sikre at vores kunder ikke blot “gør som de plejer”, men opnår en essentiel fordel over deres konkurrenter i markedet, når det kommer til Google Shopping.

Med smartbidding får vi adgang til live budjusteringer, der er tilpasset hver enkelt auktion, som vores kunder indgår i. Det betyder at vi ikke byder ens på alle søgninger, men at hver enkelt unik søgning får et tilpasset bud, der til svare den bagvedliggende købs-intention.

 

Vi rådgiver vores kunder omkring prissætning

 

Når man sælger kunders produkter på shopping, er deres prisniveau succes afgørende for, om vi vækster vores kunders forretning og omsætning. Derfor ser vi det som en nøgle opgave, at rådgive vores kunder omkring deres muligheder, for at tage markedsandele med den rigtige prissætning. 

Ved shopping er sammenlinligheden højere end normale søgeannoncer, og derfor er det ekstra vigtigt at finde det rigtige prisniveau. En ekstra faktor der gør det vigtigt for jer, er at Google prioritere produkter med høj CTR – og det er altid det billigste alternativ, der får den højeste CTR – så effekten af at have styr på denne del af sin forretning, kan ikke overvurderes.

Ved at optimere alle aspekter at vores kundernes shopping setup, øger vi relevansen, klik-raten og omsætningen via deres shopping annoncer. Det hjælper vores kunder til at vinde deres branche, og sikrer dem en vækst via Google ads, hvilket er vores raison d’être.

 

Ønsker I at opnå større synlighed, relevans, og at sælge mere i søgemaskinerne via Google Shopping, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak.

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

+35%
flere abonnementskunder

Et Google Ads og Microsoft Ads setup på tværs af kunderejsen brug af adfærd og data
til hyper-målrettet annoncering i et høj-konkurrence marked.

byravn logo

+30% øget salg
på tværs af markeder

Udbygningen og optimeringen optimering
af et internationalt annonceringsetup for ecommerce livstilsbrandet byRavn med fokus på Danmark, Norge og Sverige.

Ucommerce logo

+48% flere
inbound leads

Målrettet B2B annoncering med på tværs af marketingtragten øger både brand-kendskab og skaber +900 flere leads på 12 måneder.

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.