Sociale medier og SoMe Ads

Vi hjælper førende virksomheder med at skabe betydeligt bedre resultater med deres indsats på sociale medier. Med strategisk sparring omkring strategi og eksekvering på et tårnhøjt niveau, skaber vi flere salg og øget afkast.

Sociale medier er i dag avancerede annoneringsplatforme

Sociale medier fylder, i stadig stigende grad, end større del af vores hverdag. I dag er op mod 80% af alle danskere aktive på sociale medier. Heraf bruger 77% sociale medier en eller flere gange dagligt og er gennemsnitligt online ca. 3,5 timer om dagen.

Landskabet inden for sociale medier udvikler sig konstant, og der sker ofte store forandringer i brugeradfærden på kort tid. For at få mest muligt ud af marketing på sociale medier, er det derfor ekstremt vigtigt, at virksomheder holder sig opdaterede og i højere grad anser kanalerne som annonceringsplatforme, hvor elementer som retargeting, attribution, avacerede målretninger og people-based tracking er helt essentielle at forstå og udnytte. I Danmark er især Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Pinterest, YouTube og tildels Twitter relevant platforme, hvor især Facebook og Youtube har potientiale til at være forretningskritiske for 8 ud af 10 virksomheder.

 

Fordeling af aldersgrupper på sociale medier

Med +10 års erfaring med annoncering på sociale medier og arkitekterne bag nogle af de mest ambitiøse og effektive annonceringssetup fra mere end 100 forskellige virksomheder, løfter vi vores kunders social media annoncering til højeste mulige niveau og sikrer et maksimalt afkast på budgetterne. Det gør vi blandt andet ved at bruge tusindvis af datapunkter, marketing automation, marketing attribution og integrere indsatsen med eksempelvis Facebook Ads med en kunderejse-strategi

Kontakt os for at høre nærmere hvordan vi med et ambitiøst annonceringssetup på sociale medier kan skabe flere leads, styrke jeres brand og skabe vækst til jeres virksomhed.

Vidste du at:

Jeres (potientielle) kunder har gns. 6-10 online touch points fra inspiration til køb. Flere undersøgelser peger på op mod 50, hvis kunderne ikke har hørt om jeres brand før.  Med andre ord kunderejserne bliver længere og kunderne hopper rundt mellem Google, sociale medier, mails, medier og enheder. Samtidig forventer mere end 70% af jeres kunder, at I kender dem og bruger deres data til målrettet/personaliseret markedsføring.

Derfor giver det ikke længere mening at arbejde med digital-marketing siloer, hvor I arbejder med eksempelvis SEO ét sted, Google Ads et andet og Facebook ads ét tredje. I KYNETIC nedbryder siloerne fra specialist-bureauerne og arbejder samtidig langt mere performance-orienteret end et klassisk mediebureau. Vi sætter kunderejsen i centrum og vores social-specialister fokuserer på hele kunderejsen, hvor indsatsen integreres med andre kanaler. Sammen med brug af automation og machine learning resultater det gns. i 20-50% bedre resultater for samme budgetter.

Fra likes og fans til avanceret annoncering

De sociale medier er vigtige og effektive kanaler, når det kommer til at kommunikere med både nuværende og potentielle kunder. Virksomheder har som afsendere stor indflydelse på målretningen af budskaber og kontrol over kommunikationen med kunder, som interagerer ved at like, dele og kommentere indhold. Udover at danskere er storforbrugere af socialt indhold, er der en stærk korrelation mellem danskernes forbrug af sociale medier og online shopping. Hele 77% af danskere, der benytter Facebook på daglig basis, har foretaget et online køb inden for de seneste tre måneder, og 72% har købt et produkt, efter de har været eksponeret for det på Instagram*.

* Slots- og Kulturstyrelsen – Mediernes udvikling i Danmark

Med andre ord: Dine kunder er på sociale medier – hver dag, og de henter inspiration og køber produkter online!

Derfor er sociale medier i langt de fleste tilfælde ikke alene en relevant, men også en nødvendig, dimension i din digitale marketingstrategi.

Excellér din markedsføring på sociale medier med en skræddersyet strategi

Hos KYNETIC hjælper vi skandinaviske virksomheder med at øge salg, skabe flere leads og vækst ved social media marketing. Ikke alle platforme er relevante for din virksomhed, og de mange muligheder, kan være svære at overskue. Derfor arbejder vi med skræddersyede løsninger, som udarbejdes gennem en dybdegående analyse af virksomheden/produktets nuværende situation og udvikling af en optimal digital strategi i samarbejde med kunden.

Et udpluk af de elementer vi hjælper med:

Udvikling af strategi og opsætning af annoncekonti

 • I samarbejde med kunden, og baseret på grundig analyse, udvikler vi en strategi for en optimal cross-channel indsats på de mest relevante og effektive sociale medier.
 • Vi opsætter annoncekonti og tracking (Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, Snapchat for Business mv.) og analyserer evt. nuværende performance

Annoncemateriale, trafik og leads

 • Vi hjælper dig med annoncemateriale og udvikler fængende tekst, billeder og video af høj kvalitet
 • På baggrund af målrettede annoncer og datadrevet måling og optimering, skaber vi relevant og kvalificeret trafik til dit website
 • Leadgenerering – med blandt andet Facebook Lead Ads skaffer vi kvalificerede leads til lave priser

Konverteringsoptimerede landing pages

 • Vi laver dybdegående efterspørgselanalyser baseret på kunstig intelligens, og på baggrund af din målgruppes persona og dine annoncers budskab, laver vi landing pages, der opfordrer til engagement eller konverterer afhængigt af hvor, dine besøgende er i kunderejsen.

Effektiv målretning og retargeting

 • Baseret på dine egne eller platformens data, udvikler vi specifikke og effektive målgrupper for dine annoncer
 • Retargeting – vi sørger for det korrekte setup, så du tjener penge på ellers tabt trafik

Digital kundeservice

 • Chatbots – vi hjælper med at automatisere nødvendige dele af din kundeservice og skaber øget værdi til dine kunder med intelligent digital selvbetjening.

Tracking, optimering og målbare resultater

 • Budstyring og optimering – vi sørger for at skaffe den højeste relevansscore og de bedste priser, så dine annoncer får optimal rækkevidde
 • Vi tracker løbende indsatsen på tværs af de forskellige medier med Facebooks Pixel, Google Analytics.
 • Vi skaber målbare resultater, som, baseret på en datadrevet strategi, måles og optimeres ud fra attribution modelling, der sikrer, at der tilskrives værdi til de mest værdiskabende indsatser.

Din indsats skal matche brugerens rejse

Hos KYNETIC arbejder vi med markedsføring på sociale medier med en opsætning baseret på, at kunder kan befinde sig i tre faser: Awareness, Consideration, Conversion.

Med udgangspunkt i virksomhedens konkrete situation, arbejder vi struktureret med at flytte potentielle kunder, eller prospekter, længere ned i købstragten mod den endelige konvertering:

 • Awareness: Ingen eller lav kendskabsgrad. Kunder kender ikke til dit brand eller produkt.
 • Consideration: Nogen eller god kendskabsgrad. Kunder kan her befinde sig i overvejelsesfasen.
 • Convert: Høj kendskabsgrad. Kunder med høj købshensigt, og som er er tættest på, at konvertere.

Førende SoMe annoncerings specialister

Vi er blandt landets førende specialister i markedsføring på sociale medier med skarp fokus på at skabe bedre resultater for vores kunder, herunder flere kunder, øget loyalitet, og større ROI. Vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere dybt ned i hvert område af de forskellige sociale medier herunder Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat, Pinterest og Youtube.

Kontakt os i dag, hvis du vil i gang, eller have endnu bedre resultater, med din marketingindsats på sociale medier. Vi er ikke som andre social media bureauer.

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.