Afholdt Event

De 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020 (part 2)

Modtag materialet fra vores gratis KYNETIC Insights webinar. Vi giver dig de 6 vigtigste Ecommerce Performance Features på Google og Facebook i 2020 på én time.

Webinaret blev afholdt d. 15 Juni 2020
key take aways

I dette webinar vil du lære følgende

  • Facebooks Power 5 Framework til optimering af den samlede kontoperformance
  • Googles Smartbidding som er en gamechanger til forbedring af Google Ads performance
  • Optimering af Facebooks produktkatalog
  • Google Shopping der er en konkurrencemæssig nødvendighed i 2020
  • Brug af Facebook Analytics data og Facebook Attribution til optimering af kampagneperformance
  • CRO som fundament for et stærkt Google Ads setup
Få besked når vi holder næste event
introduktion

Derfor er webinaret relevant

Få indsigtsfuld viden om Googles og Facebooks avancerede features til øget performance

AI og machine learning er i stigende grad en integreret del af nutidens avancerede datadrevne digital marketing. Der findes en stor mængde avanceret embedded high-performance teknologi i de store platforme, Facebook og Google, som der i høj grad kan drages nytte af, til en øget performance og forretningsvækst.

 

Tag blot smartbidding, Googles budstrategi som bruger avanceret machine learning der øger performance markant. Det samme er tilfældet for Facebook, der med kunstig intelligens og komplekse features som Campaign Budget Optimization (CBO), dynamiske annoncer, automatiske placeringer og målretning hæver performance på baggrund af enorme mængder data.

 

Fælles for alle features på tværs af begge platforme er, at der kræves en dyb indsigt i brugen af disse til størst muligt afkast. Netop ovenstående glæder vi os til at dele ud af vores viden omkring på webinaret, som taler til dig, der bruger marketing aktivt, som et værktøj eller katalysator for forretningsvækst og derfor har brug for den nyeste viden. Sidder du dybt nede i kanalerne eller er du blot interesseret i udviklingen og mulighederne med annoncering på Google og Facebook, vil du i den grad få gavn af webinaret.

 

Med dybdegående indsigter i ovenstående områder, mener vi, at I er klar til at drage fordel af Googles og Facebooks avancerede high-performance features. Dine key takeaways fra webinaret vil være konkrete og implementerbare direkte i dine egne setups.

“Jeg har deltaget i adskillige webinarer og seminarer de seneste 6 måneder og det her var niveauer over alt andet jeg har oplevet. Det gav i den grad stof til eftertanke“

Tidligere deltager
November 2019
målgruppe

Hvem er webinaret for?

Du er CMO, CDO, marketingansvarlig, eCommerce manager, beslutningstager eller lignende i en større eller mellemstor virksomhed, hvor I arbejder med digital markedsføring som en forretningskritisk del af jeres marketingstrategi og har et digital marketing budget på +500.000 kr om året.

Da der er et begrænset antal pladser på webinaret, forbeholdes et no-show fee på 250 kr. ved signup.

Vores eksperter

Dine værter

Mads Kvejborg

Digital Marketing Specialist

Louis Thomsen

Digital Marketing Specialist

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant