Nyt eksklusivt whitepaper: Analyse af +100 retargeting annonce-setups – det lærte vi. Download her.

Teknisk SEO

Organiske topplaceringer med best-practice setups

Et godt teknisk SEO setup er afgørende for en god organisk placering og har høj prioritet når vi i KYNETIC opstarter et samarbejde omkring SEO. Hvis det tekniske setup ikke er fejlfri er al anden SEO optimering spild af ressourcer, tid og investeringer.

Fejlfri, up-to-date og nyeste teknologier indenfor søgemaskineoptimering
Dominér kunderejser med organiske topplaceringer på Google
Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast
Hvad arbejder vi med

Best practice setups giver bedre placeringer

I KYNETIC har vi mere end 15 års erfaring med forbedring af teknisk SEO. Ifølge undersøgelser er det de færreste websites som er 100 % fejlfri og faktisk har 80 % websites udfordringer med broken links og andre teknisk relaterede fejl, som hiver sidens placering ned.

Teknisk SEO handler om at forbedre en sides placering i Google, ved at optimere det bagvedliggende tekniske setup. Konkurrencen i søgemaskinerne er over de seneste år for alvor spidset til og denne tendens fortsætter kun. Tager I som virksomhed ikke jeres teknisk SEO setup seriøst, risikerer I hurtigt at blive overhalet af jeres konkurrenter. Det er derfor en klar fordel at have udredt eventuelle tekniske problematikker for at sikre det optimale udgangspunkt med at opnå organisk vækst.

I KYNETIC er vores team af SEO specialister altid up-to-date med de nyeste krav fra Google, der giver en høj placering. Når vi påbegynder at high-level teknisk site audit gennemgår vi altid de mest essentielle, men afgørende, faktorer for en god placering.

Nogle af disse afgørende faktorer er:

  • Loadhastighed
  • Responsivt design
  • Opmærkning af indhold
  • SSL certifikat
  • Kodekvalitet
  • Sprogversionering
  • Broken links
  • Duplicate content
Hvordan arbejder vi med

Det afgørende tekniske framework

Med vores detaljerede SEO framework har vi opskriften på hvordan et website får de bedste forudsætninger for at opnå maksimal organisk vækst og synlighed. Her har en teknisk SEO analyse til hensigt, at identificere potentielle problematikker på det givne website.

Al vores SEO arbejder starter med en grundig analyse af de tekniske SEO parametre. Vi i KYNETIC arbejder transparent og præsentere selvfølgelig den komplette analyse efterfølgende. På baggrund af de opdagede tekniske SEO problemstillinger, udreder vi dem for at sikre et best practice setup.

Vores tekniske SEO-analyse indeholder konkrete tekniske muligheder, der skærper jeres organiske synlighed, øger jeres CTR eller lignende. Vi afskyr autogenerede SEO-analyser og leverer en 100% skræddersyet teknisk SEO analyse til jeres forretning.

Med en teknisk SEO analyse fra KYNETIC er I garanteret et best practice setup. Analyserne tager afsæt i de ledende SEO tools i kombination med vores førende SEO specialister der på baggrund af deres erfaring, har den know-how der skal til at SEO-sikre et website.

Tips til teknisk SEO

Hurtigere indeksering med 3 simple tips

Googlebots gennemsøger systematisk nettet og opdager websites, indsamler oplysninger på disse og indekserer landingssider, som skal returneres ved søgninger. Det er muligt at hjælpe Google med denne proces, og det anbefaler vi på det kraftigste at gøre.

En teknisk SEO analyse og efterfølgende optimering kræver specialistviden, som vi i KYNETIC besidder. Vi har her samlet 3 handlinger der kan gøre en indeksering af et website væsentlig hurtigere, uden det store forarbejde. Disse 3 handlinger kan dog ikke står alene for at skabe en høj placering. De bør suppleres med en teknisk SEO analyse og efterfulgt af dybere SEO forbedringer, som vi i KYNETIC gerne assisterer dig i.

Her er 3 simple tips, som kan forbedre indekseringen af et website:

1. Opret et sitemap

Et sitemap er en fil oprettet kun for søgemaskinernes skyld. Mangler dit website et sitemap, bør du installere et. Som WordPress-brugere kan pluginet Google Sitemap Generator installeres, som genererer et sitemap på en effektiv måde og alternativt kan xml-sitemaps.com anvendes. Sitemap-filen bør efterfølgende uploades til din rodmappe.

2. Indsend dit sitemap til Google Search Console

Google Search Console er din go-to ressource til masser af værdifuld information om dine rankings, din CTR og generelt om din organiske trafik. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dit website til Google Search Console, er dette første step mod at sikre et indekseret website som returneres af Google. Tilføj herefter dit sitemap til Google Search Console ved at navigere til “Sitemaps” og indtaste URL’en til dit sitemap.

3. Anmod Google om indeksering

Hvis du vil gå den ekstra mil, kan du med fordel anmode Google om indeksering fx hvis du har oprettet en ny landingsside og hurtigst muligt gerne vil indekseres.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tommy Arildslund

CTO, Partner & Senior Digital Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI