Strategisk rådgivning

Få en kraftig vitamin-indsprøjtning til jeres virksomhed og få sparring omkring jeres digital marketing aktiviteter og udfordringer fra nogen af branchens dygtigste specialister.

Strategisk sparring og rådgivning

Mange virksomheder og organisationer har typisk selv en række digitale marketing kompetencer in-house og teams med dygtige online specialister. I KYNETIC anerkender vi, at det kan give mening at in-source forskellige aktiviteter, ja sågar anbefaler vi det i visse tilfælde til vores kunder, for det giver mening for deres fremtidige vækst.

I de tilfælde hvor virksomheder selv eksekverer det meste af deres digital marketing indsats eller for kunder, der selv ønsker at være mest muligt hands-on, kan vi tilbyde en anden rolle hvor vi fungerer som strategisk sparringspartner og rådgiver. Fordelene ved at bruge KYNETIC som ekstern sparringspartner er at vi:

 1. ikke har hænderne i jeres forretning hver hele tiden og i højere grad ser mulighederne
 2. kan gøre brug af vores dybt specialerede viden på tværs af vores services såsom SEO, SEM, Display, retargeting, Facebook annoncering, social media, marketing automation, email-marketing, inbound marketing og andre
 3. kan bruge af vores teknologi og kunstig intelligens til at hjælpe jeres virksomhed
 4. kan dele vores viden og erfaringer gjort med andre og lignende kunder, markeder og segmenter

Værdien af strategisk sparring kan typisk være svær at beregne præcist, men se det som et specialiseret advisory board på steroider. Typisk giver sparringssessioner med os følgende værdi for jeres virksomhed:

 • Altid den nyeste viden i jeres team/teams
 • Øget fokus, hastighed og agilitet i jeres
 • Sikkerhed i at det gør i det rette
 • Færre overraskelser og mere årvågenhed om hvad der sker i det digitale landskab
 • Mere indsigt i jeres virksomhed, jeres målgrupper, jeres marked og jeres kunder
 • Inspiration til at gøre mere og skabe flere resultater
 • ROI på en faktor 5-10X af rådgivningen
Kontakt os for at høre nærmere om strategisk sparring og rådgivning, og hvordan vi kan give jeres team koncentreret viden og best practices, så I får mere ud af jeres marketingbudgetter.

 

Vidste du at:

Jeres (potientielle) kunder har gns. 6-10 online touch points fra inspiration til køb. Flere undersøgelser peger på op mod 50, hvis kunderne ikke har hørt om jeres brand før.  Med andre ord kunderejserne bliver længere og kunderne hopper rundt mellem Google, sociale medier, mails, medier og enheder. Samtidig forventer mere end 70% af jeres kunder, at I kender dem og bruger deres data til målrettet/personaliseret markedsføring.

Derfor giver det ikke længere mening at arbejde med digital-marketing siloer, hvor I arbejder med eksempelvis SEO ét sted, Google Ads et andet og Facebook ads ét tredje. I KYNETIC nedbryder vi siloerne fra specialist-bureauerne og arbejder samtidig langt mere performance-orienteret end et klassisk mediebureau. Vi sætter kunderejsen i centrum og vores konsulenter og specialister fokuserer på hele kunderejsen, hvor indsatsen integreres med andre kanaler. Sammen med brug af automation og machine learning resultater det gns. i 20-50% bedre resultater for samme budgetter.

Hvordan foregår strategisk sparring og rådgivning?

Typisk foregår det ved at vi mødes og lærer jer virksomhed lidt bedre at kende. Her vil vi også kontraktligt sikre fortrolighed på begge sidder af bordet. For at komme lidt ind under tager vi typisk vores GROW-framework i brug til at stille en række spørgsmål.
Herefter får vi så adgang til jeres data, som vi kobler på vores software og vi aftales at mødes Ugentligt, hver anden uge, engang om måneden eller kvartalsvis.

På hver sparrings-session har vi en agenda med 2 hovedspor. I 1. hovedspor kommer vi proaktivt med optimeringsforslag til jeres digital marketing indsat og digitale aktiviteter baseret på analyse af jeres data, analyse af markedet, erfaringer fra vores andre kunder og vores ekspertise i det forskellige kanaler.

2. hovedspor på sessionen, er til sparring. Her kan i bruges os til sparring, vende ideer, problemstillinger og stille spørgsmål, som vi diskuterer i fællesskab. Denne type sparring er meget lig den sparring, som typisk er med i et større fast samarbejde.

Fælles for vores sessioner er at vi stiller alle vores specialistkompetencer til rådighed for jeres virksomhed og i kan gøre brug af alt den viden vi besidder. Det vil altid være en senior-konsulent der gøres brug af.

Som strategisk sparringspartner kan vi hjælpe med:

 • Rådgivning og sparring om jeres digitale strategi heriblandt e-handel, inbound marketing, omni-channel, lead-generering mm
 • Rådgivning og sparring om søgemaskineoptimering (SEO)
 • Rådgivning og sparring om annoncering inkl. SEM (Adwords og Bing), display, retargeting, social ads mm.
 • Rådgivning og sparring om konverteringsoptimering (CRO)
 • Rådgivning og sparring om Facebook annoncering
 • Rådgivning og sparring om social media annoncering (Facebook, snapchat, instagram, LinkedIn mm)
 • Rådgivning og sparring om Growth hacking
 • Rådgivning og sparring om datanalyse og webanalyse
 • Rådgivning og sparring om email-marketing og marketing automation
 • Rådgivning og sparring om brugen af kunstig intelligens i digital markedsføring

Ønsker i at høre nærmere om mulighederne for en aftale omkring strategisk sparring og rådgivning til jeres virksomhed, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller telefon 7875 0070 for en uforpligtende snak.

Alle spørgsmål er naturligvis også velkomne og vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser.

 

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.