Om os

Vi sætter nye standarder for morgendagens digitale markedsføring

Vi er et af de hurtigst voksende konsulenthuse i Norden, den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, det højeste scorende Facebook Bureau i Danmark og det eneste bureau med en medfødt specialisering at bruge AI og machine learning til at få mere ud af budgetterne. Derfor tør vi godt kalde os det absolut førende digital marketing performance bureau herhjemme.

Om Os

Digital markedsføring i verdensklasse

KYNETIC så dagens lys i 2018 på baggrund af 15 års erfaring fra arbejdet med data-drevet digital markedsføring, ehandel, brandudvikling og data-science i ind- og -udland for mere end 100 af de største og mest ambitiøse brands og virksomheder her i Norden.

KYNETIC er missionen om at slå en streg i sandet og skabe det absolut førende performance marketing bureau i Europa. En vision der krævede en ny begyndelse. Vi stilede os spørgsmålet; Hvilket bureau ville vi selv købe ind i fremtiden? Samtidig var AI-bølgen var på vej til at transformere marketing for altid, men intet bureau havde kompetencerne til at udnytte teknologierne til fulde.

Vi kombinerer derfor branchens dybeste indsigt i AI, algoritmer, data og automtersering med markedsledende digital marketing håndværk. Det betyder at KYNETIC er bygget til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring. Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for førende digital markedsføring ved at accelerere brugen af automatisering og kunstig intelligens i digital marketing sammenhæng. 1. Fordi det performer bedre, 2. Fordi det mindsker støj. og 3. fordi det det er krav for top-performande setups i fremtiden.

I 2020 blev KYNETIC kåret som den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, hvor vi vandt den danske hovedpris for Best Online Marketing Campaign in Denmark" og i dag er vi blandt de hurtigste voksende bureauer i Norden.

KYNETIC i tal
I slutningen af 2018 slog KYNETIC dørene op og på baggrund af vores vækst, vores resultater og vores faglighed, tør vi godt kaldes os Nordens førende performance-marketing bureau:

+18

års erfaring med digital marketing

+450%

procent vækst på tværs af kunder

25

markeder er vores kunder aktive i

+200

vækstcases er grundlag for vores erfaring

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden

Om os

Mød vores ledelse

KYNETIC består derudover af et team af landets dygtigste specialister, med erfaring fra +200 af de mest effektive digital marketing setups i Norden.

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Digital Consultant

Tommy Arildslund

CTO, Partner & Senior Digital Consultant

Jeppe Juul Sørensen

Head of Strategy & Growth

Omtalt i medier

“KYNETIC er et nyt digital marketing performance bureau, der tager data og intelligent marketing til nye højder for maksimal afkast og vækst”