Vind dit marked i 2023 – Webinarserie med fokus på strategi, trends og datacentralisering.

Læs mere og tilmeld dig

KYNETIC Talents - Digital marketing praktik-program forår 2023

KYNETIC Talents Programme: Fremtidens førende digital marketing talenter

Vær med til at forme fremtidens digitale marketing og accelerer din karriere hurtigere med KYNETIC Talents Intern-programmet, hvor du hands-on kommer til at lære af de bedste i branchen og får det bedste fundament for din karriere

karriere

Ambitiøse praktikanter med ansvar og indflydelse

KYNETIC Talents Programme er KYNETICs praktik-program, der giver talentfulde og ambitiøse studerende en unik mulighed for, at kickstarte deres karriere indenfor digital performance marketing consulting og lære fra en række af branchens førende eksperter. 

Til vores kontorer i Aarhus og København søger vi lige nu 6 talentfulde studerende til at indgå i KYNETIC Talents med start i foråret 2023.

På siden her kan du få et dybere indblik i programmets omfang, hvad du kan forvente af os, og hvad vi leder efter hos dig som nyt talent i et landets hurtigst voksende digital marketing-bureauer med en helt klar mission om; at blive nordens absolut førende performance bureau og gå forrest med viden om data-drevet digital markedsføring. En rejse vi hver dag kommer tættere på at realisere.

Vi er et ungt bureau med vores metoder grounded dybt i arbejdet og forståelsen af Data, Algoritmer og Automations. En tilgang, der hurtigt har vist sig meget værdifuld for vores kunder, og en rejse som medier som Finans, Berlingske, Markedsføring og Børsen har skrevet om. I 2020 vandt vi prisen for ‘Best Online Marketing Campaign in Denmark’ ved Nordic Search Awards. Samme år blev nomineret til en Rambuk. I 2021 er vi med vores kunder nomineret til i  alt 4 priser til Dansk Erhvervs E-handelsprisen 2021. 

Er du topstuderende, et kommende marketing-talent, og har du måske en kommende marketingchef, eCommerce manager eller digital konsulent i maven er KYNETIC det rette sted for dig 

Som en del af vores Talents Programme kommer du til at få en særdeles stejl læringskurve og arbejde med forskellige aspekter af digital markedsføring, lære om 360 graders digital marketing-strategier, kunderejser, segmentering og naturligvis hands-on eksekvering af digital markedsføring på absolut højeste niveau. Målene for netop dit forløb fastsætter vi sammen i krydsfeltet mellem dine ønsker og vores. Tilsammen har vi altid et ønske om at at accelerere din karriere hurtigere og mere effektivt end noget andet sted inden for digital markedsføring og forhåbentligt kan dit praktikforløb fortsætte i en fast- eller deltidsstilling efter Talents-forløbet.

 

Fra start vil du få et stort ansvar og opleve en ambitiøs læringskurve under devisen, frihed under snsvar. Du bliver en fast del af hele vores team såvel fagligt som socialt, hvor du lærer metoder og oparbejder viden, som du konkret kan bruge i dine videre karriere. 

 

KYNETIC Talents forløbet rummer ét eller flere hovedspor ud, som bliver dit primære fokus igennem praktikforløbet og vil være her du primært vil udvikle din faglighed. Hvad dette fokus skal være fastsætter vi sammen ud fra en fælles konsensus og ønsker. 

Vi vil som udgangspunkt tilbyde mulighed for nedenstående 7 fokus områder: 

 • Search (SEO)
 • Paid Search (Google og Søgemaskine annoncering)
 • Social Media Annoncering (Facebook, Snapchat, TikTok, Pinterest mv)
 • Email & Marketing Automation
 • Indsigt & Analyse
 • Content marketing og Creative
 • Marketing & Business Science

Uanset spor får du samtidig et bredt fundament af grundviden omkring digital marketing frameworks, kunderejser, de bedste teknikker, analyseformer, data-brug, konsulentadfærd og du vil indgå som en fast del af vores team med mulighed for direkte sparring med nogle af landets dygtigste eksperter i din hverdag.

Ansøgningsfrist og samtaler: Løbende

Vi ansætter løbende og lukker for ansøgningsmuligheden igen, så snart de rette kandidater er fundet.  Lige nu søger vi nye kandidater til vores Talent program med opstart i efteråret 2023. 

om os

KYNETIC er et digital marketing performance bureau

KYNETIC er verdens første bureau af sin slags og pt. et af landets hurtigst voksende agencies. Vi skaber markante resultater, med 360 graders SEM, SEO, Social Ads, email og marketing automation uden siloer med fokus på kunderejsen for højere relevans og større afkast.

Dag efter dag hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skabe mere omsætning, højere indtjening, stærkere brands,  mere relevans og højere kundeloyalitet.

 

Vores vision er at sætte standarden for dagens og fremtidens digital marketing, skabe tættere bånd mellem forbrugere og virksomheder og være med til at skabe fremtidens vindere igennem bedre og mere relevant digital markedsføring.

 

KYNETIC blev stiftet i slutningen af 2018, er i dag 20 ansatte med kontor i Aarhus og København, og vi forventer med den nuværende vækstkurve at være 30-50 ansatte indenfor få år.

 

Er du klar til at blive en del af rejsen? Så søg en praktikant stilling hos os nu. Vi ansætter løbende og lukker for ansøgninger så snart de rette kandidater er fundet.

karriere

Masser af spændende opgaver

Afhængig af hvilke fokusområder netop dit forløb får, kommer du til at arbejde med en eller flere af følgende opgaver:

 

 • Arbejde med digital og databaseret marketing strategi og eksekvering heraf

 • Kampagneplanlægning, opsætning og optimering

 • Skabe relevant trafik, leads og vækst med datadrevet digital markedsføring

 • SEO og contentudarbejdelse baseret på indsigt i segmenter, adfærd og kunderejser

 • Målrettet og databaseret online annoncering og retargeting. Primært annoncering i Google Ads, Microsoft Ads og via sociale medier som Facebook og LinkedIn

 

 • Content marketing, content produktioner og kreative udviklinger

 • Web-analyse, business intelligence og behandling af data, som leder dig og os til dybere indsigt og bedre beslutninger

 • Marketing automation, flow arkitektur, tekniske integrationer, data centralisering

 • Evaluering og rapportering på resultater af kampagner og indsatser

 • Regressionsmodellering og data mining og data management overordnet
karriere

Vores forventninger til dig

Du opfylder helt eller majoriteten af nedenstående krav til rollen:

 

 • Du ved allerede nu, at du ønsker en karriere inden for digital marketing

 • Du er et talent: Det vil sige at du er fagligt ambitiøs, har en naturlig
  selvstændighed, der er med til at løse opgaver metodisk, analytisk og holistisk og klar til at lære.

 • Du læser en kort eller længere videregående uddannelse inden for marketing, IT, økonomi, medier, kommunikation eller business intelligence og har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse

 • Du har et analytisk mindset og tror på/forstår værdien af databaseret beslutningstagen

 • Du kan minimum være i praktik hos os fuld tid, i 4-6 måneder 
karriere

Bliv dygtigere og bedre stillet i din karriere

Samlet set giver KYNETIC Talents forløbet:

 • En meget stejl læringskurve og muligheden for at få fyldt marketing værktøjskassen op med erfaringer, tools og metoder fra den virkelige verdens førende digital marketing agency. Værktøjer du kan tage direkte med videre i karrieren hos os eller dér hvor din videre færd fører dig hen.

 • KYNETIC Talents programmet er bygget til at accelerer din karriere hurtigere end noget andet sted i marketing-branchen. Kun din egen ambition sætter grænsen for hvor langt du kan nå og hvordan vores videre færd ser ud sammen.

 • En unik mulighed for at lære fra branchen stærkeste eksperter og specialister i performance marketing.

 • En helt særlig mulighed for at opleve livet og dagligdagen i et scale-up med kraftig vækst i et digitalt marketing bureau og konsulenthus, der tør sætte standarden for markedet og morgensdagens bedste digitale virksomheder og annoncører

 • Et læringsfuldt forløb, hvor du får fyldt din faglige værktøjskasse op til randen, og hvor kun din lyst og gejst til at lære sætter grænsen for, hvor langt du kan nå

 • En mulighed for at starte din personlige karriere inden for consulting og digital marketing, før din studietid er slut.

 • Vi anser KYNETIC TALENTS  som det perfekte sted at træde ind i KYNETIC huset og starte din karriere efterfølgende, og du kan få mulighed for både studiejob og eventuelt fast ansættelse efter endt forløb, såfremt det giver mening for begge parter

 • En arbejdsplads i fede sociale rammer med lækker frokostordning hver dag, fri sodavand, frugt, energidrik, og snacks. Bordfodbold hver dag (hvis du er til det), fredagsbar, innovations-sessions med mulighed for at dyrke egne faglige passioner dybere, Fælles sportsarrangementer, fester, årlige strategidage, hackathons ude af huset og meget meget mere, der sammen med vores arbejde skaber optimale rammer for en arbejdsplads for hele mennesker, både socialt og fagligt.

 • Afsluttende KYNETIC Talents certificering, der blåstempler dine erfaringer fra KYNETIC Talents forløbet til CV’et og din videre færd.

Er du den rette kandidat?

Søg stillingen igennem vores ansøgningsformular via linket herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt dokumentation af tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til careers@kynetic.dk

Ledige stillinger

Paid Social Specialist
Marketing Automation Lead
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik-program forår 2023
Senior Digital Marketing Consultant
Graduate-forløb