OM OS

Vi sætter nye standarder for morgendagens digitale markedsføring

Vi er et af de hurtigst voksende konsulenthuse i Norden, vinder af Nordic Search Awards, det højeste ratede Facebook Bureau i Skandinavien og det eneste bureau med en medfødt specialisering i at integrere data, automation og machine learning dybt i digital marketing værdikæden og kanalmixet. Det gør, at vi skaber et højere afkast af vores kunders marketinginvesteringer og vinder brancher på tværs af markeder.

Læs mere om vores baggrund

Specialisering i integration af data, automation, og AI for maksimeret marketingafkast

Solid erfaring med over 18 års arbejde for mere end 300 succesfulde brands og virksomheder

Vi dækker hele landet med kontorer i både Aarhus og København

Om Os

Performance marketing i verdensklasse

KYNETIC så dagens lys i 2018 på baggrund af 18 års erfaring fra arbejdet med data-drevet performance marketing i ind- og -udland for mere end 300 af demest succesfulde brands og virksomheder her i Norden inden for B2C e-commerce og B2B leadgenerering

KYNETIC er visionen om at slå en streg i sandet og skabe det absolut førende performance marketing-bureau i Europa og accelerere brugen af data, automation og intelligens i digital marketing-sammenhæng for få mere ud af vores kunders marketinginvesteringer og skabe markedsledende afkast

Vi stillede os ofte spørgsmålet; Hvilket bureau vil vi selv købe ind i fremtiden? Derfor har vi oparbejde branchens dybeste indsigt i AI, automatisering, algoritmer og data som kombineres med vores eksisterende digital marketing håndværk inden for digital kommunikation og performance marketing.

Det betyder, at KYNETIC er bygget til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe et stærkere fundament for at skabe sammenhængende kunderejser, der leder til effekt og afkast. Læs mere om baggrunden for vores tilgang i vores manifest her

I dag, blot 4 efter vores fødsel, er KYNETIC blandt de hurtigste voksende bureauer i Norden og er blevet nomineret til hele 7 effektpriser.

KYNETIC

KYNETIC i tal

I slutningen af 2018 slog KYNETIC dørene op, og på baggrund af vores vækst, vores resultater og vores faglighed, tør vi godt kaldes os Nordens førende performance-marketing bureau:

+18

års erfaring med digital marketing

+450%

procent vækst på tværs af kunder

20

markeder er vores kunder aktive i

+300

projekter og kunder

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden

Om os

Mød vores ledelse

KYNETICs ledelse har tilsammen mere end 50 års erfaring med digital markedsføring fra en række af de største virksomheder, brands og bureauer i branchen. Alle tre er desuden pioneerer på brugen af kunstig intelligens i marketingsammenhæng og har en klar vision om at skabe en af verdens bedste performance bureauer.

KYNETIC består derudover af et team af landets dygtigste specialister, som har erfaring fra +300 af de mest succesfulde digital marketing setups i Europa.

Kasper Ebsen

CEO & Senior Partner

Tommy Arildslund

CTO & Senior Partner

Jeppe Juul Sørensen

CCO & Senior Partner

Mads-Mikkel Fabricius Tarding

Managing Director & Senior Partner

Omtalt i medier

“KYNETIC står bag nogle af landets mest ambitiøse digital marketing setups. Transparens, uafhængighed og grundigere digital marketing håndværk accelereret af data og kunstig intelligens er opskriften bag”