Søgemaskine-optimering (SEO)

Vi arbejder med datadrevet søgemaskineoptimering, drevet af kunstig intelligens. Det betyder succes i Google for vores kunder, de øverste placeringer, og det største afkast.

Services > SEO

SEO med fokus på forretning

SEO anno 2018

SEO, som er forkortelsen for Search Engine Optimization, er stadig en af de største og vigtigste discipliner inden for digital markedsføring. Modsat betalt annoncering (PPC) som eksempelvis Google Ads, handler søgemaskineoptimering om, at skabe resultater via organisk synlighed.

Søgemaskineoptimering spiller en stadigt voksende rolle i kunderejsen i takt med, at kunder i stigende grad bruger især Google som reference i aspekter lige fra informationssøgning og viden, til køb af varer og ydelser.

88% af alle danske forbrugere starter deres køb ved, at undersøge varen på nettet først.

Derudover bruger 98% af alle danske forbrugere, internettet, før de træffer den endelige beslutning om, at købe en vare.

Det stiller krav til virksomheders synlighed online – og i særdeleshed i Google – hvis du driver virksomhed i 2018. Søgemaskineoptimering er en iterativ proces, og kræver en løbende indsats for, at skabe og fastholde forretningskritiske topplaceringer i søgeresultaterne.

I KYNETIC arbejder vi struktureret med SEO ud fra vores eget framework. Det tager afsæt i de discipliner, som er mest essentielle for vores kunders forretning, og består af 6 områder:

 • Tech – Det korrekte tekniske websitesetup er afgørende for en optimal indsats
 • Content – Relevant og engagerende indhold, som understøtter hele kundens købsrejse
 • Links – Værdiskabende og relevante eksterne links gennem struktureret link building
 • Social – Fokus på social engagement og opbyggelse af communities
 • UX – Skabe rammerne for den optimale brugeroplevelse på websitet, og øget konvertering
 • Analysis – Fokus på forretningskritiske metrics og kontinuerlig konkurrentanalyse

Vores fremgangsmetode er udelukkende baseret på data omkring efterspørgsmål, konkurrence og potentiale. Derfor tager vi afsæt i din virksomheds virkelighed og digitale situation, og udvikler en skræddersyet SEO strategi, der sikrer målbare resultater og den største værdi for din virksomhed.

Vi arbejder med SEO i en iterativ proces. I alle stadier, arbejder vi med et mindset, som er drevet af kunstig intelligens. Det gør vi af tre årsager:

 1. Vi øger effektiviteten ved, at anvende kunstig intelligens i stedet for manuelle opgaver.
 2. Det sparer tid og ressourcer. Vi når længere, for samme budget.
 3. Vi leverer et bedre produkt. Med kunstig intelligens, finder vi nye sammenhænge, og måder at slå konkurrenterne.

Processen ser sådan ud:

SEO - Intelligent søgemaskineoptimering, der slår traditionel digital markedsføring.

Søgeordsanalyse og konkurrentanalyse

Vi resarcher og udarbejder en grundig efterspørgsels- og søgeordsanalyse specifikt til jeres forretning. Her afdækker vi jeres kunders efterspørgsel i søgemaskinerne, hvilke søgeord der fører til køb, hvor mange søgninger der foretages, og hvordan konkurrenter ranker.

I søgeordsanalysen  bruger vi SEO værktøjer med kunstig intelligens, som overvåger millioner af søgeord på tværs af brancher. Det giver indsigt i, hvilke søgeord der skaber størst værdi, og afdækker long-tail søgeord, som er mere specifikke, og ofte er forbundet med højere købshensigt. Det er også her vi finder eventuelle content gaps – altså om hvorvidt kunderne efterspørger produkter eller information, som ikke findes på jeres website.

Derudover kortlægger vi også jeres konkurrenters tilstedeværelse i søgemaskinerne og evaluerer deres SEO indsats. Det kan vi bruge til, at vurdere søgeordenes potentiale, samt udnytte muligheder som konkurrenterne ikke gør.

 

Teknisk on-site optimering

Vi gennemgår det tekniske setup omkring jeres website. Det er fundamentet for hele indsatsen, at de tekniske foranstaltninger er optimeret. Vi tilpasser arkitekturen og koden, så den overholder Googles retningslinjer og best practice. 

I denne fase bruger vi kustig intelligens til at afdække tekniske fejl. Ved hjælp af website crawl, evaluerer vi jeres website’s tilstand, samt hvor vi bør prioritere at sætte ind. Vi undersøger bl.a.

 • Duplicate content og 404 fejl-sider
 • Performance problemer
 • Manglende meta-informationer
 • Problemer i intern link struktur

 

Link building

En af de vigtigste ranking factors, som skaber størst værdi er stadig relevante og troværdige links. Vi arbejder med link building internt såvel som eksternt, og bruger intelligente værktøjer til at afdække og foreslå de vigtigste backlinks, som også skaber værdi for konkurrenterne, samt løbende rapportering af vores indsats.
 

Dedikerede specialister

Vi er specialister i søgemaskineoptimering, og hjælper vores kunder med både rådgivning og sparring, såvel som planlægning og eksekvering.

Vores team af specialister tager dig i hånden fra det første stadie i processen, sikrer kvaliteten og kommunikation undervejs, og styrer dig sikkert i mål. Vi behandler din forretning, som var det vores egen, og derfor fokuserer vi altid benhårdt på bundlinjen. Det er den bedste løsning for dig, og derfor også for os – at vi aktivt tager ansvar for, at skabe de bedste resultater på bundlinjen med SEO.

Ønsker I at opnå større synlighed og relevans, og sælge mere i søgemaskinerne med effektiv  og resultatorienteret SEO, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak.

Alle spørgsmål er naturligvis også velkomne, og vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser.

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

 • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
 • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
 • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
 • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictice analytics for at give netop den indsigt, der sikrer at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer, skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og lower-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markesføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højst mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed