LOKAL SEO

Lokal SEO er maksimal organisk synlighed

46% af alle søgninger har ifølge Google en lokal søgeintention. Det lyder umiddelbart af meget og det afhænger naturligvis af definitionen på lokale søgeintentioner, men mobilsøgninger har typisk en mere lokal søgeintention end desktop søgninger og idet mobilsøgninger fortsætter med at stige, er det ikke usandsynligt.

Kontakt os

Onpage optimering, content marketing, linkbuilding og veloptimeret teknisk website

Imødekom kundernes søgeintentioner, og hjælp dem på vej mod konvertering

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Hvad arbejder vi med

Lokal synlighed med SEO

Baseret på dybdegående analyser af efterspørgslen for jeres geografiske afgrænsninger, udvikler vi en strategi for maksimal lokal synlighed til efterfølgende eksekvering med henblik på at sikre høje rankings på lokale søgninger.

Lokal SEO er søgemaskineoptimering mod søgninger med lokal søgeintention. Det betyder optimering mod større synlighed ved søgninger indeholdende branche, service eller produkt kombineret med en lokation, hvor I indgår på Google Maps i jeres lokalområder og at I er synlige I Googles SERP features ved lokale søgninger, såsom Google Business Profile og Google Snack Pack.

 

Er I en ambitiøs virksomhed og bestræber I jer på flere salg eller leads fra Googles organiske søgeresultater, er en lokal SEO strategi et rigtig godt sted at starte pga. søgeintentionen bag denne type keywords, som typisk er specifikke og lowfunnel.

 

Med KYNETIC som jeres digital marketing samarbejdspartner varetages alle ovenstående opgaver af Nordens førende specialister. Vi tager udgangspunkt i vores avancerede efterspørgselsanalyse, der identificerer relevante søgninger inden for jeres forretnings- og lokalområde, som der bør optimeres mod på jeres website.

 

Med vores granulerede SEO framework har vi opskriften på hvordan jeres website søgemaskineoptimeres til lokale søgninger samt traditionelle søgninger og dermed hvordan I får de bedste forudsætninger for topplaceringer. Som grundlæggende elementer i vores SEO framework har vi keyword research, onpage optimering, content marketing og linkbuilding.

 

Med den rette onpage optimering i kombination med content marketing, et veloptimeret teknisk website og linkbuilding, kan I se frem til maksimal lokal synlighed. Igangsæt en lokal SEO indsats allerede nu med henblik på flere leads og konverteringer fra søgemaskinerne.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række kunder der er vækstet markant gennem et digital marketing samarbejde. Vores ekspertise inden for de forskellige SEO dicipliner, herunder lokal SEO, har resulteret i utallige vækstcases for vores kunders lokale synlighed.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI