Google Succes: Knivskarpe kreativer til hele kunderejsen

Få flere kunder i forretningen med de bedste digitale annoncer

I samarbejde med Google Succes, præsenterer vi i dette webinar, best pratice til kreativ digital annoncering, så du bliver klogere på hvordan du får dine annoncer til at skille sig ud og vinder de eftertragtede kliks.

Dato

Tirsdag d. 22 juni

Tidspunkt

Kl. 10-11

Sted

Google Succes
Introduktion

Få en optimal ROAS på retargeting

En god annonce fanger øjet, kommunikerer et tydeligt budskab, får trafik til dit site og assisterer til konverteringen af kunder på dit site. Annoncer er på den måde et vindue ind i din forretning og ligesom ved et fysisk butiksvindue, er det dem, som skal lokke kunder ind i forretningen og give dem lyst til at gøre et køb.

Til webinaret med Google Succes går Content Specialist, Oliver Panthera, i dybden med de mest almindelige kreativ formater til paid social og display annoncering. Du får best-practice til alle elementerne i et kreativ, samt hans råd til en mere effektiv annonceproduktion. 

 

Bliv i webinaret klogere på:

  • Digitale annoncer – Typer, formater og ratio
  • Best-practice annoncer på Facebook, Instagram, Google mv. 
  • Anbefalinger til budskaber til hele kunderejsen
  • Hvordan du kan arbejde mere holistisk med din digitale annoncering 

Den ultimative guide til annoncer:  Konverter flere kunder med knivskarpe kreativer

Dette webinarer bygger på vores blogindlæg, den ultimative guide til annoncer. En dybdegående guide, hvor Oliver Panthera gennemgår alle aspekter i en top performende annonce. Blogindlægget indeholder best practice til alt fra design til annoncetekster. Kunne du tænke dig en forsmag på hvad du kan forvente af webinaret, kan du læse blogindlægget her.

 

 

Se webinaret on-demand her

Hvem er webinaret for

Alle der ønsker at udvikle deres marketing kompetencer

Google er, med deres brede katalog af internet services og produkter, en af de mest indflydelsesrige tech-virksomheder i verden. Deres vision er “at give adgang til verdens information med et enkelt klik”. I forlængelse af dette, gør Google meget for at fremme digital vækst og uddanne fremtidens digitale arbejdskraft verden over, fx igennem Google Succes. 

 

Siden 2012 har Google Succes Online styrket betingelserne for digital vækst og jobskabelse i hele Danmark. Fundamentet for Google Succes Online er gode partnerskaber, der støtter op om banebrydende initiativer. Dertil har en lang række samarbejdspartnere gjort det muligt at etablere og kvalitetssikre større efter-uddannelsesprogrammer. Vi er hos KYNETIC stolte af at kunne bidrage til dette med kursus i en række forskellige discipliner indenfor digital marketing. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant