Vi er KYNETIC

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maskimale ud af deres digital marketing budgetter.

Vi skaber vækst og flere kunder

KYNETIC blev i 2018 grundlagt på baggrund af 15 års erfaring fra arbejdet med data-drevet digital markedsføring for mere end 100 af de største og mest ambitiøse brands, retailere, eCommerce og B2B virksomheder her i Skandinavien. 

KYNETIC er missionen om at slå en streg i sandet. En ny begyndelse om man vil. Vi stilede os spørgsmålet; Hvilket bureau ville vi selv købe ind? Efter en dybdegående analyse, var konklusionen, at det bureau ikke fandtes. 

KYNETIC er svaret på det. 

Med benhårdt fokus, vores egne frameworks, førende teknologi og de dygtigste specialister i branchen, har vi bygget KYNETIC til at sætte standarden for digital markedsføring og skabe bedre resultater end traditionel online markedsføring. Vores vision er ganske enkelt at være Nordeuropas ledestjerne for førende digital markedsføring.

Afspil video

+15

års erfaring med digital marketing

+500

procent vækst på tværs af kunder

35

markeder er vores kunder aktive i

+200

vækstcases er grundlag for vores erfaring

Vi er det første performance-bureau, der er specialiseret i at få mere ud af klassisk digital markedsføring ved at fokusere på data, automatisering og kunstig intelligens, og blandt de førende digital marketing bureau her i Norden. Det har Børsen, Dansk Markedsføring, Avisen.dk og TechSavyymedia bl.a. skrevet om og vores cases taler sit eget sprog.

Vi har korte bindinger, tror på fuld transparens og at al data ejes af kunden, vi arbejder ikke i kanalsiloer, vi arbejder som standard med marketing attribution, vi udnytter den bedste teknologi, og vi er hyper-resultat-orienterede. 

Samtidig rekrutterer vi de 1% dygtigste eksperter og talenter i branchen og specialiserer er som sagt de første og førende i branchen, der arbejder koncentret digital markedsføring accelereret af data, automation og intelligens.

Ønsker du at vide mere om hvorfor KYNETIC er sat i verden, er du velkommen til at læse mere i vores vores manifest her.

Vi er et team med erfaringer fra +200 af de mest succesfulde digital marketing setups i Norden

Logoer

Det siger vores kunder

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. 

At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”

Stefan Rosenlund

Managing Director Nordic
team.blue

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer.

Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit

Margit Beuschau Lindstrøm

Digital Project Manager
AURA ENERGI

“I processen med at hæve baren med vores digitale markedsføring, har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med KYNETIC, som både var strategisk stærke og kunne hjælpe os med benhård eksekvering i de forskellige kanaler.

De har igennem processen vist en ihærdighed og et ansvar, som vi sjældent har oplevet og deres viden om data, automation og intelligens i marketing sammenhæng, er ret unik.”

Bo Abrahamsen

Salgs- og Marketingchef
DUKA A/S

KYNETIC er omtalt i medier som bl.a.

Læs mere om vores tilgang

Sådan skaber vi digitale vindere med digital vækst

Fremtidens digitale markedsføring kræver fremtidens teknologi. I KYNETIC baserer vi vores digital marketing indsats på erfaring fra +100 vækstcases igennem 15 år kombineret med fremtidens teknologier.

Vi kombinerer velkendt digital marketing håndværk med kunstig intelligens og vores egne frameworks, som gør, at vi kan nå længere for de samme markedsføringskroner og skabe markedsledende resultater.

Bliv en del af Nordens førende performance-bureau

Med at hold af landets dygtigste marketing-eksperter, kæmper vi hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi til at skabe vedvarende vækst på tværs af kanaler og kunderejser for vores kunder.

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens både skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring og skabe tættere relationer mellem virksomheder og forbrugere.

Mindre snak, mere grundighed og forretning

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og skabe højere kundeloyalitet igennem målrettet digital markedsføring og 360 graders digital marketing strategier boostet af data, automatisering og kunstig intelligens.

Med et hold af landets dygtigste digital marketing specialister og +100 vækstcases inden for bl.a. B2C, B2B, eCommerce, SaaS og retail-virksomheder, skaber vi forretningskritiske resultater med udgangspunkt i kunderejser og tydelig målbar vækst ved at være metodiske, systematiske og grundige.

Mød vores ledelse

Kasper Ebsen citat

Kasper Ebsen
CEO, Partner & Senior Digital Consultant
Mail: ke@kynetic.dk
Telefon: 5380 8043

Tommy Arildslund

Tommy Arildslund
CTO, Partner & Senior Digital Consultant
Mail: ta@kynetic.dk
Telefon: 7120 0027

Jeppe Juul Sørensen
Head of Strategy & Growth

Mail: js@kynetic.dk
Telefon: 2489 1191

Mads Ross Toft Bugge
Head of Projects & Senior Digital Marketing Specialist Mail: mb@kynetic.dk
Telefon: 4225 3736

KYNETIC består derudover af et team af landets dygtigste specialister, med erfaring fra +200 af de mest effektive digital marketing setups i Norden.

KYNETIC

Telefon: 78 75 00 70
Email: kontakt@kynetic.dk

Aarhus

KYNETIC
Voldbjergvej 22B
DK-8240 Risskov

København

KYNETIC @ SYMBION
Fruebjergvej 3
DK-2100 København Ø

Seneste nyheder og baggrund