Tilmeld dig vores seminar

NEXT-LEVEL DIGITAL MARKETING ANNO 2020

Gratis seminar med KYNETIC: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang, på én time.

Seminaret afholdes tirsdag d. 10. december 2019, kl. 09.00-12.00 i Biblioteket i bygning K5, hos Officelab. Adressen er Lyshøjen 8a, 8520 Lystrup.

Bliv klædt på til 2020 med vores Next-level Digital Marketing Seminar

Hvad bliver vækstdriverne inden for digital marketing i 2020?

Marketing forudsiges at være i blandt de største vækst drivere for virksomhedsvækst i de kommende år, og samtidig har udviklingen og dermed omfanget af muligheder aldrig vokset hurtigere end i dag: Kunderejsen bliver stadig mere kompleks og kunstig intelligens hjælper os i høj grad til at øge performance, hvis man forstår hvordan – Derfor er det et absolut must at være på forkant dels med udviklingens muligheder og dels med betydningen af disse.

Hvem er seminaret for?

Seminaret taler til dig, der bruger marketing aktivt, som et værktøj eller katalysator for forretningsvækst og derfor har brug for den nyeste viden. Er du blot interesseret i mulighederne og udviklingen, så er du selvfølgelig også meget velkommen, til at være med.

Du er CMO, CDO, marketingansvarlig, eCommerce manager, beslutningstager eller lignende i en større eller mellemstor virksomhed, hvor I arbejder med digital markedsføring som en forretningskritisk del af jeres marketingstrategi og har et digital marketing budget på +500.000 kr. om året.

På seminaret lærer du om...

De top 5 vigtigste marketing trends og discipliner for 2020. Vi går i dybden med:

  • Hvordan du går fra silotænkning til synergi mellem digitale kanaler hvor 2+2 > 4.
  • Hvordan datadrevet attribution fører til bedre beslutninger og højere ROI og hvordan du får det rette setup til din forretning. 
  • Hvorfor et stærkt tracking-setup er et fundamentalt element i en digital forretning og hvordan du arbejder med det.
  • Hvad du kan forvente at de to største platforme: Google og Facebook? 
  • Hvorfor Conversational marketing er en mulighed der bør tages action på nu og hvordan du kommer i gang.

Med vores take på ovenstående områder, mener vi, du er klædt på til 2020. Dine key takeaways fra seminaret vil være konkrete og implementerbare direkte i din egen marketingplan.

Agenda

09.00 – 09.30: Morgenmad og velkomst
09.45 – 10.30: De vigtigste områder for digital marketing vækst 2020 Del 1
10.30 – 10.45: Kort pause
10.45 – 11.40: De vigtigste områder for digital marketing vækst 2020 Del 2
11.40 – 12.00: Afrunding og mulighed for networking

Seminaret afholdes af og Kasper Ebsen, CEO, Jeppe Juul Sørensen, Head of Strategy & Growth, Louis Emil Thomsen, PPC Specialist og Mads Kvejborg, Digital Marketing Specialist hos KYNETIC, tirsdag d. 10. december 2019, kl. 09.00-12.00 hos Officelab (Biblioteket i bygning K5), Lyshøjen 8a, 8520 Lystrup.

Tilmeld dig her og bliv klar til 2020

Tilmeld dig her og vi sender dig yderligere oplysninger direkte i din inbox.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på:
kontakt@kynetic.dk
+45 71 740 720

For at sikre at deltagerne møder op tillader vi os at kræve et no show-fee på 500 kr.

Vi er et team med erfaringer fra +200 af de mest succesfulde digital marketing setups i Norden

Logoer

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. 

At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”

Stefan Rosenlund

Managing Director Nordic
team.blue

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer.

Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit

Margit Beuschau Lindstrøm

Digital Project Manager
AURA ENERGI

“I processen med at hæve baren med vores digitale markedsføring, har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med KYNETIC, som både var strategisk stærke og kunne hjælpe os med benhård eksekvering i de forskellige kanaler.

De har igennem processen vist en ihærdighed og et ansvar, som vi sjældent har oplevet og deres viden om data, automation og intelligens i marketing sammenhæng, er ret unik.”

Bo Abrahamsen

Salgs- og Marketingchef
DUKA A/S