WEBINAR D. 28 JUNI: B2B MARKETING AUTOMATION EVOLVED

TILMELD DIG HER

Teknisk SEO

Organiske topplaceringer med et best-practice teknisk SEO setup

Et godt teknisk SEO setup er afgørende for organisk performance og har høj prioritet når vi i KYNETIC opstarter et samarbejde. Hvis det tekniske setup ikke er ideelt er udgangspunktet for en god SEO case ikke optimal og ressourcer, tid og investering giver ikke fuldt udbytte.

Fejlfri, up-to-date og nyeste teknologier indenfor søgemaskineoptimering
Accelerér din organiske performance med et stærkt teknisk SEO fundament
Dominér kunderejser med organiske topplaceringer på Google
Hvilke opgaver hører ind under teknisk SEO?

Best practice setups giver bedre placeringer

I KYNETIC har vi mere end 15 års erfaring med forbedring af teknisk SEO. Ifølge undersøgelser er det de færreste websites som er 100 % fejlfri og faktisk har 80 % websites udfordringer med broken links og andre teknisk relaterede fejl, som hiver sidens placering ned.

Teknisk SEO handler om at forbedre en sides placering i Google, ved at optimere det bagvedliggende tekniske setup. Konkurrencen i søgemaskinerne er over de seneste år for alvor spidset til og denne tendens fortsætter kun. Tager I som virksomhed ikke jeres teknisk SEO setup seriøst, risikerer I hurtigt at blive overhalet af jeres konkurrenter. Det er derfor en klar fordel at have udredt eventuelle tekniske problematikker, for at sikre det optimale udgangspunkt med at opnå organisk vækst.

 

I KYNETIC er vores team af SEO specialister altid up-to-date med de nyeste krav fra Google, der giver en høj placering. Når vi påbegynder et high-level teknisk site audit gennemgår vi altid de mest essentielle, og afgørende faktorer for en god placering.

 

Nogle af disse afgørende faktorer er:

  • Loadhastighed
  • Responsivt design
  • Schema.org opmærkninger
  • SSL certifikat
  • Kodekvalitet
  • Sprogversionering
  • Broken links
  • Duplicate content
Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række glade kunder der har vækstet markant gennem et SEO samarbejde. Vores ekpertise indenfor teknisk SEO har skabt imponerende resultater for utallige kunder.

Hvordan arbejder vi med

Det afgørende tekniske framework

Med vores detaljerede SEO framework har vi opskriften på, hvordan et website får de bedste forudsætninger for at opnå maksimal organisk vækst og synlighed. Her har en teknisk SEO analyse til hensigt, at identificere potentielle problematikker på det givne website.

Al vores SEO arbejder starter med en grundig analyse af de tekniske SEO parametre. Vi i KYNETIC arbejder transparent og præsenterer selvfølgelig den komplette analyse efterfølgende. På baggrund af de opdagede tekniske SEO problemstillinger, udreder vi dem for at sikre et top performance og fejlfrit setup.

 

Vores tekniske SEO-analyse finder konkrete tekniske muligheder, der skærper jeres organiske synlighed, øger jeres CTR eller lignende. Vi afskyr autogenerede SEO-analyser og leverer en 100% skræddersyet teknisk SEO analyse til jeres forretning.

 

Med en teknisk SEO analyse fra KYNETIC er I garanteret et best practice setup, der giver de bedste forudsætninger for at vinde kampen om den organiske trafik. Analyserne tager afsæt i ledende SEO tools i kombination med vores førende SEO specialister der på baggrund af deres erfaring, har den know-how der skal til for at SEO-sikre et website. Vi er ikke som andre SEO-bureauer. Vi arbejder nemlig altid holistisk med digital marketing, og derfor vil en SEO indsats altid foregå i tæt samarbejde med andre kanal-indsatser. Læs mere om det her

 

Se også vores webinar om best-practice til SEO, hvor vi kommer nærmere ind på hvordan du vinder kampen om den organiske trafik, og får de eftertragtede top-placeringer. 

Tips til teknisk SEO

Hurtigere indeksering med 3 simple tips

Googlebots gennemsøger systematisk nettet og indsamler oplysninger på websites, der efterfølgende indeksereres så de rette landingsider returneres ved søgninger. Det er muligt at hjælpe Google med denne proces, og det anbefaler vi på det kraftigste at gøre med disse 3 simple tips.

Vi har her samlet 3 handlinger der kan gøre en indeksering af et website væsentlig hurtigere, uden det store forarbejde. Vi anbefaler at implementere disse 3 tiltag, men de kan ikke stå alene i jagten på topplaceringerne. De bør suppleres med en teknisk SEO analyse og blive fulgt op af dybere SEO forbedringer, som vi hos KYNETIC gerne assisterer med.

 

Her er 3 simple tips, som kan forbedre indekseringen af et website: 

1. Opret et sitemap

Et sitemap er en fil oprettet kun for søgemaskinernes skyld. Mangler dit website et sitemap, bør du installere et. Som WordPress-brugere kan pluginet Google Sitemap Generator installeres, som genererer et sitemap på en effektiv måde og alternativt kan xml-sitemaps.com anvendes. Sitemap-filen bør efterfølgende uploades til din rodmappe.

2. Indsend dit sitemap til Google Search Console

Google Search Console er din go-to ressource til masser af værdifuld information om dine rankings, din CTR og generelt om din organiske trafik. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dit website til Google Search Console, er dette første step mod at sikre et indekseret website som returneres ved søgninger med Google. Tilføj herefter dit sitemap til Google Search Console ved at navigere til “Sitemaps” og indtaste URL’en til dit sitemap.

3. Anmod Google om indeksering

Hvis du vil gĂĄ den ekstra mil, kan du med fordel anmode Google om indeksering f.eks. hvis du har oprettet en ny landingsside og gerne hurtigst muligt vil have den indekseret.

 

En teknisk SEO analyse og efterfølgende optimering kræver specialistviden, som vi i KYNETIC besidder. Vi har med vores SEO framework opskriften på, hvordan jeres website søgemaskineoptimeres til at imødekomme Googles tekniske krav. Vi hjælper med glæde jeres virksomhed med jeres tekniske setup, så I får de bedste forudsætninger for topplaceringer på søgemaskinerne.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tommy Arildslund

CTO, Partner & Senior Digital Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI