Cases

Få et indblik i hvordan vi hjælper vores kunder med at indfri deres ambitioner
om vækst, øget kundeloyalitet og stærkere brands med effektiv digital markedsføring accelereret af data, automatisering og machine learning

Mere end traditionel online markedsføring

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og skabe højere kundeloyalitet igennem målrettet digital markedsføring og 360 graders digital marketing strategier boostet af data, automatisering og kunstig intelligens.

Vi er det første europæiske performance-bureau specialiseret I at accelerere digital markedsføring med brug af automatisering, machine learning og kunstig intelligens og blandt de førende digital marketing bureau her i Norden, hvilket Børsen, Dansk Markedsføring, Itwatch, TechSavyymedia m.fl. i flere omgange har skrevet om.

Vores kunder er ambitiøse virksomheder og brands.

Primært mellemstore og enterprise virksomheder og brands, hvor vi bl.a. håndterer årlige adspendbudgetter på adskillige millioner kroner. Samtidig hjælper vi en række mindre virksomheder og scale-ups, med at vækste og vokse sig større.

Med et hold af landets dygtigste digital marketing specialister og +100 vækstcases inden for bl.a. B2C, B2B, eCommerce, SaaS og retail-virksomheder, skaber vi forretningskritiske resultater med udgangspunkt i kunderejser og tydelig målbar vækst ved at være metodiske, systematiske og grundige.

Fremtidens digital markedsføring kræver en kombination at grundigt digital marketinghåndværk og fokuseret brug af data, til at skabe mindre spild, mere relevans og ultimativt mere vækst. Og typisk giver vores tilgang  20-40% bedre performance end traditionel online markedsføring.

Vi har korte bindinger, tror på fuld transparens og at al data ejes af kunden, vi arbejder ikke i siloer, vi arbejder som standard med attributions modellering, vi udnytter den bedste teknologi, og vi er hyper-resultat-orienterede. 

Mindre snak, mere grundighed og mere forretning.

Læs mere om baggrunden for KYNETIC her

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Markant vækst i salg af abonnementer med en data-drevet digital marketing strategi baseret på kunderejser og nedbrydelse af siloer mellem kanaler  

Prisvindende DUKA, som tidligere har været en top-1000 vækst IT-virksomhed, hjælper ikke-IT-kyndige med IT support, computere, servieordninger og mobiltelefoni, med skræddersyet produkter og en kundeservice i verdensklasse. Flere af Dukas produkter har vundet Forbrugermagasinet Tænk “Bedst i Test”, og på Trustpilot rangerer Duka som nr. 1 ud af 16 i kategorien “Telekommunikation” og 2 ud af 48 i kategorien “Internet udbydere”. 

Vi har hjulpet DUKA med udarbejdelsen af en data-drevet digital marketing strategi på tværs af 8 segmenter og deres 8 kunderejser. Med data fra Google har vi kortlagt efterspørgslen i markedet og igangsat en multi-kanals content marketing indsats, som er fundamentet for at imødekomme kundernes behov og besvare deres spørgsmål. 

Det kobler vi med en kontinuerlig og sammenkobles indsats med SEO, Google Ads, Facebook Ads og et ambitiøst marketing automation setup, hvor data centraliseres i en customer  management platform og gør det muligt for profilering og personaliseret markedsføring i flere kanaler. Til at tracke det hele, har vi udarbejdet en række business intelligence dashboards, der tracker alle produkter, online performance og sikrer den rette marketing attribution.

+150%

vækst i omsætning

90 dkk

i gns. CAC
(Pris for en ny kunde)

+38%

øget brand awereness

+45%

flere unikke brugere

+20%

øget organisk synlighed

+30X

ROAS (return on adspend)

+32%

mere trafik

+580%

højere Google Ads indtj. 

Est. AI-boost

+25%
Ehandel
Automation
360° strategi
SEO
Google Ads
SoMe Ads
Webanalyse

International B2B Inbound strategi på tværs af kanaler
og digital marketing tragten, skaber markant vækst i leads

Ucommerce er en prisvindende international enterprise software-virksomhed, der udvikler e-handelssoftware, som bl.a. bruges af Johan Bülow, Rosendahl,  Emirates, Røde Kors,  Atea, GLS og mange flere.

Vi hjælper Ucommerce med deres 360 graders B2B inbound digital marketing strategi for Skandinavien og US markedet, hvor vi kombinerer Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn, medieindryk og en SEO-indsats. Strategien består af 2 hovedspor, hvor vi fokuserer på 1. at udvide markedet og skabe øget efterspørgsel og kendskab, samt 2. et konverteringspor, som skal skabe leads. Strategien består at 4 sekventielle kunderejser og eksekvering på tværs af Google, Bing, Facebook, Instagram, YouTube, Display-medier og websitet.

+48%

flere inbound leads

+125

flere inbound leads

+26%

Løft i brand awareness

+35%

højere CTR

+20%

Løft i trafik

+8000

virksomheder i 
retargeting pool

18%

Lavere CPC

Est. AI-boost

+15%
Lead-generering
Email-marketing
360° strategi
Business intelligence
Attribution
Retargeting
Google Ads
SoMe Ads
Automation

Adfærds-drevet digital marketing kampagne setup på tværs af Google, Display og Facebook skaber øget efterspørgsel og øget salg

Aura Energi, som dækker Aarhus og Østjylland, en af Danmarks største fiberinternet og el-leverandører til både private og virksomheder. 

Vi hjælper AURA Energi med at identificere når potientielle kunder udviser en adfærd, hvor de skal flytte og dermed har brug for en elleverandør eller købe fibernet. Det omsætter vi til en målrettet customer journey digital-marketing strategi på tværs af Google Ads, Facebook Ads, Medieindryk og eget website.

+26%

flere fiber-kunder

+27%

stigning i organisk trafik

+157%

flere el-kunder

+1 mio

højere rækkevidde

+20%

højere omsætning

+153%

i total ROI

+35

søgeord med øget rankings

+590%

i fortløbende ROI

Est. AI-boost

+30%
E-handel
Webanalyse
Kampagne-strategi
Business intelligence
Google Ads
Youtube Ads
Facebook Ads
Retargeting
dandomain_hvid

Google Ads og Facebook Ads setup for førende webshop og domæne-udbyder i et høj-konkurrence marked

DanDomain er Danmarks største domæne-udbyder og brancheleder i både domæne-salg og webshop-løsninger til små og mellem store virksomheder. Vi hjælper DanDomain med deres digital marketing indsats på tværs af paid-media med fokus at understøtte kunderejsen fra research til konvertering. 

Vi kombinerer et omfattende Google Ads setup og et granuleret Facebook Ads setup med automation, machine learning og scripts for at få mere ud af budgettet og skalere setuppet med et CPA- og ROI-fokus. Samtidig nedbryder vi siloer med brugen af attribution modellering og en række skræddersyede business intelligence dashboards, der giver live indsigt i performance på tværs af kanaler og gør at vi dag for dag kan lyn-optimere baseret på ændringer i markedet.

Webanalyse
360° strategi
Attribution
Google Ads
Facebook Ads
Automation

Næste generations Google Ads setup med brug af atuomation, scripts, marketing attrbution og tæt integration med andre digital marketing kanaler

UnoEuro er blandt europas førende hosting og domæne-udbydere og er med support i verdensklasse og hyperbrugervenlige løsninger, den højest ratede webhotel-virksomhed på Trustpilot. 

 Vi hjælper UnoEuro med deres digitale synlighed på tværs af kanaler og vækste antallet af kunder på tværs af kunderejser og kanaler. Vi kombinerer et omfattende Google Ads setup bygget på vores eget SKAG Hybrid framework, hvor vi med en granuleret struktur kombineret med automation, machine learning og scripts, skaber højere relevans, mindre spild og højere ROI.

Det kombinerer vi med et Facebook Ads setup, der understøtte kunderejsen, der hvor Google Ads ikke kan. Samtidig gør vi brug af attribution modellering og en række skræddersyede business intelligence dashboards, for hollistiske optimeringer og undgå last-click fejlkonklusioner.

Business intelligence
360° strategi
Attribution
Google Ads
SoMe Ads
Automation

Vækst og ekspansion med international e-handel ført an af data-drevet digital markedsføring, der understøtter brandet i alle kanaler

byRavn er en dansk iværksætter-virksomhed, der producerer danske design-varer i læder heriblandt deres populære nøgleringe med tryk. Med kontinuerligvækst år for år siden deres fødsel, er byRavn idag førende på sit felt og kombinerer godt håndværk, med de bedste materialer og skrædderyede produkter.

Vi hjælper byRavn med at vækste deres ehandelsforretning igennem international digital markedsføring på 3 markeder; Danmark, Norge og Sverige. Vi varertager alt performance-marketing lige fra Google search Ads og Google shopping, til Facebook Ads, SEO, konverteringsoptimering og udvikling af deres marketing automation setup. 

Setuppet understøttes af et detaljeret kampagneplan med mere end 15 forskellige kampagner fordelt på de 3 markeder. Samtidig arbejder vi med at understøtte brandet og løbende opbygge højere kendskab for byRavns kernefortælling og deres unikke produkter.

 

Business intelligence
360° strategi
Attribution
Google Ads
SoMe Ads
Automation

Digital inbound-marketing for en af landets største byggefirmaer med fokus på kunderejsen, automation og det helt rette content

Eurodan-huse er en af landets største husbyggefirmaer og har i mere end 40 bygget tusindvis af kvalitetshuse til danske familier. Et huskøb er en stor beslutning og kunderejsen er lang.

Det hjælper vi Eurodan-huse med at omsætte digitalt til en digital oplevelse i verdensklasse, der understøtter kundernes behov hvor end de er i kunderejsen og omsætter interesse til kunder med et inbound marketing setup. Hjertet af setuppet er en data-drevet content-marketing strategi og en dyb forståelse for hvordan brugeradfærd omsættes til de rigtige digital marketing løsninger.

 

Inbound strategi
Datanalyse
CRO
SEO
Content marketing
Tracking
IT watch logo


Det siger vores kunder

Accelereret brug af data, automation & AI

Vi skaber højere relevans, mindre støj og bedre resultater

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Førende digital marketing konsulenthus

Branchens bedste digital marketing eksperter og best-of-breed teknologi

Klar på kaffe og vækst?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser samt rådgivning om, hvordan I kan rykke jeres digital marketing indsats til næste niveau. Så tager vi en uforpligtende snak omkring jeres opgave, hvordan vi kan skabe værdi for jer, og om I er et match med os.

Kontakt os på:
kontakt@kynetic.dk
+45 71 740 720

*I hverdage vender vi typisk retur inden for 24 timer.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Hold dig opdateret i KYNETIC INSIGHTS bloggen