Om OS

Vi hjælper virksomheder, brands og offentlige institutioner med vækst, øget indtjening, stærkere relationer og flere kunder med fremtidens digitale markedsføring.

Vi skaber vækst

Vi er et dansk-ejet digital-marketing bureau og konsulenthus med 100% fokus på digital markedsføring og digitale marketingstrategier. Vi er med til at skabe fremtidens vindere og hjælper vores kunder med at skabe klare målbare resultater ved at kombinere best-of-breed digital markedsføring med kunstig intelligens. 

 

Med benhårdt fokus, vores egne frameworks, førende teknologi og de dygtigste mennesker, har vi bygget KYNETIC til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring. Vores vision er ganske enkelt at være Nordeuropas ledestjerne for førende digital markedsføring.

Resultater = Tilfredse kunder

Nævnt i medier som

VI ER KYNETIC

Lær mere om KYNETIC, hvorfor vi er sat i verden, og hvordan vi hjælper med at skabe fremtidens vindere.

Ønsker du at vide mere om, hvorfor vi er sat i verden, så læs vores manifest her.

Afspil video

Mød vores ledelse

KYNETIC er stiftet i 2018 af Tommy Arildslund og Kasper Ebsen,
som i dag fungerer som direktion og øverste ledelse. Virksomheden er udelukkende selvejet og har kontorer i København og Aarhus
.

 

Tommy Arildslund
CPO, Partner & Senior Digital Consultant
Mail: ta@kynetic.dk
Telefon: 7120 0027

Tommy har i mere end 12 år befundet sig på kundesiden, som specialist og som eCommerce ansvarlig, med fokus på at vækste og skalere virksomheder. Tommy kombinerer tekniske kompetencer inden for webudvikling med SEO, SEM, CRO og social media annoncering.  Til dagligt er Tommy produktansvarlig og overordnet ansvarlig for leverancer til vores kunder.

Baggrund

 • Har stiftet 3 virksomheder inden for e-handel og digital services
 • Har etableret 2 e-handelsvirksomheder, hvoraf den ene i dag er solgt og den anden stadig er aktiv
 • Lærte at kode som 12-årig
 • Er underviser i optimering af e-handel hos International Business College
 • Har været eCommerce manager i 3 virsomheder inden for retail og SaaS med ansvar for deres e-handel og digital marketing strategier.
 • Har hjulpet virksomheder som LIX Technologies, AMKA Group, Jysk Vin, Boldsen og mange flere.

Kasper Ebsen
CEO, Partner & Senior Digital Strategist
Mail: ke@kynetic.dk
Telefon: 5380 8043

Kasper har i mere end 12 år, som konsulent i to førende e-handelsbureauer,  hjulpet en lang række skandinaviske virksomheder med at vækste på tværs af kanaler med data-drevne digital marketing strategier. Kasper er til dagligt KYNETICs CEO og hjælper kunder med digital marketing strategier, marketing automation og webanalyse. 

Baggrund

 • Har stiftet 3 virksomheder, som alle er solgt. Heriblandt en Fintech virksomhed med kunder fra 80 lande.
 • Har hjulpet +100 virksomheder heriblandt: Eniig, KVIK, Fri Bikeshop, Planorama, Imerco, ID-hair, Bakken, Danfoss og mange flere.
 • Blev i 2017 udnævnt til en af Danmarks største erhverstalenter  og en del af Berlingste Talent 100
 • Har speaket til bl.a. Digital Markedsføring, FDIH-ehandelskonferencen, IT days, Internet Week og mange flere med en samlet rating på +8,5 ud af 10.
 • Er tidligere partner og digital direktør i et større e-handelsbureau og opbygget deres digital-marketing team fra bunden med +20 ansatte

KYNETIC

Telefon: 78 75 00 70
Email: kontakt@kynetic.dk

Aarhus

OFFICELAB
Skæringvej 88
DK-8520 Lystrup

København

SYMBION
Fruebjergvej 3
DK-2100 København Ø


Det siger vores kunder

Et førende team med erfaringer fra bl.a.