LINKBUILDING

Opbyg en optimal linkprofil med linkbuilding & outreach

Linkbuilding er en udfordrende disciplin idet andre webmasters aktivt skal linke til jeres website. Dette ændrer dog ikke på vigtigheden heraf, idet en god SEO-case er fuldstændig uhørt uden linkbuilding. Indgående eksterne links er en afgørende SEO-faktor for højere placeringer i søgeresultaterne.

Kontakt os

En datadrevet og holistisk tilgang til linkbuilding med jeres forretningsomrĂĄde i fokus

En god linkprofil tager kunderne i hĂĄnden og skaber trafik, konverteringer og salg

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Hvad arbejder vi med

Linkbuilding & outreach

Links er essentielle, når man ønsker en øget organisk synlighed, idet indgående kvalitetslinks er en af de væsentligste faktorer i Googles vurdering. Jo bedre og flere links fra troværdige og relevante kilder, desto bedre placeringer.

Mere end 70% af alt trafik sker via topresultaterne i Google. Dvs. Google Ads og de 3 første organiske søgeresultater. Det er en afgørende faktor at opnĂĄ en høj placering i søgemaskinerne, for ikke at miste kunder pĂĄ en dĂĄrlig placering. Links kan sammenlignes med en anbefaling, idet et website aktivt henviser til et andet. Det sender et signal til Google om at der er tale om et autoritært website. Jo mere relevant kontekst linket er I, og jo flere stærke links der er bag ved det website, hvor linket er pĂĄ – jo stærkere er domænets autoritet og linket herfra.

 

Arbejdet med at bygge en sund linkprofil til sit website er og har altid været blandt de vigtigste discipliner inden for SEO. Med en god linkprofil og et stærkt domæne, kan jeres indhold opnå de side 1 placeringer det kræves for at skabe den nødvendige trafik, der leder til konverteringer og salg. Linkbuilding er en afgørende ranking faktor.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række glade kunder der har vækstet markant gennem et SEO samarbejde. Vores ekspertise indenfor linkbuilding har resulteret i utallige vækstcases.

SĂĄdan arbejder vi med

Et autoritært og relevant website

Vores tilgang til linkbuilding er først og fremmest holistisk og datadrevet. Vi bruger en lang række metoder til at identificere de rette links til jer og har en større link-bank med både gratis og betalte links som vi kan sætte i spil, i jeres SEO-strategi. Vi sætter system på jeres løbende linkbuilding og outreach, hvor vi sikrer jer nye links og ultimativt vækster jeres organiske trafik.

I KYNETIC udarbejder vi oftest en samlet SEO-strategi i kombination med løbende onpage optimeringer, teknisk SEO og en content marketing-indsats, som sikrer en stærk linkprofil. Relevans og kvalitet stiller store krav til udførelsen af disciplinen, hvis det skal tælle mest muligt i Googles vurdering af hvor dine sider skal placeres i søgeresultaterne. Af netop denne årsag udarbejder vi typisk en analyse af potentielle link muligheder hos troværdige og respekterede medier indenfor jeres forretningsområde, som vi ser stor værdi i.

 

Hos KYNETIC har vi stor ekspertise i linkbuilding og hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og med at skabe profit gennem øget organisk synlighed. Vi har mange års erfaring inden for linkbuilding og har skabt +100 vækst cases.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Mads-Mikkel Tarding

Senior Partner & Managing Director

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI