Afholdt Event

Next-level digital marketing anno 2020

Modtag materialet fra vores gratis KYNETIC Insights webinar: Hvad bliver vækstdriverne i digital marketing i 2020? – Vi giver dig de 5 vigtigste områder, du skal have styr på til din digitale marketing for 2020

KYNETIC Insights Webinar 2020 Next level Digital Marketing
key take aways

I dette webinar vil du lære følgende

  • Hvordan du går fra silotænkning til synergi mellem digitale kanaler hvor 2+2 > 4.
  • Hvordan datadrevet attribution fører til bedre beslutninger og højere ROI og hvordan du får det rette setup til din forretning. 
  • Hvorfor et stærkt tracking-setup er et fundamentalt element i en digital forretning og hvordan du arbejder med det.
  • Hvad du kan forvente at de to største platforme: Google og Facebook? 
  • Hvorfor Conversational marketing er en mulighed der bør tages action på nu og hvordan du kommer i gang.
Få besked når vi holder næste event
introduktion

Derfor er webinaret relevant

Marketing forudsiges at være i blandt de største vækst drivere for virksomhedsvækst i de kommende år, og samtidig har udviklingen og dermed omfanget af muligheder aldrig vokset hurtigere end i dag: Kunderejsen bliver stadig mere kompleks og kunstig intelligens hjælper os i høj grad til at øge performance, hvis man forstår hvordan – Derfor er det et absolut must at være på forkant dels med udviklingens muligheder og dels med betydningen af disse.

 

Webinaret taler til dig, der bruger marketing aktivt, som et værktøj eller katalysator for forretningsvækst og derfor har brug for den nyeste viden. Er du blot interesseret i mulighederne og udviklingen, så er du selvfølgelig også meget velkommen, til at være med.

målgruppe

Hvem er webinaret for?

Du er CMO, CDO, marketingansvarlig, eCommerce manager, beslutningstager eller lignende en større eller mellemstor virksomhed, hvor I arbejder med digital markedsføring som en forretningskritisk del af jeres marketingstrategi og har et digital marketing budget på +500.000 kr om året.

 

Med vores take på ovenstående områder, mener vi, du er klædt på til 2020. Dine key takeaways fra webinaret vil være konkrete og implementerbare direkte i din egen marketingplan.

Vores eksperter

Dine værter

Jeppe Juul Sørensen

Head of Growth

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Digital Strategist

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant