TEKNOLOGI

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens teknologi. I KYNETIC baserer vi vores digital marketing indsats på det software og de teknologier, som vi mener kan løfte vores kunders forretning mest muligt. Vi kombinerer velkendte digital marketing metoder med kunstig intelligens og vores egne frameworks, som gør at vi kan nå længere for de samme markedsføringskroner.

VORES TILGANG

Igennem de seneste to årtier har digitaliseringen af samfundet og stort set alle brancher medført at e-handel, informationssøgning og digital selvbetjening er blevet en væsentlig og naturlig del af vores allesammens hverdag. Eller med andre ord et kapløb om effektiv digitalisering og forbrugernes opmærksomhed.

Midt i digitaliseringen står virksomheder og ledere over for at få mest muligt ud af deres marketingbudgetter, sikre en højkonkurrence og sikre klare målbare resultater på den korte og lange bane.

Vi er sat i verden for at hjælpe dem med netop det. At skabe de bedste mulige resultater med fremtidens digitale markedsføring.

Ved at kombinere dyb kundeforståelse, indgående branchekendskab og avancerede analyser, med kunstig intelligens, vores GROW og JOURNEY frameworks og benhård eksekvering af digital marketing strategier, er vi med til at forme fremtidens vindere. 

Som verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens, benytter vi fremtidens teknologi i samspil med de dygtigste mennesker. Resultatet er vi skaber større omsætning, mere afkast og flere kunder end traditionel online markedsføring. 

Konkret betyder det, at vi i et samarbejde, opnår jeres målsætninger med en kombination af velkendt data-drevet digital markedsføring og kunstig intelligens.

Hvorfor vælge KYNETIC?

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing, digital strategi og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Branchens bedste digital marketing eksperter og best-off-breed teknologi

GROW

Med vores egetudviklede GROW-framework udvikler vi effektive digital marketing strategier. Samtidig sikrer vi, at vi sammen hurtigst muligt kommer fra strategi til resultater uanset om det er en indsats på tværs af digitale kanaler eller i en isoleret kanal.

Læs under services, hvilket kanaler vi i KYNETIC er specialiseret i.

GROW digital marketing framework

JOURNEY

Med vores JOURNEY framework kortlægger mapper vi kunderejsen op mod en marketing indsats og jeres målsætninger. Brugerne agerer i dag på tværs af flere touch points og kanaler før de konverterer. Det gælder stort set alle brancher og segmenter. Dvs. et isoleret fokus på én kanal ikke længere giver mening i en bæredygtig marketing strategi.

Med JOURNEY sikrer vi fokus på en cross-channel indsats både i brugerens og virksomhedens optik, som kombinerer de mest effektive tiltag og vores kunstig intelligens teknologier. I et samarbejde vil vi skræddersy vores JOURNEY™ framework til jeres virksomhed, jeres kanaler og de arbejdsområder som skaber størst vedvarende værdi.

JOURNEY Kunderejse Framework til digital strategi af KYNETIC

partnerskaber & TEknologi