KYNETIC INSIGHTS

I KYNETIC Insights stiller vi skarpt på fremtidens digitale markedsføring og går i dybden med det, der er med til at vækste vores kunder til dagligt. Vi deler ud af nyeste viden, dybdegående analyser og hjælpeværktøjer, der kan tage jeres marketing strategi til næste niveau.  

Oversigt

Dyk ned i vores Insights blog-univers hvor vi stiller skarpt på nyheder, trends,
best-practices og how-to’s, find seneste nyt om KYNETIC, eller download vores whitepapers og analyser.

Events

Deltag i vores events og mød KYNETIC til speaks, workshops og webinars om, hvordan man skaber bedre resultater med performancebaseret digital marketing anno 2020.

KYNETIC @ Syddanske Forskerparker: Kunstig intelligens i markedsføring

KYNETIC blev inviteret af Syddanske Forskerparker i Odense, til at holde et oplæg omkring brugen af kunstig intelligens i markedsføring og hvordan fremtidens markedsføring pt. er ved at forme sig. 

Dato: 31. oktober 2019

KYNETIC @ IVÆKST: Sådan skaber du vækst med kunstig intelligens

På workshoppen hos IVÆKST giver KYNETIC en grundig og professionel indføring i, hvordan du kan optimere din marketingindsats med kunstig intelligens. Vi stiller skarpt på best-of-breed tools og hvordan AI for alvor kommer til at skabe digitale vindere.

Dato: 12. november 2019

Gratis KYNETIC webinar: Next-level Digital Marketing anno 2020 (part 2)

Pga. den store efterspørgsel på webinaret, udvider vi med endnu en dato for samme webinar: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang, på én time.

Dato: 5. december 2019

Gratis KYNETIC webinar: Next-level Digital Marketing anno 2020

Gratis webinar med KYNETIC: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang, på én time.

Dato: 21. november 2019

KYNETIC @ Social Media Manageren 2019: Next level Facebook annoncering

Hvad kendetegner de top-10% bedst performende Facebook-setups? Få vigtigste viden omkring FBLearner Flow, attribution, customer journey retargeting, micro-conversions, automatiske regler og meget mere, som typisk er hovedingredienser i et best-in-class Facebook Ads-setup.

Dato: 3. december 2019

KYNETIC seminar @ officelab: Next-level Digital Marketing anno 2020 [EXTENDED]

På dette seminar i rammerne hos officelab, tager vi virksomheder til næste skridt efter webinaret, og dykker med vores specialistviden, endnu dybere ned i, hvordan du hands-on arbejder med de primære vækstdrivere i digital marketing i 2020. 

Dato: 10. december 2019