PINTEREST ANNONCERING

Specialister i Pinterest annoncering

I KYNETIC er vi behjælpelige med strategiske overvejelser, introduktion og budgettering til annoncering på Pinterest platformen. Vi kan håndtere den daglige drift, og sikre jer en god start på platformen, som er båret af visuelt indhold

Kontakt os

Vind i jeres branche med den nyeste teknologi på annonceringsplatformen

Visuel kommunikation i hele kunderejsen, der leder til konverterende kunder

Ingen siloer, fuld transparens, h√łjere relevans, mindre st√łj og st√łrre afkast

Hvad arbejder vi med

Pinterest som annonceringsplatform

Pinterest er en social interessebaseret netværksplatform, der fokuserer på deling af billeder og digitale identiteter. Platformen har i dag næsten 1 million danske brugere og er en af de mest visuel spændende platforme at annoncere på.

Pinterest tilbyder en annonceringsplatform, der fusionerer dynamikken i sociale medier med funktionaliteten af en s√łgemaskine. Her f√łrer s√łgeord ikke til hjemmesideresultater, men derimod til visuelt indhold. I mods√¶tning til brugeradf√¶rden p√• andre visuelle platforme som Instagram, hvor brugerne prim√¶rt deler indhold, kommer brugerne p√• Pinterest i h√łj grad for at s√łge inspiration. Denne brugerinteraktion giver Pinterest en s√¶rlig positionering fra andre visuelt centrerede sociale medieplatforme.

 

Der er adskillige fordele ved Pinterest Ads, som g√łr det til en ekstremt sp√¶ndende kanal at integrere i sit digital marketing setup. Hvis jeres virksomhed arbejder med design- eller livsstilsprodukter, eller produkter inden for f.eks. gastronomi, bolig, outdoor, g√łr-det-selv og lignende markeder, der typisk appellerer til folks kreativitet, s√• er Pinterest et must-have i jeres marketing setup.

 

Der er en lang række forskellige fordele ved Pinterest annoncering, herunder: 

 

  • N√¶sten 1. million danske brugere – Hvoraf ca. 25% bruger platformen dagligt
  • Markant billigere gennemsnitlige klikpriser end bl.a. Google Ads og Facebook-annoncering
  • Stort udvalg af sp√¶ndende muligheder for m√•lretning
  • S√¶rligt interessant platform for virksomheder indenfor bolig, DIY, outdoor og lign.¬†
Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores digitale marketing af en lang række glade kunder baseret på samarbejder og vækstcases hvor Pinterest annoncering har været en central del i indsatsen.

Hvordan arbejder vi med

Det store potentiale i Pinterest annoncering

Udvid jeres digital marketing setup med Pinterest annoncering i samarbejde med landets dygtigste specialister. KYNETIC hjælper både danske og internationale virksomheder med annoncering som er relevant og konverterende på Pinterest.

Hos KYNETIC er vi blandt landets f√łrende bureauer inden for Pinterest-annoncering, med flere √•rs erfaring og den nyeste viden inden for effektiv Pinterest-annoncering. Vi hj√¶lper b√•de danske og internationale virksomheder, inden for bl.a. bolig, gastronomi, outdoor og DIY, med at f√• √łget brandkendskab samt flere kunder via denne annonceringsplatform. Uanset om I allerede arbejder med betalt annoncering eller st√•r foran en igangs√¶tning af et helt nyt annonceringssetup, er Pinterest en platform I b√łr overveje at tage i brug, i jeres digitale marketing indsats.

 

Selvom Pinterest er et stykke fra samme popularitet som bl.a. Facebook, Instagram og Snapchat, så er der alligevel knap 1.000.000 danskere, der bruger platformen, hvoraf cirka en fjerdedel er daglige brugere. Dette svarer til knap 5% af den samlede danske befolkning, så platformen er blevet taget godt i mod af danskerne.

 

Samtidigt med at Google Ads og Facebook bliver dyrere at annoncere på, er Pinterest fortsat en billig annonceringsplatform, med klikpriser helt ned til få kroner. Annoncerer I allerede på Google, Facebook, Linked m.fl., og gerne vil skalere jeres marketing setup, er Pinterest ligeledes et oplagt sted at starte. 

 

√ėget konkurrence p√• tv√¶rs af markeder, dyrere klikpriser i Google og Facebook, og forbrugere der i stigende grad ved hvad de vil have og hvor de kan finde den information de skal bruge, er de daglige udfordringer i annoncering. Men det giver p√• samme tid mange muligheder, s√¶rligt hvis I v√¶lger at lade os i KYNETIC assistere jer. V√¶r blandt de f√łrste i jeres branche til at bruge Pinterest Ads aktivt i jeres digitale marketing setup og f√• en konkurrencem√¶ssig fordel.¬†

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Mads-Mikkel Tarding

Senior Partner & Managing Director

eksperter

Danmarks f√łrende eksperter hj√¶lper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
S√łgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

h√łjere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

√łget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

h√łjere ROI