Om os

Vi sætter nye standarder for morgendagens digitale markedsføring

Vi er et af de hurtigst voksende konsulenthuse i Norden, den yngste vinder af Nordic Search Awards nogensinde, det højeste scorende Facebook Bureau i Danmark og det eneste bureau med en medfødt specialisering at bruge AI og machine learning til at få mere ud af budgetterne. Derfor tør vi godt kalde os det absolut førende digital marketing performance bureau herhjemme.

Om Os

Performance marketing i verdensklasse

KYNETIC så dagens lys i 2018 på baggrund af 15 års erfaring fra arbejdet med data-drevet performance marketing i ind- og -udland for mere end 200 af demest succesfulde brands og virksomheder her i Norden.

KYNETIC er visionen om at slå en streg i sandet og skabe det absolut førende performance marketing bureau i Europa og accelerere brugen af AI i digital markeitng sammenhæng. 1) Fordi det performer bedre og 2) Fordi det skaber mindre støj og højere relevans

En vision der krævede en ny begyndelse. Vi stilede os spørgsmålet; Hvilket bureau ville vi selv købe ind i fremtiden? Samtidig var AI-bølgen var på vej til at transformere marketing for altid, men intet bureau havde kompetencerne til at udnytte teknologierne til fulde.

Vi satte os for at oparbejde branchens dybeste indsigt i AI, algoritmer, data og automatiseinrg kombineret med vores eksisterende markedsledende digital marketing håndværk. Det betyder at KYNETIC er bygget til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring. Læs mere om baggrunden for vores AI-tilgang i vores manifest her

I dag, blot 3,5 år efter vores fødsel, er KYNETIC blandt de hurtigste voksende bureauer i Norden og er blevet nomineret til hele 7 effektpriser for de skabte resultater.

KYNETIC i tal

I slutningen af 2018 slog KYNETIC dørene op og på baggrund af vores vækst, vores resultater og vores faglighed, tør vi godt kaldes os Nordens førende performance-marketing bureau:

+18

års erfaring med digital marketing

+450%

procent vækst på tværs af kunder

20

markeder er vores kunder aktive i

+300

projekter og kunder

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden

Om os

Mød vores ledelse

KYNETICs ledelse har tilsammen mere end 50 års erfaring med digital markedsføring fra en række af de største virksomheder, brands og bureauer i branchen. Alle tre er desuden pioneerer på brugen af kunstig intelligens i marketingsammenhæng og har en klar vision om at skabe en af verdens bedste performance bureauer.

KYNETIC består derudover af et team af landets dygtigste specialister, som har erfaring fra +300 af de mest succesfulde digital marketing setups i Europa.

Kasper Ebsen

CEO & Senior Partner

Tommy Arildslund

CTO & Senior Partner

Jeppe Juul Sørensen

CCO & Senior Partner

Omtalt i medier

“KYNETIC står bag nogle af landets mest ambitiøse digital marketing setups. Transparens, uafhængighed og grundigere digital marketing håndværk accelereret af data og kunstig intelligens er opskriften bag”