KARRIERE

Bliv en del af nordens mest ambitiøse IT-konsulenthus og vær med til sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring med best-in-class teknologi.

At være en del af KYNETIC

At være den del af KYNETIC, er at være med på en rejse mod noget større. Vi kæmper hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi til at skabe bedre og mere relevant marketing, der er med til at skabe vedvarende vækst for vores kunder og ultimativt skabe fremtidens vindere.

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens kan skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring. Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for digital markedsføring og den vision glæder vi os til at dele med dig.

Som ansat i KYNETIC bliver du en del af en vækstrejse, hvor du kommer til at arbejde med digital markedsføring for skandinaviske virksomheder og organisationer af forskellige størrelser.

Du tændes af at være førende specialist på dit område, være Thought Leader, være ambitiøs, være ansvarsfuld, være analytisk, være data-drevet og af at udvikle virksomheder igennem målbare resultater. Alt sammen i professionelle rammer i en kultur hvor viden slår anciennitet, hvor fællesskabet er vores rygrad og vi har et konstant fokus på at føre an i en branche, som altid er i udvikling.

Værdier

I KYNETIC brænder vores hjerter for digital markedsføring, kunstig intelligens og for at vækste virksomheder igennem best-of-breath digital markedsføring. Som en del af vores DNA har vi defineret følgende værdier:

Ledestjerner 
Vi er ledestjernen for førende digital markedsføring

Kvalitet 
Vi er grundige, går i detaljer, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet

Vækst
Vækst af jeres nøgle-KPI’er er det vi lever og ånder for

Transparens
Fuld gennemsigtig, indsigt og transparens er jeres rettighed

Fortrolighed
Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder

Vi former fremtidens CMO'er

BLIV ASSOCIATE

Er du en af fremtidens største talenter, har du allerede gjort dig hands-on erfaringer med digital markedsføring, og har du minimum 1,5 år tilbage af studiet? Så kan du kickstarte din karriere som Associate hos KYNETIC, hvor du sammen med førende eksperter er med til at sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring.

GRADUATE-FORLØB

Er du færdiguddannet eller bliver det snart, og er du blandt de største talenter, har du mulighed for blive digital marketing graduate i KYNETIC. I vores graduate-forløb får du oparbejdet grundlaget for en ambitiøs karriere inden for IT og marketing og lærer at arbejde med førende digital markedsføring.

Ledige stillinger