GOOGLE ADS AUTOMATIONS

Eliminer faldgruber og optimer indsatsen med Google ads automatiseringer

I takt med den stigende digitalisering er effektiv e-handelsannoncering essentiel. Mange udfordres af stigende PPC-priser i Google Ads. Hos KYNETIC specialiserer vi os i Google Ads automatisering, som optimerer e-handelsperformance og minimerer almindelige annonceringsudfordringer.

Kontakt os

Eksperter i Google Ads, med fokus på intelligente scripts og machine learning

Bliv fundet af din målgruppe når de er klar til at konvertere.

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Hvad arbejder vi med

Automatiser dine processer og spar kostbar tid

Mange virksomheder oplever, at de skal bruge meget tid på at drive og optimere deres Google Ads setup, især hvis der er flere accounts tilknyttet. Da bliver det sværere at få den optimale performance på tværs af accounts og konti, hvilket bliver en tabt chance for hele Google Ads potentialet. 

Vi ved, hvad der skal til for at excellere i Google Ads og vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå en markant bedre ROI ved at igangsætte automations, hvor vi anvender scripts og Googles egen machine learning. 

 

Nogle af de automatiseringer vi eksempelvis arbejder med er: 

 

 • Real time bidding
  Budjusteringer på baggrund af historiske data fremfor reaktive budjusteringer, giver bedre administration af ad-spends, uden at der bliver gået på kompromi med konkurrencen. 

 • Smart Creative
  Google udvælger og bygger de bedste kombinationer af creative assets, såsom dynamisk search ads der hjælper dig med at udfylde huller i dine keywords baseret kampagner. 

 

 • Responsive search ads
  Optimerer muligheden for at vise mere tekst på dine ads

 

Ved at gøre brug af disse automations effektiviseres de manuelle arbejdsprocesser, og du kan dermed omstrukture arbejdsindsatsen til de mere strategiske overvejelser i arbejdet med Google Ads.

Hvordan arbejder vi med

Erstat trivielt, manuelt arbejde med automatisering

Vi strukturerer annonceringen for din virksomhed og får jer effektivt i gang med mere automatiseret annoncering. Det giver bedre resultater og åbner op for lettere at opskalere jeres forretning.

Uden brug af machine learning og scripts bliver Google Ads en klods om benet, der skal vedligeholdes kontinuerligt. Vi arbejder med Google Ads automations ved at fokusere på værktøjer, der gør Google Ads-platformen mere intelligent. Automations kan hjælpe med at skabe struktur og de kan træffe kvalificerede vurderinger og forudsigelser, som ikke vil være tilgængeligt med manuelt arbejde. 

 

Vores fokus ligger hovedsageligt på følgende actions: 

 • Scripts overvågning
 • Negative Keyword Conflicts
 • CTR heatmaps
 • 24/7 bidding 
 • Quality score tracker

Du kan læse mere dybdegående om nogle af disse automatiseringer i vores blogindlæg “6 high impact Google Ads-automatiseringer”.

 

 

google
Indsigt i

Next level setups med intelligente scripts

KYNETIC prioriterer at have en finger på den tekniske puls og følger tæt de udviklinger, Google lancerer. Derfor kan vi altid tilbyde next-level setups med de nyeste, intelligente og altid opdaterede scripts, der skaber grobund for en forbedret performance. 

Vi opsætter intelligente scripts, der kan sparer din virksomhed for ressourcer i arbejdet med google ads. Scripts er JavaScript kode, der kan automatisere vigtige funktioner såsom:

 

 • Budstyring
 • Overvågning af performance
 • Tjek af ødelagte links
 • 24/7 budstyring 
 • Høj CPC bud alarm

 

Disse scripts kan integreres med interne såvel som ekstern data i jeres Google Ads setup. Resultatet bliver, at I kan tage øjeblikkelig action på vigtige parametre, der kan have alvorlige konsekvenser, hvis de ikke blive reageret på i tide.

 

Med anvendelse af scripts kan I let skalere jeres setup. Samtidig sparer automatiserede scripts jer tid, som I tidligere skulle bruge på manuelt at overvåge jeres setups.

Hvis du vil læse mere om de vigtigste scripts, kan du med fordel besøge vores blogindlæg “Google Ads Scripts”. 


KYNETIC er et af nordens førende Google Ads-bureauer, og vi har års erfaring med optimering af virksomheders indsats på Google. Hvis du har nogle spørgsmål til Google Ads-automatisering eller ønsker professionel og ambitiøs rådgivning i annonceringsformen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Mads-Mikkel Tarding

Senior Partner & Managing Director

FREMTIDENS DIGITALE VINDERE VÆLGER KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række glade kunder der har vækstet markant gennem et digitalt marketing samarbejde.

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI