KARRIERE

Bliv en del af landets hurtigst voksende performance marketing bureauer og vær med til sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring med best-in-class løsninger, der skaber markante resultater, mindre støj og stærkere brands.

Kom med på rejsen hos et af landets hurtigst voksende agencies

Med at hold af landets dygtigste marketing-eksperter, kæmper vi hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi  til at skabe vedvarende vækst på tværs af kanaler og kunderejser for vores kunder. 

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens både skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring og skabe tættere relationer mellem virksomheder og forbrugere. 

Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for digital markedsføring og og vores vision er at vi skaber fremtidens vindere. Både vores kunder, der formår at mestre det digitale, men ligeså vores ansatte, som er eller har talentet til at være blandt de 1% dygtigste på sit felt.

Som ansat i KYNETIC bliver du en del af en vækstrejse, hvor du kommer til at arbejde med digital markedsføring for ambitiøse danske og internationale virksomheder og organisationer. Lige fra spændende start-ups, scale-ups, eCommerce-virksomheder, B2B-virksomheder, spændende brands og virksomheder adspends budgetter i millionklassen.

Du tændes af at være førende specialist på dit område, være thought leader, være ambitiøs, være ansvarsfuld, være analytisk, være data-drevet og af at udvikle virksomheder igennem målbare resultater. Alt sammen i professionelle rammer i en kultur hvor viden slår anciennitet, hvor fællesskabet er vores rygrad og hvor vi har et konstant fokus på at gå forrest i branche som altid er i udvikling. Din karriere inklusiv. 

Bliv klogere på KYNETIC i vores manifest, som du kan læse her.

Ledige stillinger

Er du én af de 1 procent dygtigste,
eller har du talentet til at blive det?

BLIV ASSOCIATE

Er du en af fremtidens største talenter, har du allerede gjort dig hands-on erfaringer med digital markedsføring, og har du minimum 1,5 år tilbage af studiet? Så kan du kickstarte din karriere som Associate hos KYNETIC, hvor du sammen med førende eksperter er med til at sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring.

GRADUATE-FORLØB

Er du færdiguddannet eller bliver det snart, og er du blandt de største talenter, har du mulighed for blive digital marketing graduate i KYNETIC. I vores graduate-forløb får du oparbejdet grundlaget for en ambitiøs karriere inden for IT og marketing og lærer at arbejde med førende digital markedsføring.

KYNETIC TALENTS

SKRÆDDERSYET DIGITAL MARKETING PRAKTIK PROGRAM

Sæt praktik på teorien og accelerér din karriere som fremtidens førende digital marketing ekspert. KYNETIC Talents Programme er et halvårligt praktik-program, der giver talentfulde og ambitiøse studerende muligheden for, at kickstarte deres karriere indenfor digital performance marketing consulting og lære af en række af branchens førende eksperter.

De rette værdier er vores fundament

I KYNETIC brænder vores hjerter for digital markedsføring, kunstig intelligens og for at vækste virksomheder igennem best-of-breath digital markedsføring. Som en del af vores DNA har vi defineret følgende værdier:

Ledestjerner 
Vi er ledestjernen for førende digital markedsføring

Kvalitet 
Vi er grundige, går i detaljer, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet

Vækst
Vækst af jeres nøgle-KPI’er er det vi lever og ånder for

Transparens
Fuld gennemsigtig, indsigt og transparens er jeres rettighed

Fortrolighed
Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder


Vores 6 kriterier for succes

Ansatte i KYNETIC er blandt de 1% dygtigste digital marketing profiler eller har et talent der kan blive til det.
For at fordre personlig udvikling i verdensklasse, arbejder vi med 6 søjler for personlig succes.

PERSONAL IMPACT
Være en dygtig konsulent og evne at tænke, udvikle og implementere kreative best-in-class digital marketing løsninger både på egen hånd, og i tæt samarbejde med din kollegaer, samt ultimativt være en indflydelsesrig trusted advisor for vores kunder.

ENTREPRENEURIAL DRIVE
Du er tænker innovativt og har en iværksætter-tilgang til at finde nye metoder, arbejde med vores services, teknologier og opgaveløsningen.

THOUGHT LEADER
Stræber konstant efter at være blandt den bedste 1% i digital-marketing branchen, går forrest med nyeste trends, tendenser og metoder og deler aktivt viden i KYNETIC Insights, dine egne sociale kanaler, konferencer, kundemøder og øvrige medie

LEADERSHIP AND INFLUENCE
Søger indflydelse og viser højt niveau af lederskab til ledelse af dig selv, din kollegaer og lede kun-dens aktiviteter i den rigtige retning, der leder til de bedste resultater.

GROWTH ABBILITIES
Evnen til at vækste og skabe resultater på vores kunders vegne og på KYNETICs vegne igennem høj udfakturering, høj kundetilfredshed og vækst af kundes økonomiske engagement.

PROBLEM SOLVING SKILLS
Brug af højt logisk og emotionelt intellekt og evner til at implementere digital marketing strategier og eksekvere dybt ned i de enkelte kanaler.