Tilmeld dig vores kommende webinar: 3 Performance Marketing Power Cases

Vækst jeres virksomhed med Danmarks bedste Facebook bureau

Førende Facebook Bureau

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maksimale ud af deres digital marketing budgetter.

Vores typiske proces

Effektiv annoncering på Facebook

Førende Facebook Bureau

KYNETIC er stiftet på baggrund af over 20 års erfaring med +100 Facebook vækst cases, og dén erfaring har gjort, at vi i dag er et af Danmarks førende Facebook bureauer. Vi hjælper i dag de mest ambitiøse virksomheder med at vækste på Facebook – og på tværs af andre kanaler.

Vi er et performance-bureau, der måler vores succes ud fra de resultater, vi skaber for vores kunder, og bl.a. med den rette Facebook annonceringsstrategi, har I mulighed for at tage jeres virksomhed til helt nye højder.

Tæt samarbejde med Facebook

Som Danmarks førende Facebook bureau har vi et tæt samarbejde med Facebooks eksperter hovedkontor i Dublin. Det betyder, at vi får adgang til de nyeste data insights, analyseværktøjer samt sparring på optimering af kampagner på tværs af alle vores kunders konti. 

Skal jeres virksomhed vælge et Facebook bureau, der kan tage jeres forretning til nye højder, så er det vigtigt, at I ved hvad (og hvordan) en sådan samarbejdspartner kan skabe af resultater.

KYNETIC er udnævnt til Facebook Preferred Bureau Partner. En titel Facebook kun tildeler til bureauer, der opfylder de højeste standarder inden for annoncering på platformen. KYNETIC er udover titlen også den ultimative topscorer i Danmark, på baggrund af overbevisende resultater i kvalificerende forbrug og kvalificerende placeringer. Resultaterne har KYNETIC opnået ved at have branchens dygtigste specialister indenfor brugen af Facebooks annonceringsplatform, der har den dybeste forståelse af platformens højteknologiske funktioner samt aktiveringen heraf.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores Facebook ekspertise af en lang række kunder der har vækstet markant på verdens mest brugte sociale medie. Vi er en af de få Danmarks certificerede Facebook agency partners.

Sådan skaber vi resultater med Facebook

Den gennemsnitlige kunde har +7 touchpoints på tværs af platforme og enheder før en konvertering finder sted, og i nogle brancher er det over 50 touchpoints. Det er derfor essentielt, at alle virksomheder med en digital strategi arbejder på tværs af kanaler, og med +3 millioner brugere på Facebook i Danmark, så er Facebook en af de absolut vigtigste platforme at have med i sin forretningsstrategi.

 

I KYNETIC arbejder vi på tværs af kanaler, og anser derfor ikke digitale platforme for at være separate siloer, men derimod en vigtig og integreret del af den digitale kunderejse. Derfor udfører vi Facebook rådgivning med et 360 graders perspektiv, for at tilgodese alle aspekter og retningslinjer.

Vi bruger bl.a. Facebook attribution som en fast del af dataanalyse for at se hvilke kanaler, platforme, enheder og kampagner, der skaber mest værdi for alle vores kunder. Disse datasæt sammenligner vi med data fra andre platforme, som vi til dagligt bruger i vores techstack.

Facebook attribution kan bl.a. hjælpe jer med: 

 

  • At maksimere investeringsafkast ved at allokere budgetter til dé kampagner, som skaber mest værdi for jeres virksomhed

  • At øge jeres fokus på dé marketing strategier, der virker bedst for jeres virksomheder

  • At vælge de vigtigste enheder at investere jeres annoncekroner i

  • At optimere på annonceplacering baseret på platform samt optimere på annonceindhold og målgrupper

Ved brug af Facebooks marketing API, automation, machine learning og best practices inden for Facebook annoncering, har vi mulighed for at tage netop jeres virksomhed til nye højder.

Er I klar til en Facebook samarbejdspartner?

Hører I til de mest ambitiøse virksomheder i Danmark, der måske endda også har internationale fremtidsplaner, så er der mange gode grunde at vælge et Facebook bureau som samarbejdspartner. Vi er et Facebook bureau i Aarhus og København, så vi konsulterer gerne omkring vores Facebook rådgivning til firmaer på begge sider af  Storebælt. Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde vores kunder tværs af brancher.