Afholdt Event

Live Q&A session: Digital Marketing midt i Corona-krisen

Stil spørgsmål til eksperterne om jeres digital marketing strategi i en Corona-krisetid og hvordan I får mest ud af kanalerne, minimerer eventuelle tab og adapter jeres digital marketing mix korrekt til situationen både på kort og lang sigt

key take aways

I dette webinar vil du lære følgende

  • At få indsigt i generelle trends og udviklingen online ift. Corona-virussens påvirkninger
  • At stille spørgsmål til førende digital marketing eksperter om jeres indsats
  • Få konkrete råd til jeres digital marketing indsats
  • Spare med ligesindede direkte
  • Videregive din råd og findings
Modtag eksperternes slidedeck fra Live Q&A
Overlev og vækst i corona krisen med KYNETICs hjælp
Q&A i en krisetid

Derfor er webinaret relevant

Spørg eksperterne om de rette digital marketing greb i en krise-tid

På vores Live Q&A session stiller vi op med 2 af landets førende digital marketing eksperter i form af vores CEO, Kasper Ebsen og vores Head of Stategy & Growht Jeppe Juul Sørensen, som på bedste vis, vil bruge deres erfaringer fra mere end 200 digital marketing setups, til at svare på jeres spørgsmål omkring hvordan I bør navigere i Corona-krisen.

Det kan være lavpraktiske spørgsmål til kanaler som Facebook og Google, til mere strategiske spørgsmål om go-to-market strategi, kort og langsigtede tiltag, allokering af budgetter og meget mere.

 

Vi starter sessionen ud med at give indblik I hvad vi kan aflæse på data pt. og vores vigtigste findings baseret på en cross-client analyse forfiner dag for dag.

Sessionen vil blive afhold via Google Hangout, så der kan ske spørgsmål og sparring mellem deltagerne også. Med andre ord en uformel setting med 100% fokus på at hjælpe jer derude (og hinanden) til at få det bedst mulige ud af sin digital marketing indsats i en anderledes tid, hvor visse markeder oplever et stigende efterspørgsel, mens andre er mere presset end nogensinde før.

“Jeg kan med glæde konstatere, at KYNETIC arbejder væsentligt mere sofistikeret og dybt med digital marketing end 99% andre bureauer og eksperter vi møder i vores arbejde.“

Tidligere deltager
Februar 2020
målgruppe

Hvem er webinaret for?

Du er CMO, CDO, marketingansvarlig, eCommerce manager, beslutningstager eller lignende i en større eller mellemstor virksomhed, hvor I arbejder med digital markedsføring som en forretningskritisk del af jeres marketingstrategi og har et digital marketing budget på +500.000 kr om året.

Vores eksperter

Dine værter

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Jeppe Juul Sørensen

Head of Growth & Strategy

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant