Karriere

Vi arbejder med digital markedsføring i verdensklasse med din karriere i fokus

Bliv en del af Nordens førende performance marketing bureauer og vær med til sætte standarden for fremtidens digitale markedsføring med best-in-class løsninger, der skaber markante resultater, mindre støj og stærkere brands.

Om vores virksomhed

Kom med på rejsen hos et af landets hurtigst voksende agencies

Med en koncentreret team af landets dygtigste marketing-eksperter, arbejder vi hver dag for at sætte standarden for effektiv digital markedsføring og hvordan vi kan bruge fremtidens teknologi  til at skabe vedvarende vækst på tværs af kanaler og kunderejser for vores kunder. 

Vi tror på, at digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant, og at vi med mere fokuseret brug af kunstig intelligens både skabe større omsætning, mere indtjening og flere kunder end traditionel online markedsføring og skabe tættere relationer mellem virksomheder og forbrugere. 

Vores vision er at være Nordeuropas ledestjerne for digital markedsføring og skabe fremtidens digitale vindere. Både vores kunder, der formår at mestre det digitale, men ligeså vores ansatte, som er eller har talentet til at være blandt de 1% dygtigste på sit felt.

Karriere

Bliv en del af et særligt bureau med høje ambitioner om trivsel og faglighed

Som ansat i KYNETIC bliver du en del et særligt bureau, der både udfodrer vores kunder strategisk og eksekvere på den taktiske hver. Du kommer til at arbejde med digital markedsføring for ambitiøse danske og internationale virksomheder og organisationer. Lige fra spændende start-ups, scale-ups, eCommerce-virksomheder, B2B-virksomheder, spændende brands og virksomheder adspends budgetter i millionklassen.

 

Du tændes af at være en dygtig specialist på dit område, være thought leader, være ambitiøs, være ansvarsfuld, være analytisk, være data-drevet og af at udvikle virksomheder igennem målbare resultater. Alt sammen i professionelle rammer i en kultur hvor viden slår anciennitet, hvor fællesskabet er vores rygrad, hvor trivsel i form af eksempelvis en 4 dags-arejdsuge er højsædet, og hvor vi har et konstant fokus på at gå forrest i branche som altid er i udvikling. Din karriere inklusiv. 

En særlig arbejdsplads

En hverdag med 4 dagsarbejdsuge, tæt sparring og fokus selvstændigt ansvar

I KYNETIC har vi i 2024 indført en 4 dags-arbejdsuge alle vores medarbejdere fordelt på vores 2 kontorer i henholdsvis Aarhus og I København. Dvs. du som ansat har fri hver fredag, lørdag og søndag, og arbejder ca. 32-34 timer de 4 andre dage. Samlet set giver det ca 40 ekstra fridage om året oven i de 6 ugers ferie. Du kan læse mere om vores 4-dags arbejdsuge her

 

Samtidig har vi mulighed for hjemmearbejde 1-2 dage om ugen, og har indrettet en kultur med sparring og selvstændigt ansvar hos alle. Vi tror ikke på klassiske medarbejdudviklingssamtaler, der er isoleret til en snak om ens arbejdsliv alene, så vi har et Feedback-session format for tæt dialog om ens trivsel og udvikling, månedlige uformelle touch bases med nærmeste ledere og faste 2 årige visionsplaner for alle vores medarbejdere.

Ledige stillinger

Paid Social & Dialogue Consultant
Paid Social Consultant / Specialist
Google Ads Specialist / Consultant
Marketing Automation Manager
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik-program efterår 2024

"Vi er med til forme de dygtigste digital marketing eksperter i branchen. Så er du blandt de dygtigste 1 procent eller har har talentet og viljen til at blive det, er vi det rette sted for dig."

Kasper Ebsen
CEO & Senior Partner
Vores 6 kerneværdier
Kvalitet

Vi er grundige, er dybdegående, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet i markedet

Resultater

Vi lever og ånder for at skabe markedsledende resultater for vores kunder

Transparens

Vi sikrer fuld gennemsigtighed, indsigt og transparens i alt hvad vi laver

Fortrolighed

Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder

Ydmyghed

Vi er ydmyge over det ansvar vi får af vores kunder

Ærgerrighed

Vi går igennem ild og vand for vores kunders forretning, som var det vores.

Karriere

Din personlige udvikling i særlige rammer​