LinkedIn Annoncering

LinkedIn annoncering til jeres fordel

Hos KYNETIC har vi en datadreven tilgang til LinkedIn annoncering, accelereret af kunstig intelligens og machine learning. Vi arbejder ofte med LinkedIn som annonceringsplatform og har den som en fast del i vores marketing toolbox

Datadreven, adfærdsbestemt tilgang til LinkedIn annoncering med høj ROI
Annoncering med fokus på beslutningstagernes kunderejse
Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast
Hvad arbejder vi med

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering er primært et B2B leadgenereringsværktøj, men platformen er også oplagt til full-funnel marketing på B2C markedet. Potentialet er stort i LinkedIn og i mange brancher afgørende i annoncering og leadgenerering.

Ved at bruge en datadreven tilgang til LinkedIn annoncering, accelereret af kunstig intelligens og machine learning, vil I være i stand til at opnå flotte resultater for jeres forretning.

LinkedIn annoncering adskiller sig fra andre platforme som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest Ads etc., på grund af mulighederne for målretning af annoncer. Med LinkedIn annoncering er der langt flere muligheder for at annoncere målrettet ud fra en række punkter, beskrevet herunder. 

LinkedIn giver en unik mulighed for at målrette annoncering efter målgrupper der har vital data tilfælles:  

Fælles vital data til målretning
Virksomhed

Brancher, virksomhedsfølgere, -forbindelser, -navne og størrelser

Uddannelse

Akademiske grader, skoler og studieretninger

Erhvervserfaring

Ancienniteter, jobfunktioner, jobtitler og kompetencer

Interesser

LinkedIn grupper og medlemsinteresser passende din virksomhed

Det er en opgradering af data at annoncere efter, men selvfølgelig kan LinkedIn også målrettes efter demografiske data – herunder køn og alder. Det er dog ofte svag data at målrette efter, når LinkedIn netop tilbyder bedre, skarpere og mere relevante oplysninger omkring deres brugere. 

 

Medlemmer af LinkedIn indtaster ofte mere data omkring deres nuværende jobfunktion samt uddannelse, hvilket giver jer som annoncører mere validedata at arbejde ud fra når I fokuserer på eksempelvis B2B Lead Generering i jeres LinkedIn marketing strategi. LinkedIn er derfor en utrolig spændende platform, med stort potentiale hvis annonceringen bliver sat op korrekt. Det hjælper vi i KYNETIC selvfølgelig gerne med, så du også kan komme i gang med annoncering på Linkedin. 

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores digitale marketing af en lang række glade kunder baseret på samarbejder og vækstcases hvor Linkedin-annoncering har været en central del i indsatsen.

hvordan arbejder vi med

Et adfærdsbaseret retargeting setup

På det danske marked er det ikke uvant at se en CPM på 3-6 gange højere på LinkedIn end på Facebook og Instagram. Dette skyldes et adfærdsbaseret retargeting setup, med mulighed for en høj ROI.

På LinkedIn er den gennemsnitlige CPM ofte er højere end på andre platforme, herunder Facebook, Instagram og Google Ads. Dette opvejes ved LinkedIns mange opsætningsmuligheder ved annoncering. For at udnytte LinkedIns algoritme bedst, kræver det en stor mængde data, algoritmen kan bearbejde. Denne datamængde indhentes ved at arbejde på tværs af platforme i en funnel-based marketing strategi, en tilgang vi i KYNETIC altid arbejder ud fra.

 

Ligesom Facebook har et Pixel eller SDK til at indsamle data fra dine website besøgende og app brugere, har LinkedIn et Insight Tag, som du kan implementere på dit website. Ved at oprette de rette mikro-konverteringer og opsamle nok top-funnel trafik til dit website, kan du lave et adfærdsbaseret retargeting setup i din annoncering på LinkedIn. Det kræver en målgruppe på minimum 300 LinkedIn medlemmer, at lave en retargeting kampagne. LinkedIns algoritme opfanger og linker ofte ca. 5-10% af alle website besøgende til et LinkedIn medlem på det danske marked.

 

Ligesom på Facebook og i Google Ads, har du også mulighed for at uploade CRM data til LinkedIn. LinkedIn supporterer også direkte CRM-integrationer til bl.a. HubSpot, Marketo, Oracle Eloqua, Salesforce, Microsoft Dynamics 365 og mange flere. Hos KYNETIC rådgiver vi om hvilke integrationsmuligheder samt funnel-baseret digital marketing strategi, der bør fokuseres på, så vi kan skabe de bedste resultater for netop jeres forretning. Med udgangspunkt i kunderejsen, sammensætter vi den rette forretningsstrategi holdt op mod jeres interne KPI’s og forretningskritiske touchpoints.

KYNETIC er udnævnt til Facebook Preferred Bureau Partner. En titel Facebook kun tildeler til bureauer, der opfylder de højeste standarder inden for annoncering på platformen. KYNETIC er udover titlen også den ultimative topscorer i Danmark, på baggrund af overbevisende resultater i kvalificerende forbrug og kvalificerende placeringer. Resultaterne har KYNETIC opnået ved at have branchens dygtigste specialister indenfor brugen af Facebooks annonceringsplatform, der har den dybeste forståelse af platformens højteknologiske funktioner samt aktiveringen heraf.

Indsigter i

LinkedIn Audience Expansion

Brug LinkedIns algoritme til jeres fordel, og samtidig indsamle mere data om jeres målgruppe. Det er en win-win situation for jer som annoncører, da I rammer jeres målgruppe og samtidigt får mere indsigt i dem.

Ved at aktivere Audience Expansion i jeres LinkedIn kampagner kan I nå ud til lignende målgrupper inden for samme geografiske afgrænsning. Derudover, hvis I ekskluderer specifikke attributter i jeres målgruppe, vil disse også blive ekskluderet efter aktivering af Audience Expansion. I testfaserne af nye målgrupper på LinkedIn, får I mulighed for at bruge LinkedIns algoritme til jeres fordel, og samtidig indsamle mere data om jeres målgruppe. 

 

Der kan drages paralleller fra LinkedIn’s Audience Expansion til Look-a-like målgrupper i Facebook. Forskellen er dog at, LinkedIn kun benytter Audience Expansion hvis der ikke er nok data i jeres målgruppe, til at få algoritmen til at optimere jeres kampagner optimalt. Det betyder, at I ikke behøver at oprette en ny målgruppe i et separat annoncesæt, for at få algoritmen til at optimere nødvendigt.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI