E-COMMERCE MARKETING

Gennemprøvede e-commerce-strategier der bygger profitable brands

Med mere end 200 gennemførte projekter og samarbejder leverer vi de kompetencer, der skal til for at realisere reel, målbar forretningsvækst igennem e-commerce marketing og forretningsudvikling. Vi kombinerer en solid forståelse af markeds- og konkurrenceelementer med en dyb ekspertise inden for data, automation og kunstig intelligens for at skabe markedsførende digitale kundeoplevelser.

Kontakt os

Banebrydende teknologier, data, automation og AI til e-commerce

Vi vækster morgendagens markedsledere med branchens stærkeste marketingstrategier

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Dyb e-commerce ekspertise

Vækstskabende strategier for både nationale og internationale kunder

Marketings rolle er, for os, at drive udviklingen af forretningen finansielt og generere målbar forretningsvækst. Vi ved, at e-commerce både skal levere kortsigtet værdi, men også skal indeholde ægte strategisk værdi for at skabe vækst på mellemlangt og langt sigt. Derigennem ved vi samtidig, at ensidige silo-fokus dræber effektiviteten, og at altomfattende, holistiske strategier skaber de resultater, ambitiøse virksomheder efterspørger.

Vi er med andre ord:

 • Arkitekterne bag sømløse kunderejser, der resulterer i bedre kommunikation, kundeoplevelser og ultimativt effektiv vækst.
 • Eksperter i full-funnel kampagneplanlægning og kommunikation, der bygger brands, som dine kunder husker og kommer tilbage til.
 • Blandt de absolut bedste til at bryde lydmuren og sprede dine budskaber ved at befinde os i krydsfeltet mellem emotionel, kreativ kommunikation og dyb, datadrevet digital udvikling.
Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af nationale og internationale kunder for at lægge ambitiøse strategier for Ecommerce. Vores ekspertise indenfor strategi planlægning har resulteret i utallige vækstcases

MARKETING ER TIL FOR FORRETNINGEN

Dyb finansiel forretningsforståelse & ROI fokus der øger din bundlinje

Marketing er et utrolig kraftfuldt middel til at skabe markedsførende forretningsvækst.
Og netop dét er præmissen for alle de samarbejder, vi indgår - at der skal skabes og investeres i vækst. 


Derfor gør vi en (meget) stor dyd ud af, at vi er en ægte og tæt partner for jeres forretning. Vi går dybt ind i at forstå vores samarbejdspartneres forretning og hvad der skal til for at realisere de mål (finansielt som marketing metrikker) den enkelte case søger, hvilket stiller os markant bedre til at yde en gennemført rådgivning helt tæt på forretningen. og et langt samarbejde.

For at det kan lykkes er vi forefront pĂĄ:

 

 • Forecasting af vækstkurven med afsæt i vores tilgang til e-commerce budgettering, som giver et detaljeret indblik i forventningerne til forskellige discipliner og kanaler.
 • Fastlægning af de mest optimale marketing- og forretningstargets for at sikre, at vi rammer sweet spot’et mellem profitabilitet og volumen.
 • Analyse og optimering af kunderejsen for at identificere og udnytte muligheder for forbedring og vækst.
 • Sammenkobling af offline og online adfærd for at opnĂĄ en fuldstændig og holistisk forstĂĄelse af kundeadfærd og præferencer.
 • Implementering af avancerede segmenterings- og mĂĄlretningsstrategier for at nĂĄ de mest relevante mĂĄlgrupper med personaliserede budskaber.
 • Anvendelse af datadrevet beslutningstagning og kontinuerlig test- og læringstilgang for at optimere og forbedre marketingindsatsen over tid.
 • Og meget, meget mere…

Dashboard
DATA & AI

ForstĂĄ og drag fordel af dyb indsigt i din kundebase

KYNETIC er etableret med data- og AI-science i hjertet: Ja, vi er faktisk det første e-commerce marketing-bureau, der blev etableret med dyb integreret brug af kunstig intelligens, automation og underliggende datamodeller i vores frameworks og way of work.

Det betyder mere konkret, at vi bruger store mængder af tid på både at holde vores viden førende på markedet og anvende den viden og det fokus, men også selv at bygge og anvende vores egne teknologier (KYNETIC Performance Core™) til at skabe fordele for vores kunder i et digitalt marked, der i højere og højere grad er drevet af evnen til at anvende teknologi, intelligens og data i sine commerce setups.

 

Vi sværger derfor også til:

 

 • Custom tracking-setups, som ikke er taget out-of-the-box fra standard systemer, men er skræddersyet til netop din forretning med henblik pĂĄ at øge transparens og indsigt i effekter og performance og ultimativt sikring af et validt business intelligence grundlag.
 • Maksimal indsigt i brugeres færden pĂĄ tværs af kanaler og en holistisk forstĂĄelse af adfærd. Derfor er vi eksperter i at implementere datacentraliseringer, som fx CDP’er, og indfri deres fulde potentiale direkte ind i marketingstrategien.
 • One source of truth ved hjælp af ovenstĂĄende datacentraliseringer, der agerer styringsværktøjer, med formĂĄlet om overensstemmelse mellem KPI’er og effektive indsigter.
 • Et afsæt i best-of-breed software, hvorfor vi nøje har udvalgt vores tech stack og data-science værktøjer, som er unikke for kun vores kunder. Det skal være behovet, der kommer først, ikke teknologien, og det kræver, at vi kender mulighederne i markedet, før vi vælger den rette teknologi.
 • Default brug af marketing-attribution-teknologier eller modeller, som standard effektmĂĄlingsmetode pĂĄ tværs af kanaler og discipliner for bedre budgetallokering.
UOVERTRUFFEN KANALOPTIMERING

Prisvindende ways of work skaber grobund for markedsførende resultater

Et markedsførende resultat kræver en markedsførende way of work.
Derfor kan vi med stolthed i stemmen ogsĂĄ sige, at vores frameworks bĂĄde er beviste, gennemtestede og prisvindende.

Vi tilbyder derfor, blandt andet:

 

 • Gennemtestede ways of work og innovative tilgange til udvikling af nye koncepter og projekter, der skal skabe morgendagens vækst.
 • Setups, frameworks samt finjustering og løbende optimering af eksisterende kanalsetups, som hæver omsætning og ROI.
 • Anvendelse af automatisering og AI-teknologi med henblik pĂĄ at effektivisere annoncering og skabe bedre resultater.
 • HĂĄndtering af store og varierende produktkataloger mĂĄlrettet, afhængigt af hvor brugeren befinder sig i kunderejsen.
 • Hurtig reaktion pĂĄ uregelmæssig performance med KYNETIC Ads Health™, der sikrer tæt kampagnemonitorering.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI