Karriere

Bliv en del af vores ambitiøse team

Bliv en del af landets hurtigst voksende performance marketing bureauer og vær med til sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring med best-in-class løsninger, der skaber markante resultater, mindre støj og stærkere brands.

Om vores virksomhed

Kom med på rejsen hos et af landets hurtigst voksende agencies

Med at hold af landets dygtigste marketing-eksperter, kæmper vi hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi  til at skabe vedvarende vækst på tværs af kanaler og kunderejser for vores kunder. 

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens både skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring og skabe tættere relationer mellem virksomheder og forbrugere. 

Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for digital markedsføring og skabe fremtidens digitale vindere. Både vores kunder, der formår at mestre det digitale, men ligeså vores ansatte, som er eller har talentet til at være blandt de 1% dygtigste på sit felt.

Karriere

Bliv en del af en vækstrejse

Som ansat i KYNETIC bliver du en del af en vækstrejse, hvor du kommer til at arbejde med digital markedsføring for ambitiøse danske og internationale virksomheder og organisationer. Lige fra spændende start-ups, scale-ups, eCommerce-virksomheder, B2B-virksomheder, spændende brands og virksomheder adspends budgetter i millionklassen.

 

Du tændes af at være førende specialist på dit område, være thought leader, være ambitiøs, være ansvarsfuld, være analytisk, være data-drevet og af at udvikle virksomheder igennem målbare resultater. Alt sammen i professionelle rammer i en kultur hvor viden slår anciennitet, hvor fællesskabet er vores rygrad og hvor vi har et konstant fokus på at gå forrest i branche som altid er i udvikling. Din karriere inklusiv. 

Ledige stillinger

Paid Search Specialist (Google Ads Specialist)
Email-marketing / Marketing Automation Specialist
SEO Specialist
Paid Social Specialist
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik program
Senior Digital Marketing Consultant
Creative Content Specialist
Graduate-forløb
Paid Social Consultant
Head of Paid Search
Studiejob: Digital Marketing Associate

Er du én af de 1 procent dygtigste, eller har du talentet til at blive det?

De rette værdier er vores fundament
Ledestjerner

Vi er ledestjernen for førende digital markedsføring

Kvalitet

Vi er grundige, går i detaljer, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet

Vækst

Vækst af jeres nøgle-KPI’er er det vi lever og ånder for

Transparens og fortrolighed

Fuld gennemsigtig, indsigt og transparens er jeres rettighed Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder