Linkbuilding og outreach

Indgående eksterne links er en afgørende SEO-faktor for højere placeringer i søgeresultaterne.
Vi har mere end 15 års erfaring med linkbuilding, outreach og SEO baseret på arbejdet med mere end 100 af Skandinaviens mest ambitiøse virksomheder

Linkbuilding og outreach

Links er essentielle, når man ønsker en øget organisk synlighed, idet indgående kvalitetslinks er en af de væsentligste faktorer i Googles vurdering af hvor jeres website skal placeres i Google. Mere end 70% af alt trafik sker via topresultaterne i Google. Dvs. Google Ads og de 3 første organiske søgeresultater.

 Links kan sammenlignes med en anbefaling, idet et website aktivt henviser til et andet. Det sender et signal til Google om at der er tale om et autoritært website. Jo mere relevant kontekst linket er I og jo flere stærke links der er bag ved det website, hvor linket er på, jo stærkere er sidens autoritet og linket.

Arbejdet med at bygge en synd linkrofil til sit website er og har altid, sammen med content-marketing, været blandt de vigtigste discipliner inden for SEO. Med en god linkprofil og dermed et stærkt domæne, kan jeres indhold får de side 1 placeringer det kræves for at skabe den nødvendige trafik, der leder til konverteringer og salg. Linkbuilding kan sågar være en afgørende rank-faktor, trods jeres website halter eller I har dårligere indhold end konkurrenterne. Det er naturligvis klart at de virksomheder, der mestrer alle processerne, kommer længst.

Vores tilgang til linkbuilding er først og fremmest holistisk og data-drevet. Vi bruger en lange række metoder til at identificere de rette links til jer og har en større link-bank med både gratis og betalte links vi kan sætte i spil, i jeres SEO-strategi. Samtidig sætter vi system på jeres løbende linkbuilding og outreach, hvor vi sikrer jer nye links og ultimativt vækste jeres organiske trafik. Det gør vi oftest en samlet SEO-strategi i kombination med løbende onpage optimeringer, teknisk SEO og en content marketing-indsats.

Hvis I mangler hjælp til jeres langsigtede SEO-indsats og herunder linkbuilding, så kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer

Vidste du at:

Jeres (potientielle) kunder har gns. 6-10 online touch points fra inspiration til køb. Flere undersøgelser peger på op mod 50, hvis kunderne ikke har hørt om jeres brand før.  Med andre ord kunderejserne bliver længere og kunderne hopper rundt mellem Google, sociale medier, mails, medier og enheder. Samtidig forventer mere end 70% af jeres kunder, at I kender dem og bruger deres data til målrettet/personaliseret markedsføring.

Derfor giver det ikke længere mening at arbejde med digital-marketing siloer, hvor I arbejder med eksempelvis SEO ét sted, Google Ads et andet og Facebook ads ét tredje. I KYNETIC nedbryder siloerne fra specialist-bureauerne og arbejder samtidig langt mere performance-orienteret end et klassisk mediebureau. Vi sætter kunderejsen i centrum og vores SEO-specialister fokuserer på hele kunderejsen, hvor indsatsen integreres med andre kanaler. Sammen med brug af automation og machine learning resultater det gns. i 20-50% bedre resultater for samme budgetter.

Relevans og kvalitet er essentielt i ordentlig linkbuilding

Google har et stort fokus på kvaliteten og relevansen af de websites der linker til jeres site. Jo bedre og flere links fra troværdige og relevante kilder, desto bedre placeringer. Netop relevans og kvalitet stiller store krav til udførelsen af disciplinen, hvis det skal tælle mest muligt i Googles vurdering af hvor dine søgeresultater skal placeres. Af netop denne årsag udarbejder vi typisk en analyse af potentielle linkmuligheder hos troværdige og respekterede medier inden for jeres forretningsområde, som vi ser stor værdi i.

Få hjælp til linkbuilding fra landets førende SEO-eksperter

Linkbuilding er en udfordrende disciplin idet andre webmasters aktivt skal linke til jeres website. Trods det er en omstændig disciplin ændrer det ikke på vigtigheden heraf idet en god SEO-case er fuldstændig uhørt uden linkbuilding.

Hos Kynetic har vi stor ekspertise i linkbuilding og hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og med at skabe profit igennem øget organisk synlighed. Vi har mange års erfaring inden for linkbuilding og har skabt +100 vækstcases.

Kom i gang med professionel linkbuilding

Professionel linkbuilding kræver stor ekspertise og netop derfor er det en stor fordel at lade førende specialister til at varetage jeres linkbuilding og søgemaskineoptimering.

Er I på udkig efter en linkbuilding samarbejdspartner så tøv ikke med at tage kontakt til os. Hos Kynetic er vi langt mere end et traditionelt SEO bureau, vi er jeres datadrevne samarbejdspartner med stor forretningsforståelse og ekspertise i kunderejser, automation og AI. Ønsker i et samarbejde med forretningsmæssig sparring og organisk vækst baseret på avanceret søgemaskineoptimering og de bedste linkbuilding teknikker, så tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan lægge en strategi for netop jeres forretning.

★★★★★

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.