Webinar-serie

E-handelsstrategien 2024: Sådan navigerer I i et udfordrende marked

2023 har været et udfordrende år for størstedelen af markedet, og den tendens ser ud til at fortsætte i 2024. Med den høje inflation er forbrugernes købekraft under pres. Dette skaber et mere konkurrencepræget marked, hvor alle kæmper om en mindre kundeskare end hidtil. Vi har planlagt en serie af webinarer, som hver især tager forskellige perspektiver på, hvordan vi kommer godt igennem 2024 på trods af udfordringerne.

Tilmeld dig

Strategisk input for et konkurrencedygtigt 2024

Direkte adgang til førende branche-eksperter

Fokus på markedsforhold og effektive taktikker

introduktion

Forretningskritisk brancheindsigt for markedsledende ecommerce marketing-setups

Givet den økonomiske situation er det af afgørende betydning, at I som e-handelsvirksomhed finpudser jeres markedsførings- og forretningsstrategi for at navigere effektivt gennem de udfordrende markedsforhold.

 

Gennem en serie af webinarer vil vi adressere centrale aspekter af e-handelsstrategi fra forskellige perspektiver, og stille skarpt på de tiltag, vi anbefaler at have fokus på for en robust e-handelsstrategi for 2024. Serien består af 4 webinarer med forskelligt fokus. Du kan tilmelde dig alle webinarerne med det samme eller udvælge dem, der er mest interessante for dig. Nedenfor får du et overblik over indholdet i webinarerne:

 

Webinar: Social Media Marketing – Recap på 2023 og perspektiver for 2024

Hos KYNETIC værdsætter vi dybtgående samarbejde med vores kunder, når det kommer til at udforske diverse strategier i de digitale kanaler. I dette webinar vil vi præsentere en grundig gennemgang af de nye initiativer og tendenser, der har formet sociale medier i 2023.

 

Vi vil dele værdifulde indsigter fra vores egne eksperimenter, og de læringer, vi sammen med vores kunder har fået ud af dem. Derudover vil vi kaste et blik fremad mod 2024, hvor vi vil dele vores overvejelser om de sociale mediers udvikling og fremhæve, hvad vi mener er kritiske områder at fokusere på, for at sikre en succesfuld social media-indsats i det kommende år.

 

Webinar: Search Engine Marketing – Recap på 2023 og perspektiver for 2024

Vi gentager formatet fra tidligere – men denne gang skal det handle om Google Ads og des strategier som har være effektive, og dem som har været mindre effektive i 2023.

 

Vi vender desuden næsen mod 2024 og kommer med vores bedstebud på, hvordan en vellykket SEM-strategi skal se ud i 2024 for at tage højde for både varslede prisstigninger hos Google og nedsat købekraft hos forbrugerne.

Online paneldebat:  Overvejelser og forventninger til e-handelsmarkedet i 2024

I denne konkluderende session samler vi en gruppe af branchens eksperter fra forskellige typer af virksomheder for at dykke ned i e-handelslandskabet og de strategier, der kan hjælpe med at navigere i det udfordrende marked i 2024.

 

Deltagerne vil dele deres overvejelser og erfaringer om at drive forretning i en tid der er præget af økonomisk usikkerhed hos forbrugerne. Gennem en interaktiv Q&A session vil du have mulighed for at stille spørgsmål og få indsigt i, hvordan erfarne branchefolk tilpasser sig og planlægger strategien for det kommende år.

 

Agenda

Vi afholder 4 online events på følgende datoer

  • 1. november 2023 kl. 9.00 - 9.45: Social Media Marketing – Recap på 2023 og perspektiver for 2024
  • 14. november 2023 kl. 9.00 - 10.00: Den robuste e-handelsstrategi for 2024
  • 14. december 2023 kl. 9.00 - 10.00: Paneldebat - Overvejelser og forventninger til e-handelsmarkedet i 2024
Tilmeld dig hele serien eller vælg det, du vil deltage i
Bliv klar til fremtidens digitale marketing med KYNETIC
Hvem er serien for

Ambitiøse marketingansvarlige der vil rykke deres forretning

Webinarerne er mest relevante for CMO’er, CDO’er, marketingansvarlige, e-commerce managers, beslutningstagere eller lignende i e-handelsbranchen. I arbejder med digital markedsføring som en forretningskritisk del af jeres marketingstrategi, og har et digital marketingbudget på typisk +1.000.000 kr om året og op.

 

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden