Start jeres digitale rejse med Danmarks bedste social media bureau

Danmarks bedste social media bureau

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maksimale ud af deres digital marketing budgetter.

Vores tilgang til

Annoncering boostet af data

Vækst jeres virksomhed med et førende Social Media bureau

Som Danmarks førende social media bureau, hjælper vi Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at vækste, få større markedsandele, skabe højere kundeloyalitet og få flere kunder – alt sammen gennem en målrettet digital marketingstrategi, boostet af data, kunstig intelligens og machine learning.

Vores kunder er typisk mellemstore og enterprise-virksomheder, der ønsker at være førende indenfor deres branche, men vi hjælper også en lang række af de mest ambitiøse startup-virksomheder med deres vækstrejse fra etablering til international succes.

Vælg det rigtige Social Media bureau til jeres virksomhed

Sociale medier fylder i dag en større del af vores hverdag. I dag er ca. 80% af alle danskere aktive på et socialt medie, hvoraf 77% er online på daglig basis, og er gennemsnitligt online ca. 3,5 timer om dagen.

I takt med at vi bliver mere digitale i vores hverdag, og der bliver mere konkurrence på tværs af online platforme, så bliver det samtidigt vigtigere at være synlig på tværs af dé platforme, jeres kunder er aktive.

Sociale medier udvikler sig konstant, og der sker ofte meget store forandringer i brugeradfærden over kort tid. Derfor er det vigtigt, at virksomheder med en digital indsats holder sig opdateret, og aktivt bruger elementer som attribution, optimering af mikro-konverteringer, retargeting, adfærdsbaseret top-funnel annoncering og people-based tracking i deres cross-channel marketing strategi.

Er I derfor på udkig efter det helt rigtige social media bureau til jeres virksomhed, så er det vigtigt, at I kigger ind i hvordan de bruger social media platforme som et led i den samlede digitale marketing strategi.

Social media annoncering boostet af data

I KYNETIC bruger vi blandt andet Facebook attribution, som en fast del af vores dataanalyse. Ved brug af attribution modellering, kan vi se hvilke kanaler, platforme, enheder og kampagner, der skaber størst værdi for jeres virksomhed. 

Facebook attribution kan blandt andet hjælpe med: 

  • At øge ROI ved at allokere budgetter til kampagner, som skaber mest værdi for jeres forretning
  • Finde frem til de bedst konverterende målgrupper på tværs af platforme og enheder
  • At øge jeres fokus på dé marketing strategier, der virker bedst for jeres virksomheder

Ved brug af data, automation og machine learning inden for social media annoncering, har vi mulighed for at tage netop jeres virksomhed til nye højder.

Ønsker I et social media bureau som samarbejdspartner?

Hører I til de mest ambitiøse virksomheder i Danmark, der også har internationale fremtidsplaner, så er der mange gode grunde at vælge et social media bureau som samarbejdspartner.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde vores kunder tværs af brancher.