KARRIERE

Bliv en del af nordens mest ambitiøse IT-konsulenthus og vær med til sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring med best-in-class teknologi.

Bliv en del af Nordens mest ambitiøse bureauer

Med at hold af landets dygtigste marketing-eksperter, kæmper vi hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi  til at skabe vedvarende vækst på tværs af kanaler og kunderejser for vores kunder. 

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens både skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring og skabe tættere relationer mellem virksomheder og forbrugere. 

Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for digital markedsføring og og vores vision er at vi skaber fremtidens vindere. Både vores kunder, der formår at mestre det digitale, men ligeså vores ansatte, som er eller har talentet til at være blandt de 1% dygtigste på sit felt.

Som ansat i KYNETIC bliver du en del af en vækstrejse, hvor du kommer til at arbejde med digital markedsføring for ambitiøse danske og internationale virksomheder og organisationer. Lige fra spændende start-ups, scale-ups, eCommerce-virksomheder, B2B-virksomheder, spændende brands og virksomheder adspends budgetter i millionklassen.

Du tændes af at være førende specialist på dit område, være thought leader, være ambitiøs, være ansvarsfuld, være analytisk, være data-drevet og af at udvikle virksomheder igennem målbare resultater. Alt sammen i professionelle rammer i en kultur hvor viden slår anciennitet, hvor fællesskabet er vores rygrad og hvor vi har et konstant fokus på at gå forrest i branche som altid er i udvikling. Din karriere inklusiv. 

Bliv klogere på KYNETIC i vores manifest, som du kan læse her.

Værdier

I KYNETIC brænder vores hjerter for digital markedsføring, kunstig intelligens og for at vækste virksomheder igennem best-of-breath digital markedsføring. Som en del af vores DNA har vi defineret følgende værdier:

Ledestjerner 
Vi er ledestjernen for førende digital markedsføring

Kvalitet 
Vi er grundige, går i detaljer, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet

Vækst
Vækst af jeres nøgle-KPI’er er det vi lever og ånder for

Transparens
Fuld gennemsigtig, indsigt og transparens er jeres rettighed

Fortrolighed
Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder

Er du én af de 1 procent dygtigste
eller har talentet til at blive det?

BLIV ASSOCIATE

Er du en af fremtidens største talenter, har du allerede gjort dig hands-on erfaringer med digital markedsføring, og har du minimum 1,5 år tilbage af studiet? Så kan du kickstarte din karriere som Associate hos KYNETIC, hvor du sammen med førende eksperter er med til at sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring.

GRADUATE-FORLØB

Er du færdiguddannet eller bliver det snart, og er du blandt de største talenter, har du mulighed for blive digital marketing graduate i KYNETIC. I vores graduate-forløb får du oparbejdet grundlaget for en ambitiøs karriere inden for IT og marketing og lærer at arbejde med førende digital markedsføring.

Ledige stillinger