Om OS

Vi hjælper virksomheder, brands og offentlige institutioner med vækst, øget indtjening, stærkere relationer og flere kunder med fremtidens digitale markedsføring.

Vi skaber vækst og flere kunder

KYNETIC blev i 2018 grundlagt på baggrund af 15 års erfaring fra arbejdet med data-drevet digital markedsføring for mere end 100 af de største og mest ambitiøse brands, retailere, eCommerce og B2B virksomheder her i Skandinavien. 

KYNETIC er missionen om at slå en streg i sandet. En ny begyndelse om man vil. Vi stilede os spørgsmålet; Hvilket bureau ville vi selv købe ind? Efter en dybdegående analyse, var konklusionen, at det bureau ikke fandtes. 

KYNETIC er svaret på det. 

Med benhårdt fokus, vores egne frameworks, førende teknologi og de dygtigste specialister i branchen, har vi bygget KYNETIC til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring. Vores vision er ganske enkelt at være Nordeuropas ledestjerne for førende digital markedsføring.

 

Vi er det første performance-bureau, der er specialiseret i at få mere ud af klassisk digital markedsføring ved at fokusere på data, automatisering og kunstig intelligens, og blandt de førende digital marketing bureau her i Norden. Det har Børsen, Dansk Markedsføring, Avisen.dk og TechSavyymedia bl.a. skrevet om og vores cases taler sit eget sprog.

Vi har korte bindinger, tror på fuld transparens og at al data ejes af kunden, vi arbejder ikke i kanalsiloer, vi arbejder som standard med marketing attribution, vi udnytter den bedste teknologi, og vi er hyper-resultat-orienterede. 

Samtidig rekrutterer vi de 1% dygtigste eksperter og talenter i branchen og specialiserer er som sagt de første og førende i branchen, der arbejder koncentret digital markedsføring accelereret af data, automation og intelligens.

Ønsker du at vide mere om hvorfor KYNETIC er sat i verden, er du velkommen til at læse mere i vores vores manifest her.

 

Resultater = Tilfredse kunder

Nævnt i medier som

VI ER KYNETIC

Lær mere om KYNETIC, hvorfor vi er sat i verden, og hvordan vi hjælper med at skabe fremtidens vindere.

Ønsker du at vide mere om, hvorfor vi er sat i verden, så læs vores manifest her.

Afspil video

Vi skaber vækst for blandt andet:

Hemonto logo
Byravn webshop logo
Scannet logo
Smartweb logo
EDC online marketing reference

Mød vores ledelse

Tommy Arildslund
CTO, Partner & Senior Digital Consultant
Mail: ta@kynetic.dk
Telefon: 7120 0027

Tommy har i mere end 12 år befundet sig på kundesiden, som specialist og som eCommerce ansvarlig, med fokus på at vækste og skalere virksomheder. Tommy kombinerer tekniske kompetencer inden for webudvikling med SEO, SEM, CRO og social media annoncering.  Til dagligt er Tommy teknisk ansvarlig i KYNETC og sikrer at vores tech-stack konstant er brancheførende. 

Baggrund

 • Har stiftet 3 virksomheder inden for e-handel og digital services
 • Har etableret 2 e-handelsvirksomheder, hvoraf den ene i dag er solgt og den anden stadig er aktiv
 • Lærte at kode som 12-årig
 • Er underviser i optimering af e-handel hos International Business College
 • Har været eCommerce manager i 3 virsomheder inden for retail og SaaS med ansvar for deres e-handel og digital marketing strategier.
 • Har hjulpet virksomheder som LIX Technologies, AMKA Group, Jysk Vin, Boldsen og mange flere.

Kasper Ebsen
CEO, Partner & Senior Digital Strategist
Mail: ke@kynetic.dk
Telefon: 5380 8043

Kasper har i mere end 12 år, som konsulent i to førende e-handelsbureauer,  hjulpet en lang række skandinaviske virksomheder med at vækste på tværs af kanaler med data-drevne digital marketing strategier. Kasper er til dagligt KYNETICs CEO og hjælper kunder med digital marketing strategier, marketing automation og webanalyse. 

Baggrund

 • Har stiftet 3 virksomheder, som alle er solgt. Heriblandt en Fintech virksomhed med kunder fra 80 lande.
 • Har hjulpet +100 virksomheder heriblandt: Eniig, KVIK, Fri Bikeshop, Planorama, Imerco, ID-hair, Bakken, Danfoss og mange flere.
 • Blev i 2017 udnævnt til en af Danmarks største erhverstalenter  og en del af Berlingste Talent 100
 • Har speaket til bl.a. Digital Markedsføring, FDIH-ehandelskonferencen, IT days, Internet Week og mange flere med en samlet rating på +8,5 ud af 10.
 • Er tidligere partner og digital direktør i et større e-handelsbureau og opbygget deres digital-marketing team fra bunden med +20 ansatte

KYNETIC

Telefon: 78 75 00 70
Email: kontakt@kynetic.dk

Aarhus

OFFICELAB
Skæringvej 88
DK-8520 Lystrup

København

SYMBION
Fruebjergvej 3
DK-2100 København Ø


Det siger vores kunder

Et førende team med erfaringer fra bl.a.