KYNETIC vinder hovedprisen til Nordic Search Awards for "Best Online Marketing Campaign in Denmark" Læs mere
Kontakt os

Vækst jeres virksomhed med Danmarks bedste Facebook bureau

Førende Facebook Bureau

KYNETIC er stiftet på baggrund af over 20 års erfaring med +100 Facebook-vækstcases, og dén erfaring har gjort, at vi i dag er et af Danmarks førende Facebook bureauer. Vi hjælper i dag de mest ambitiøse virksomheder med at vækste på Facebook – og på tværs af andre kanaler.

Vi er et performance-bureau, der måler vores succes ud fra de resultater, vi skaber for vores kunder, og bl.a. med den rette Facebook annonceringsstrategi, har I mulighed for at tage jeres virksomhed til helt nye højder.

Tæt samarbejde med Facebook

Som Danmarks førende Facebook bureau har vi et tæt samarbejde med Facebooks hovedkontor i Dublin. Det betyder, at vi får adgang til de nyste data insights, analyseværktøjer samt sparring på optimering af kampagner på tværs af alle vores kunders konti. 

Skal jeres virksomhed derfor vælge et Facebook bureau, der kan tage jeres forretning til nye højder, så er det vigtigt, at I ved hvad (og hvordan) en sådan samarbejdspartner kan skabe af resultater.

Sådan skaber vi resultater med Facebook

Den gennemsnitlige kunde har +7 touchpoints på tværs af platforme og enheder før en konvertering finder sted, og i nogle brancher er det over 50 touchpoints. Det er derfor essentielt, at alle virksomheder med en digital strategi arbejder på tværs af kanaler, og med +3 millioner brugere på Facebook i Danmark, så er Facebook en af de absolut vigtigste platforme at have med i sin forretningsstrategi.

I KYNETIC arbejder vi på tværs af kanaler, og anser derfor ikke digitale platforme for at være separate siloer, men derimod en vigtig og integreret del af den digitale kunderejse.

Vi bruger bl.a. Facebook attribution som en fast del af dataanalyse for at se hvilke kanaler, platforme, enheder og kampagner, der skaber mest værdi for alle vores kunder. Disse datasæt sammenligner vi med data fra andre platforme, som vi til dagligt bruger i vores techstack.

Facebook attribution kan bl.a. hjælpe jer med: 

  1. At maksimere investeringsafkast ved at allokere jeres budgetter til dé kampagner, som skaber mest værdi for jeres virksomhed
  2. At øge jeres fokus på dé marketing strategier, der virker bedst for jeres virksomheder. 
  3. At vælge de vigtigste enheder at investere jeres annonceringskroner i. 
  4. At optimere på annonceplacering baseret på platform samt optimere på annonceindhold og målgrupper.

Ved brug af Facebooks marketing API, automation, machine learning og best practices inden for Facebook annoncering, har vi mulighed for at tage netop jeres virksomhed til nye højder.

Er I klar til en Facebook samarbejdspartner?

Hører I til de mest ambitiøse virksomheder i Danmark, der måske endda også har internationale fremtidsplaner, så er der mange gode grunde at vælge et Facebook bureau som samarbejdspartner.

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.