Markedsføring på sociale medier

Vi hjælper virksomheder med, at skabe endnu bedre resultater med deres indsats på sociale medier. Med strategisk sparring omkring strategi, og eksekvering på et tårnhøjt niveau, skaber vi flere salg og øget afkast.

Services > Sociale Medier

Danskere er flittige brugere af SoMe

Sociale medier fylder i stigende grad, end større del af vores hverdag. I dag er op mod 80% af alle danskere brugere af sociale medier, og vi er i gennemsnit online ca. 3,5 timer om dagen. Landskabet indenfor sociale medier udvikler sig konstant, men især disse platforme er stærkt repræsenteret i Danmark: Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Twitter.

Fordeling af aldersgrupper på sociale medier

Andet end bare likes

Udover at konsumere socialt indhold, like og dele, samt kommunikere med kontakter, er der en stærk korrelation mellem danskernes forbrug af sociale medier, og online shopping. Hele 77% af danskere, der benytter Facebook på daglig basis, har også foretaget et køb online, indenfor de seneste tre måneder*.

* Slots- og Kulturstyrelsen – Mediernes udvikling i Danmark

Med andre ord: Dine kunder er på sociale medier, og de køber produkter online! Derfor er sociale medier med høj sandsynlighed ikke alene en relevant, men også en nødvendig, dimension i din digitale marketingstrategi.

Muligheder med markedsføring på sociale medier

Hos KYNETIC hjælper vi skandinaviske virksomheder med, at sælge mere, med markedsføring på sociale medier. Ikke alle platforme er relevante for din virksomhed, og de mange muligheder, kan være svære at overskue. Et udpluk af de elementer vi hjælper med:

 • Udvikle strategier for optimal indsats på sociale medier
 • Opsætning af setup omkring annoncekonti (Facebook Business Manager, mv.)
 • Tracking – Facebook Pixel og Google Analytics
 • Trafik – Vi skaber relevant og kvalificeret trafik til dit website
 • Leads – med Facebook Lead Ads, skaffer vi leads til de laveste priser
 • Annonceringsmateriale – Tekst, billeder, video
 • Målgrupper – baseret på dine egne, eller platformens data
 • Retargeting – Vi sørger for det korrekte setup, så du tjener penge på trafik ellers tabt trafik
 • Budstyring og optimering – vi fokuserer på at skaffe de bedste priser og den bedste relevansscore
 • Chat bots – vi hjælper med, at automatisére dele af din kundeservice, og skabe øget værdi med intelligent digital selvbetjening

Din indsats skal matche brugerens rejse

Hos KYNETIC arbejder vi ud med markedsføring på sociale medier, ud fra at kunder kan befinde sig i tre faser: Awareness, Consideration, Conversion. Med udgangspunkt af din konkrete situation, arbejder vi struktureret med, at flytte potentielle kunder, eller prospekter, længere ned i købstragten, og dermed mod, at konvertere:

 • Awareness: Ingen eller lav kendskabsgrad. Kunder kender ikke til dit brand eller produkt.
 • Consideration: Nogen eller god kendskabsgrad. Kunder kan her befinde sig i overvejelsesfasen.
 • Convert: Høj kendskabsgrad. Kunder med høj købshensigt, og som er er tættest på, at konvertere.

Dedikerede specialister

Vi er passionerede specialister i markedsføring på sociale medier, med skarp fokus på, at skabe bedre resultater for vores kunder, herunder flere kunder, øget loyalitet, og større ROI. Vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi, og med, at eksekvere på et tårnhøjt niveau.

Så kontakt os i dag, hvis du vil i gang, eller have endnu bedre resultater, med din marketingindsats på sociale medier.

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

 • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
 • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
 • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
 • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictice analytics for at give netop den indsigt, der sikrer at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer, skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og lower-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markesføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højst mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed