Events

Deltag i vores events og mød KYNETIC til speaks, workshops og webinars om, hvordan man skaber bedre resultater med performancebaseret digital marketing anno 2020.

Eventoversigt

KYNETIC Insights Webinar: Ecommerce Marketing - fra average til excellence (part 2)

Gratis webinar med KYNETIC Insights: Ecommerce Marketing er for længst blevet en forretningskritisk disciplin for de fleste, der driver sin virksomhed digitalt i dag. Vi giver 10 indsigtsfulde must win battles i en branche-vindende Ecommerce Marketing strategi.

Dato: Afholdt d. 28. maj 2020

KYNETIC Insights Webinar: Marketing Automation i et kunderejse-perspektiv

Gratis webinar med KYNETIC Insights: Du får vores best-practice anbefalinger til, hvordan du kan være mere effektiv og skabe bedre resultater ved at implementere marketing automation i dit digital marketing setup. Tilmeld dig og drag fordel af et best-practice automation setup i jeres digitale markedsføring.

Dato: Afholdt d. 13. maj 2020

KYNETIC Insights webinar: De 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020 (part 2)

Gratis webinar med KYNETIC: Vi giver dig de 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020 på én time. Få indsigtsfuld viden om Googles og Facebooks avancerede features til en øget performance.

Dato: 30. april 2020

KYNETIC Insights Webinar: Ecommerce Marketing - fra average til excellence

Gratis webinar med KYNETIC Insights: Ecommerce Marketing er for længst blevet en forretningskritisk disciplin for de fleste, der driver sin virksomhed digitalt i dag. Vi giver 10 indsigtsfulde must win battles i en branche-vindende Ecommerce Marketing strategi.

Dato: Afholdt d. 23. april 2020

Live Q&A session: Digital Marketing midt i Corona-krisen

Gratis KYNETIC Insights session: Stil spørgsmål til eksperterne om jeres digital marketing strategi i en Corona-krisetid og hvordan I får mest ud af kanalerne, minimerer eventuelle tab og adapter jeres digital marketing mix korrekt til situationen både på kort og lang sigt.

Datoer: 26. marts og 27. marts 2020

KYNETIC Insights webinar: De 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020

Gratis webinar med KYNETIC: Vi giver dig de 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020 på én time. Få indsigtsfuld viden om Googles og Facebooks avancerede features til en øget performance.

Dato: 26. marts 2020

KYNETIC seminar @ Odense Zoo: Next-level Digital Marketing anno 2020 [EXTENDED]

Gratis seminar med KYNETIC i Odense: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang.

Dato: 18. februar 2020

KYNETIC seminar @ Nørrebro Bryghus: Next-level Digital Marketing anno 2020 [EXTENDED]

Gratis seminar med KYNETIC i København: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang.

Dato: 11. februar 2020

KYNETIC seminar @ officelab: Next-level Digital Marketing anno 2020 [EXTENDED]

På dette seminar i rammerne hos officelab, tager vi virksomheder til næste skridt efter webinaret, og dykker med vores specialistviden, endnu dybere ned i, hvordan du hands-on arbejder med de primære vækstdrivere i digital marketing i 2020. 

Dato: 10. december 2019

Gratis KYNETIC webinar: Next-level Digital Marketing anno 2020 (part 2)

Pga. den store efterspørgsel på webinaret, udvider vi med endnu en dato for samme webinar: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang, på én time.

Dato: 5. december 2019

KYNETIC @ Social Media Manageren 2019: Next level Facebook annoncering

Hvad kendetegner de top-10% bedst performende Facebook-setups? Få vigtigste viden omkring FBLearner Flow, attribution, customer journey retargeting, micro-conversions, automatiske regler og meget mere, som typisk er hovedingredienser i et best-in-class Facebook Ads-setup.

Dato: 3. december 2019

Gratis KYNETIC webinar: Next-level Digital Marketing anno 2020

Gratis webinar med KYNETIC: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020 og hvordan du kommer i gang, på én time.

Dato: Afholdt d. 21. november 2019

KYNETIC @ IVÆKST: Sådan skaber du vækst med kunstig intelligens

På workshoppen hos IVÆKST giver KYNETIC en grundig og professionel indføring i, hvordan du kan optimere din marketingindsats med kunstig intelligens. Vi stiller skarpt på best-of-breed tools og hvordan AI for alvor kommer til at skabe digitale vindere.

Dato: 12. november 2019

KYNETIC @ Syddanske Forskerparker: Kunstig intelligens i markedsføring

KYNETIC blev inviteret af Syddanske Forskerparker i Odense, til at holde et oplæg omkring brugen af kunstig intelligens i markedsføring og hvordan fremtidens markedsføring pt. er ved at forme sig. 

Dato: 31. oktober 2019

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Hemonto logo
Byravn webshop logo
Scannet logo
Smartweb logo
EDC online marketing reference


Det siger vores kunder

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. 

At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”

Stefan Rosenlund

Managing Director Nordic
team.blue

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer.

Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit

Margit Beuschau Lindstrøm

Digital Project Manager
AURA ENERGI

“I processen med at hæve baren med vores digitale markedsføring, har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med KYNETIC, som både var strategisk stærke og kunne hjælpe os med benhård eksekvering i de forskellige kanaler.

De har igennem processen vist en ihærdighed og et ansvar, som vi sjældent har oplevet og deres viden om data, automation og intelligens i marketing sammenhæng, er ret unik.”

Bo Abrahamsen

Salgs- og Marketingchef
DUKA A/S

Accelereret brug af data, automation & AI

Vi skaber højere relevans, mindre støj og bedre resultater

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Førende digital marketing konsulenthus

Branchens bedste digital marketing eksperter og best-of-breed teknologi

Klar på kaffe og vækst?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser samt rådgivning om, hvordan I kan rykke jeres digital marketing indsats til næste niveau. Så tager vi en uforpligtende snak omkring jeres opgave, hvordan vi kan skabe værdi for jer, og om I er et match med os.

Kontakt os på:
kontakt@kynetic.dk
+45 71 740 720

*I hverdage vender vi typisk retur inden for 24 timer.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Hold dig opdateret i KYNETIC INSIGHTS bloggen