Top performende annoncering med førende Facebook-bureau

Styrk din markedsposition i samarbejde med et førende Facebook-bureau

Den gennemsnitlige kunde har +7 touch points på tværs af platforme og enheder, før en konvertering finder sted. Derfor er det vigtigt, at din Facebook-annoncering spiller sammen med din markedsføring på dine øvrige kanaler. Hos KYNETIC arbejder vi tæt sammen med Facebook, hvilket giver os adgang til de nyeste dataindsigter, analyseværktøjer og strategier.

Vores typiske proces

Effektiv annoncering på Facebook

KYNETIC har mere end 18 års erfaring med +100 Facebook vækst cases, og dén erfaring har gjort, at vi i dag er et af Danmarks førende Facebook-bureauer. Vi hjælper i dag de mest ambitiøse virksomheder med at vækste på Facebook og på tværs af andre kanaler.

Vi er et performance-bureau, der måler vores succes ud fra de resultater vi skaber for vores kunder. Med den rette Facebook-annonceringsstrategi, har I mulighed for at tage jeres virksomhed til helt nye højder.

Tæt samarbejde med Facebook

KYNETIC har et tæt samarbejde med Facebooks eksperter på hovedkontoret i Dublin. Det betyder, at vi får adgang til de nyeste dataindsigter, analyseværktøjer samt sparring på optimering af kampagner på tværs af alle vores kunders konti. 

Skal jeres virksomhed vælge et Facebook-bureau, der kan tage jeres forretning til nye højder, så er det vigtigt, at I forstår hvad (og hvordan) en sådan samarbejdspartner kan skabe af resultater.

 

Meta Business Partner

Som Badged Meta Business Partner (tidligere Facebook Preferred Bureau Partner) har vi blandt andet adgang til eksklusive ressourcer, værktøjer og support fra Meta, som vi kan bruge til at hjælpe vores kunder med at opnå endnu bedre resultater på platforme som Facebook og Instagram.

 

Vi er stolte af at være topscorer på performance i Danmark, hvilket skyldes vores overbevisende resultater i både forbrug og placeringer. Vores specialisters ekspertise og dybdegående forståelse af Meta-platformens teknologiske funktioner og aktivering heraf, gør det muligt for os at skabe de mest effektive og målbare annonceringskampagner for vores kunder på Facebook.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores Facebook ekspertise af en lang række kunder, der har vækstet markant på verdens mest brugte sociale medie. Vi er en af de få Danmarks certificerede Facebook agency partners

Vores typiske proces

Sådan skaber vi resultater med Facebook

Den gennemsnitlige kunde har mere end 7 touch points på tværs af platforme og enheder, før en konvertering finder sted, og i nogle brancher er det over 50 touch points. Det er derfor essentielt, at alle virksomheder med en digital strategi arbejder på tværs af kanaler. Med +4 millioner brugere på Facebook i Danmark, så er Facebook en af de absolut vigtigste platforme at have med i sin forretningsstrategi.

 

I KYNETIC arbejder vi på tværs af kanaler, og anser derfor ikke digitale platforme for at være separate siloer, men derimod en vigtig og integreret del af den digitale kunderejse. Derfor udfører vi Facebook rådgivning med et 360 graders perspektiv for at tilgodese alle aspekter og retningslinjer.

Vi bruger blandt andet Facebook attribution, som en fast del af dataanalyse for at se hvilke kanaler, platforme, enheder og kampagner, der skaber mest værdi for alle vores kunder. Disse datasæt sammenligner vi med data fra andre platforme, som vi til dagligt bruger i vores techstack.

 

Facebook attribution kan blandt andet hjælpe jer med: 

 

  • At maksimere investeringsafkast ved at allokere budgetter til dé kampagner, som skaber mest værdi for jeres virksomhed
  • At øge jeres fokus på dé marketing strategier, der virker bedst for jeres virksomheder
  • At vælge de vigtigste enheder at investere jeres annoncekroner i
  • At optimere på annonceplacering baseret på platform samt optimere på annonceindhold og målgrupper

Ved brug af Facebooks marketing API, automation, machine learning og best practices inden for Facebook-annoncering, har vi mulighed for at tage netop jeres virksomhed til nye højder.

 

Er I på udkig efter jeres kommende Facebook-samarbejdspartner

Er I blandt nogle af landets mest ambitiøse e-handelsvirksomheder – måske med globale fremtidsplaner? Så overvej os som jeres foretrukne Facebook-bureau. Med kontorer i både Aarhus og København står vi klar til at tilbyde ekspertise og rådgivning til virksomheder over hele landet.

 

Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing-indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde med vores kunder på tværs af brancher.