Google Succes: Kunderejsedrevet SEO anno 2021

Fra silo til holistisk SEO drevet af indsigt og data

I samarbejde med Google Succes, præsentere vi i dette webinar, hvordan du kan arbejde mere holistisk med din SEO indsats. Lær om de nyeste og mest relevante værktøjer til at drive trafik til din hjemmeside med den rette struktur, linkbuilding og SEO-tekster.

Dato

Mandag d. 29 marts

Tidspunkt

Kl. 10-11

Sted

Google Succes
Introduktion

Konkrete indsigter i hvordan du gør din SEO relevant i 2021

Kampen om organiske placeringer er intensiveret over de seneste par år, der samtidig er blevet mere kompleks at vinde. Større diversitet i søgninger, flere features i SERP og længere kunderejser kræver en SEO indsats på et højere niveau, over flere parametre end tidligere.

I KYNETIC er vi specialiseret i SEO og altid opdateret på de seneste tiltag, funktioner, features og udvikling i marketing-disciplinen, som vi ved, er et bærende element i alle succesfulde digitale marketing strategier. På baggrund af en gennemgribende analyse af SEO indsatsen i det danske ecommerce marked, præsenterer vores SEO specialist Kristian Klynge helt konkrete indsigter i, hvordan du kan får det mest ud af jeres SEO i 2021. 

 

I dette webinar, lærer du om, hvorfor kunderejsedrevet SEO er afgørende i 2021, samt best-practice til 4 af de vigtigste SEO tasks:

 

 

Baggrund: Et omfattende SEO Study

Hos KYNETIC ønsker vi at gøre op med mavefornemmelser og antagelser. I stedet baserer vi altid vores anbefalinger på dybdegående indsigter fra egne cases og studier.

 

Vores best-practice og anbefalinger i dette webinar, er baseret på et omfattende SEO Study af +100 af de største B2C ecommercers i det danske marked. Her har vi indsamlet første- og tredjepartsdata på tværs af brands, lande og ecommerce brancher, såsom forhandlere af møbler, vin- og spiritus, forbrugerelektronik, fashion, sko, personlige pleje, sport og fritidsudstyr samt byggemarkeder, guldsmede, isenkræmmere mv.

 

Vi har i analysen set på: 
  • Korrelation mellem best-practice tekniske implementeringer, hastighed, UX og rankings
  • Linkprofilens indflydelse på vækst i organisk synlighed anno 2021
  • Scoring af SEO indsats ift. forretningsmæssig vækst

 

Læs mere om vores SEO study her

 

 

Se webinaret on-demand her

Hvem er webinaret for

Alle der ønsker at udvikle deres marketing kompetencer

Google er, med deres brede katalog af internet services og produkter, en af de mest indflydelsesrige tech-virksomheder i verden. Deres vision er “at give adgang til verdens information med et enkelt klik”. I forlængelse af dette, gør Google meget for at fremme digital vækst og uddanne fremtidens digitale arbejdskraft verden over, fx igennem Google Succes. 

 

Siden 2012 har Google Succes Online styrket betingelserne for digital vækst og jobskabelse i hele Danmark. Fundamentet for Google Succes Online er gode partnerskaber, der støtter op om banebrydende initiativer. Dertil har en lang række samarbejdspartnere gjort det muligt at etablere og kvalitetssikre større efter-uddannelsesprogrammer. Vi er hos KYNETIC stolte af at kunne bidrage til dette med kursus i en række forskellige discipliner indenfor digital marketing. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeppe Juul Sørensen

Senior Partner & CCO