Google Succes: Next level Retargeting annoncering

Alt du skal vide om retargeting i 2021

I samarbejde med Google Succes, præsenterer vi i dette webinar, hvordan du får det fulde potentiale ud af din retargeting annoncering. En ekstrem effektiv annonceringstype, der i den grad er blevet udfordret af de tracking restriktionerne, vi har set blive udrullet i 2021.

Dato

Torsdag d. 29 april

Tidspunkt

Kl. 10-11

Sted

Google Succes
Introduktion

Få en optimal ROAS på retargeting

Retargeting er én af de mest anvendte annonceringsteknikker og samtidig en teknik, de færreste forstår at udnytte fuldt ud. Til dette webinarer gennemgår vi de vigtigste tiltag i retargeting setups, med konkrete actions du kan benytte i din forretning.

Til webinaret med Google Succes gennemgår Senior Digital Marketing Specialist Mads Kvejborg, hvordan vi i KYNETIC får det fulde potentiale ud af vores kunders retargeting setups. For selvom retargeting som koncept er nemt at forstå, begår mange fejl i deres setups, hvilket både spilder annoncekroner og kan direkte betyde et tab af potentielle kunder.  

 

Agendaen til webinaret er:

  • Definitionen af retargeting. Hvilke kanaler/vertikaler er omfattet  
  • Introduktion til vores omfattende Retargeting Study
  • Afgørende og gratis aktiver i Facebook & Google, som virksomheder kan bruge til at definere betalte retargeting kampagner, bl.a.:
  • Retargeting perioder
  • De korrekte frekvensniveauer
  • Testing af budskaber
  • Sådan bruger vi data til at se værdien af vores retargeting

Baggrund: Analyse af +100 retargeting ads sets

Dette webinarer bygger på vores tidligere afholdte webinar om retargeting samt vores omfattende analyse af +100 retargeting ads sets. En analyse vi har udgivet i vores Retargeting Whitepaper, der allerede er blevet downloadet af +350 virksomheder.

 

I analysen undersøgte vi nogle af Nordens største B2C ecommerce og omnichannelists indsats i retargeting. Vores data kommer derfor fra ’den virkelig verden’ og er indsamlet på tværs af brancher, lande og brands.

 

Vi undersøgte bl.a. i analysen:

  1. Det databaserede setup og hvorvidt, der blev arbejdet med tracking
  2. Hvis der blev arbejdet med tracking, på hvilket niveau der blev benyttet
  3. Om der er et potentiale for yderligere udvikling og heri hvor stort potentialet var

 

Se webinaret on-demand her

Hvem er webinaret for

Alle der ønsker at udvikle deres marketing kompetencer

Google er, med deres brede katalog af internet services og produkter, en af de mest indflydelsesrige tech-virksomheder i verden. Deres vision er “at give adgang til verdens information med et enkelt klik”. I forlængelse af dette, gør Google meget for at fremme digital vækst og uddanne fremtidens digitale arbejdskraft verden over, fx igennem Google Succes. 

 

Siden 2012 har Google Succes Online styrket betingelserne for digital vækst og jobskabelse i hele Danmark. Fundamentet for Google Succes Online er gode partnerskaber, der støtter op om banebrydende initiativer. Dertil har en lang række samarbejdspartnere gjort det muligt at etablere og kvalitetssikre større efter-uddannelsesprogrammer. Vi er hos KYNETIC stolte af at kunne bidrage til dette med kursus i en række forskellige discipliner indenfor digital marketing. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant