Lokal SEO - Bliv #1 på lokale søgninger

Lokal SEO går ud på at sikre maksimal organisk synlighed ved søgninger indeholdende jeres forretningsområde samt lokalitet. Vi har mere end 15 års erfaring med lokal SEO baseret på organisk vækst for mere end 100 af Skandinaviens største og mest ambitiøse virksomheder.

Hvad er lokal SEO? 🗺

Lokal SEO er søgemaskineoptimering mod søgninger med lokal søgeintention. Det betyder optimering mod større synlighed ved søgninger indeholdende branche, service eller produkt kombineret med en lokalitet.

Så er du en større revisorvirksomhed, og udbyder jeres services i Vejle, Kolding og Fredericia og gerne vil sikre dig at være blandt topplaceringerne i Google SERP på specifikke og lowfunnel søgninger som “revisor Vejle” og lignende, så tøv ikke med at tage kontakt.

Baseret på en dybdegående analyse af efterspørgslen inden for jeres geografiske afgrænsninger, udvikler vi en strategi for maksimal lokal synlighed til efterfølgende eksekvering med henblik på at sikre høje rankings på lokale søgninger samt sikring af at I indgår på Google Maps i jeres lokalområder og at I er synlige I Googles SERP features, herunder Google MyBusiness og Google Snack Pack.

Vidste du at:

46% af alle søgninger har ifølge Google selv en lokal SEO intention. Det lyder umiddelbart af rigtig meget og afhænger naturligvis af definitionen på lokale søgeintentioner, men mobil søgninger har typisk en mere lokal søgeintention end desktop søgninger og idet mobil søgninger fortsætter med at stige, er det ikke usandsynligt.

Førende specialister i lokal SEO 🧠

Med +15 års erfaring fra arbejdet med lokal SEO for nogle af Nordens største og mest ambitiøse virksomheder, kombineret med vores know-how om data og analytics, hjælper vi virksomheder med at vinde de organiske topplaceringer i deres lokalområder. 

Er I en ambitiøs virksomhed og bestræber I jer på flere salg eller leads fra Googles organiske søgeresultater, er en lokal SEO strategi et rigtig godt sted at starte pga. søgeintentionen bag denne type keywords, som typisk er specifikke og lowfunnel. I er mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@kynetic.dk eller 71740720, så tager vi en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe med jeres lokale SEO-indsats og deraf indtage side 1 på Google.

Med KYNETIC som jeres digital marketing samarbejdspartner varetages alle ovenstående opgaver af Nordens førende specialister. Vi tager udgangspunkt i vores avancerede efterspørgselsanalyse, der identificerer relevante søgninger inden for jeres forretnings- og lokalområde, som der bør optimeres mod på jeres website.

Sådan arbejder vi med lokal SEO 

Med vores granulerede SEO framework har vi opskriften på hvordan jeres website søgemaskineoptimeres til lokale søgninger samt traditionelle søgninger og dermed hvordan I får de bedste forudsætninger for topplaceringer. Som grundlæggende elementer i vores SEO framework har vi keywords research, onpage optimering, content marketing og linkbuilding.

Få maksimal lokal synlighed med lokal SEO

Med den rette onpage optimering i kombination med content marketing, et veloptimeret teknisk website og linkbuilding, kan I se frem til maksimal lokal synlighed. 

Igangsæt en lokal SEO indsats allerede nu med henblik på flere leads og konverteringer fra søgemaskinerne ved at kontakte os på kontakt@kynetic.dk eller pr. telefon 71740720 for en uforpligtende snak.

★★★★★

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.