Teknisk SEO - Bliv #1 med det rette tekniske SEO setup

Det rette tekniske SEO setup er et afgørende parameter i jagten på øget organisk synlighed. Vi har mere end 15 års erfaring med teknisk SEO baseret organisk vækst for mere end 100 af Skandinaviens største og mest ambitiøse virksomheder.

Opnå organiske topplaceringer med et fejlfrit teknisk SEO setup 🏆

Hvad er teknisk SEO? Teknisk SEO handler grundlæggende om have et veloptimeret website som ikke bærer præg af problemstillinger, der gør det svært for Google at indeksere eller forstå jeres indhold. Med et søgemaskineoptimeret website giver I Google de bedste forudsætninger for at indeksere alle jeres landingssider og forstå disse til fulde, hvilket sikrer maksimal organisk synlighed.

Teknisk SEO handler ligesom alt andet SEO om at forbedre jeres placeringer i Google, men alt for tit bliver teknisk SEO negligeret. De fleste har en forståelse for grundlæggende SEO, med onpage optimeringer og contentproduktion, men der er meget at hente ved at optimere det tekniske setup. Ifølge undersøgelser er det de færreste websites som er 100% fejlfri, og faktisk har hele 80% udfordringer med broken links/404 sider.

Vidste du at:

Googlebot systematisk gennemsøger nettet og opdager websites, indsamler oplysninger på disse og indekserer landingssider, som skal returneres ved søgninger. Det er muligt at hjælpe Google med denne proces, og det anbefaler vi på det kraftigste at gøre med følgende 3 steps, som desuden også vil indeksere dit website hurtigere:

1. Opret et sitemap
Et sitemap er en fil oprettet kun for søgemaskinernes skyld. Mangler dit website et sitemap, bør du installere et. Som WordPress-brugere kan pluginet Google Sitemap Generator installeres, som genererer et sitemap på en effektiv måde og alternativt kan xml-sitemaps.com anvendes. Sitemap-filen bør efterfølgende uploades til din rodmappe.

2. Indsend dit sitemap til Google Search Console
Google Search Console er din go-to ressource til masser af værdifuld information om dine rankings, din CTR og generelt om din organiske trafik. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dit website til Google Search Console, er dette første step mod at sikre et indekseret website som returneres af Google. Tilføj herefter dit sitemap til Google Search Console ved at navigere til “Sitemaps” og indtaste URL’en til dit sitemap.

3. Gå den ekstra mil
Hvis du vil gå den ekstra mil, kan du med fordel anmode Google om indeksering fx hvis du har oprettet en ny landingsside og hurtigst muligt gerne vil indekseres.

Førende specialister i teknisk SEO 🧠

Med mere end 15 års erfaring fra arbejdet med søgemaskineoptimering for nogle af Europas største og mest ambitiøse virksomheder kombineret med vores viden om data og analytics hjælper vi virksomheder med at vinde de organiske topplaceringer i deres brancher både nationalt og internationalt.

Der findes en lang række tekniske SEO faktorer som fx loadhastighed, responsivt design, opmærkning af indhold, SSL certifikat, kodekvalitet, sprogversionering, broken links, duplicate content mv. som vores high-level tekniske site audit tjekker op på.

Konkurrencen i søgemaskinerne er over de seneste år for alvor spidset til og tendensen ser ud til at fortsætte samme udvikling. Har I ikke styr på jeres tekniske SEO setup, er I bagud fra start, hvilket langt fra er optimalt. Det er en klar fordel at have udredt alle eventuelle tekniske problematikker for at sikre det optimale udgangspunkt med at opnå organisk vækst.

Med en teknisk SEO analyse fra KYNETIC får I analyseret alle tekniske SEO parametre for jeres website. Vores specialister identificerer eventuelle fejl samt optimerer og fremtidssikrer disse. Kontakt os i dag på kontakt@kynetic.dk eller 71740720 og få det komplette overblik over den tekniske SEO situation på jeres website.

Sådan arbejder vi med teknisk SEO 📊

Med vores detaljerede SEO framework har vi opskriften på hvordan et website får de bedste forudsætninger for at opnå maksimal organisk vækst og synlighed. Som et fundamentalt element af vores SEO framework har vi en teknisk SEO analyse som har til hensigt at identificere potentielle problematikker på det givne website.

Vi undersøger en lang række tekniske SEO parametre og med vores gennemsigtige tilgang får I naturligvis en komplet analyse af jeres tekniske situation. På baggrund af de evt. påfundne tekniske SEO problemstillinger udredes disse for at sikre et best practice setup.

Vores tekniske SEO-analyse indeholder desuden konkrete tekniske muligheder som skærper jeres organiske synlighed, øger jeres CTR eller lignende. Vi afskyr autogenerede SEO-analyser og leverer en 100% skræddersyet teknisk SEO analyse til jeres forretning.

Med en teknisk SEO analyse fra KYNETIC er I garanteret et best practice setup. Analyserne tager afsæt i de ledende SEO tools i kombination med vores førende SEO specialister der på baggrund af deres erfaring, har den know-how der skal til at SEO-sikre et website. 

Ønsker I at opnå større synlighed og relevans, og sælge mere i søgemaskinerne, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller pr. telefon 71740720 for en uforpligtende snak. Vi er ikke som andre SEO bureauer.

★★★★★

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.