tilgang

Fremtidens digitale marketing-strategier der skaber større afkast af jeres marketinginvesteringer

Vi hjælper nordiske e-handelsvirksomheder med digitale marketingstrategier på tværs af kanaler. Som en hybrid mellem en mediebureau, performance marketing bureau og et digitalt bureau, kombinerer vi strategi, forretningsudvikling og kommunikation med marketing science, kunstig intelligens og dyb teknisk forståelse til at få mere ud af vores kunders marketinginvesteringer.

Data science og algoritmer

Vi analyserer jeres data og kunders adfærd for at forstå markedet, forudsige effektforøgelser og til at identificere optimeringsmuligheder

Nedbrydning af siloer

Vores frameworks bruges til grundig eksekvering i kanalerne, og er bygget til at nedbryde siloerne i kunderejserne og understøtte forbrugerenes adfærd

Performance Core™

Vi har bygget vores egen inhouse proprietære værktøjer, som gør vi kan overvåge, optimere og udvikle vores kunders indsatser hurtigere og bedre
THE KYNETIC WAY

Fra average til excellence

Vi hjælper ambitiøse nordiske e-handelsvirksomheder med at skabe forretningskritiske resultater med grundig og veludført digital performance marketing. Både komplette strategier og varetagelse af enkelte områder/kanaler som jeres SEO, Google Ads eller Facebook-annoncering. Vi har siden 2018 og som det første bureau i Norden kombineret klassisk digital marketing med dybere brug af data og intelligens, og kortlagt mere end 200 områder i et e-commerce marketing-setup, hvor data, automatisering og/eller kunstig intelligens skaber øget effekt. Vi starter typisk et samarbejde med at implementere vores AI-drevne frameworks og Performance Core-værktøjer. Sammen med kontinuerligt grundigt digitalt marketinghåndværk skaber vi øget effektivitet og rentabilitet sammenlignet med almindelige online marketingtilgange.

Læringsfasen
 • KYNETICs tilgang
 • Traditionel marketing indsats
 • "Baseret pĂĄ +1.000.000 datapunkter pĂĄ tværs af mere end 20 forskellige brancher"
 • Vores fundament for et stærkt samarbejde

  Arkitekturen til vindende digital marketing setups

  Målsætninger

  Kortlægning af klare KPI'er og succeskriterer

  Vi kortlægger de klare målsætninger for jeres indsats og efter behov hjælper vi med at beregne businesscases, forecaste effekter og skabe et klart sigte. Altid transparante økonomiske målsætninger fremfor vanity metrics.

  Indsamling af data

  Identificering af muligheder og trends skaber målrettet markedsføring

  Vi analyserer og benchmarker jeres performance, marked og muligheder for at identificere hvor og hvordan jeres indsats kan flyttes til et nyt niveau.

  Fundament for samarbejdet

  Fra indsigt til en transparent ekskveringsplan

  Vi omsætter jeres målsætninger, budgetter og vores analyse til den rette strategi og eksekveringsplan, som typisk går 12 måneder ud i tiden. Planen er fuldstændig transparent og brudt ned i konkrete opgaver inkl. budget til os, adspends mm.

  Læringsfasen begynder

  Vi igangsætter vores indsats, tester og lærer hvad der virker

  Vi sætter jeres faste team og tager vores frameworks, teknologier og tilgange i spil i de nødvendige kanaler og identificerer de rette vækst-drivers. Algoritmerne og vores frameworks skal have den nødvendige tid og de nødvendige data.

  Skalering og Udvikling

  Vi skalerer indsatsen baseret pĂĄ data og rĂĄ performance

  Vækstdrivers testet i læringsfasen implementeres og setuppet skaleres yderligere. Vi udvikler konstant på setuppet - ofte dagligt og gør brug af AI og automation til at få mere ud af budgettet.

  Særlige fordele

  En ny standard for digital markedsføring og medieindryk

  Et KYNETIC samarbejde bestĂĄr altid af
  Kunderejsen i fokus

  Vi tager altid udgangspunkt i kunderejsen og gør op med kanal-siloer. Jeres kunder hopper på tværs af kanaler og enheder, så det bør både jeres strategi og eksekvering understøtte. Også selvom i bruger os til at køre jeres Google Ads eller Paid Social setup.

  Marketing attribution

  Vi gør som standard brug af marketing attribution til effektmåling og har bygget vores egne cockpits, som vi skræddersyer til jer. Ingen last click målinger og korrekt allokeringer af budgetter og prioriteter, sikrer I får bedre resultater og afkast af jeres marketinginvesteringer.

  AI-specialister

  Kernen i Google, Facebook mm. er i dag bygget på AI/machine learning. Den er vi de førende eksperter i at forstå og bruge, og vi er det eneste bureau med det fokus. Ofte tilføjer vi også 3. parts teknologi. Alt sammen for at få mere ud af jeres annonceringsbudgetter.

  Grundige frameworks

  Vi har brugt tusindvis af timer på vores frameworks, tjeklister, egne værktøjer og best practices, som er baseret på erfaringer fra +200 succescases fra nogle af nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder.

  Finansielt fokus

  Vi går dybt ind i jeres virksomhed, forstår de økonomiske sammenhænge og sætter altid klare målsætninger med udgangspunkt i transparente eksekveringsplaner. Vores specialister er de førende eksperter i landet og de bliver jeres i et samarbejde.

  Performance Core™

  Vi har bygget en række inhouse værktøjer, så kan løfte jeres digital marketingindsats til øverste niveau. Ads Health overvåger jeres annonceringskanaler, Demand Cockpit giver indsigt i jeres marked, Ecommerce Forecast skaber live-budgettering og performance-benchmarking og Planning Tool skaber en effektiv arbejdsgang, så vi er effektive med jeres budgetter

  Digital strategi

  Vi hjælper virksomheder og brands med at udforme data-drevne 360 graders digital marketing strategier, der vinder brancher, skaber vækst, flere kunder og højere afkast. Nationalt såvel som internationalt.

  Google Ads

  Vi kombinerer vores erfaring fra nogle af nordens største og mest effektive PPC-setups med vores gennemgribende frameworks og brug af automation/machine learning, så ambitiøse virksomheder kan rykke deres resultat fra gode til excellente

  Analyse & indsigt

  Data er fundamentet for effektive digital marketing strategier. Vores data-specialister sikrer den rette tracking på tværs af kanaler, omsætter jeres data til viden og transformerer denne viden til konkrete actions.

  Marketing automation

  Skab øget loyalitet, mindre støj, tættere kunderelationer og øget salg med effektiv 360 graders marketing automation på tværs af kanaler. Fra email flows og sms til komplette omni-channel løsninger.

  Social media-annoncering

  Vi er arkitekterne bag nogle af landets bedst performende Paid Social setups. Med dyb forankring i kunderejsen, annoncer i verdensklasse og førende brug af algoritmerne i platformene, hjælper vi jer fra strategi til eksekvering i ind- og -udland.

  SEO

  Med landets mest omfattende og dybdegående SEO-processer forankret i hele kunderejsen og erfaring med at vinde de hårdeste brancher i ind- og -udland, skaber vi mere end rankings. Vi skaber vækst.

  data-drevet marketing

  Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

  Se alle fordelene
  Søgemaskineoptimering

  Typisk

  25%

  bedre rankings

  SEM, PPC og social Ads

  Typisk

  30%

  højere ROAS

  RTB, display og medieindryk

  Typisk

  35%

  øget awareness

  Digital marketing strategi

  Typisk

  50%

  højere ROI

  Videocases - Bliv inspireret af vores kunder

  Hvem er vi for

  Vi er ikke et perfekt match for alle

  Et perfekt match

  Her matcher vores tilgange, teknologi-brug og fokus med jer

 • I ønsker at arbejde markedsledende med digital markedsføring
 • I er typisk en e-commercer, B2B-virksomhed eller retailer
 • I er ambitiøse og investerer i jeres brand
 • I ønsker et grundigt setup til jeres digital marketing-kanaler
 • Digital er, eller skal være, en forretningskritisk afsætningskanal
 • I ønsker et langvarigt og tæt samarbejde
 • I ønsker at blive udfordret af de dygtigste specialister i branchen
 • Ikke et godt match

  Typiske kendetegn pĂĄ at vi ikke er et godt match

 • I er i markedet efter en billig pakkeløsning
 • I ønsker ikke at arbejde data-drevet
 • I leder efter en leverandør frem for en samarbejdspartner
 • I ønsker projektafvikling frem for kontinuerligt samarbejde
 • I ønsker ikke at investere i virksomhedens brand
 • I ser ikke det vigtige i grundighed og detaljer
 • I har afsat et urealistisk budget til at nĂĄ jeres mĂĄlsætninger
 • eksperter

  Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

  +18
  ĂĄrs erfaring med digital marketing
  +200
  vækstcases er grundlag for vores erfaring
  Omtalt i medier

  "KYNETIC står bag nogle af landets mest ambitiøse digital marketing setups. Grundigere digital marketing håndværk accelereret af data og kunstig intelligens er opskriften bag”

  Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

  Start med en analyse

  FĂĄ en analyse af jeres digitale marketing-indsats

  Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde med vores kunder på tværs af brancher.