Gratis performance analyse

Få en 100% gratis analyse af jeres digitale marketing performance – med konkrete strategiske og taktiske forslag til optimering af jeres indsats. På den måde får I konkret værdi, lærer os bedre at kende, og kan kvalificere os som jeres kommende samarbejdspartner.

Gratis analyse af jeres digitale marketing indsats

Har i et årligt digital marketing på budget på +350.000 kr, kan I få en 100% gratis og uforpligtende digital marketing performance-analyse udarbejdet af nordens førende digital marketing specialister.

Analysen indeholder typisk:

  Analyse af jeres digitale tilstedeværelse i dag
  Kortlægning af jeres Google Ads, SEO og SoMe
  Konverteringsanalyse af jeres website
  Data-analyse af relevante metrics
  Analyse af de mest værdifulde kunderejser
  Strategisk anbefaling til jeres fokus
  Økonomiske anbefalinger
  Sparring med jer om jeres vækst-ambitioner
  Møde med gennemgang af analyse

Vi er ikke som andre bureauer – som landets eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI får vi mere ud af jeres budgetter. 

Læs mere om hvordan vi arbejder her. 

Udfyld oplysningerne om jeres virksomhed

Nordens eneste bureau af vores slags

Nordens eneste digital marketing bureau accelereret af data, automation og AI med fokus på at få mere ud af jeres budgetter

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med data-drevet digital marketing og intelligent online annoncering baseret på kunderejser

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed

En digital marketing analyse der gør en forskel

Vores analyse laves af nogle af landets dygtigste og mest dedikerede digital marketing specialister. Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde vores kunder tværs af brancher.

Med andre ord, analysen er et grundigt stykke arbejde som skaber værdi for jer og jeres forretning og skaber en forskel. Samtidig vil det give jer fingeren på pulsen for hvordan branche-førende virksomheder arbejder med data-drevet digital markedsføring. 

Et match er essentielt

Når vi går i dialog med nye virksomheder, er vi ofte både grundige og selektive. Der skal ganske enkelt være et match.  

En performance analyse som vi tilbyder her, vil typisk koste adskillige tusinde kroner. For at få analysen, skal der være et match mellem jeres forretning og os. Er der ikke det, forbeholder vi os retten til at sige pænt nej tak.

Vi håber naturligvis at der et match. Er der det, er I kvalificeret til at få en gratis analysen og forhåbentligt er det startskuddet til et samarbejde.

Vi er et team med erfaringer fra +200 af de mest succesfulde digital marketing setups i Norden

Logoer


Det siger vores kunder

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. 

At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”

Stefan Rosenlund

Managing Director Nordic
team.blue

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer.

Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit

Margit Beuschau Lindstrøm

Digital Project Manager
AURA ENERGI

“I processen med at hæve baren med vores digitale markedsføring, har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med KYNETIC, som både var strategisk stærke og kunne hjælpe os med benhård eksekvering i de forskellige kanaler.

De har igennem processen vist en ihærdighed og et ansvar, som vi sjældent har oplevet og deres viden om data, automation og intelligens i marketing sammenhæng, er ret unik.”

Bo Abrahamsen

Salgs- og Marketingchef
DUKA A/S