Online paneldebat

Overvejelser og forventninger til e-handelsmarkedet i 2024

Glæd dig til at få spændende indsigter fra førende eksperter i e-handelsbranchen. Vi har inviteret Jens Jermiin, CMO hos TAKT A/S, Carsten Rose Lundberg, Digital Commerce Lead hos Dansk Erhverv, og Mogens Møller, CEO & Founder hos Sleeknote til en snak om de seneste marketingtendenser og forbrugeradfærd på det danske e-handelsmarked. Få et unikt perspektiv på, hvordan 2023 har formet markedet, og hvilke forventninger der er til 2024.

Se on demand

Strategisk input for et konkurrencedygtigt 2024

Direkte adgang til førende branche-eksperter

Fokus på markedsforhold og effektive taktikker

introduktion

Hør førende branche-eksperter diskutere fremtiden for det danske e-handelsmarked

 

Deltagerne deler deres overvejelser og erfaringer om at drive forretning i en tid der er præget af økonomisk usikkerhed hos forbrugerne. Få indsigt i, hvordan de erfarne branchefolk tilpasser sig og planlægger strategien for det kommende år.

 

Markedstendenser og Forbrugeradfærd: I 2023 har vi set betydelige udsving i forbrugernes købsadfærd i dansk e-handel. Vores panel diskuterer, hvordan disse udsving har påvirket markedet, og hvordan de forventer, at markedet vil se ud i 2024.

 

Påvirkning af Indsatsen i 2023: Panelet diskuterer, hvordan aktuelle økonomiske forhold, inklusive ændringer i forbrugernes købekraft, har påvirket deres egne, medlemmers eller kunders måde at gå til markedet på. 

 

Udfordringer og Muligheder i 2024: Endelig fokuserer diskussionen på de forventede udfordringer og muligheder, der venter i 2024. Panelet løfter sløret for potentielle strategier og tilgange til at navigere i det kommende års e-handelsmarked.d

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant