KYNETIC Talents - Digital marketing praktik-program efterår 2024

KYNETIC Talents Programme: Fremtidens førende digital marketing-talenter

Vær med til at forme fremtidens digitale marketing og accelerer din karriere hurtigere med KYNETIC Talents praktik-programmet, hvor du hands-on kommer til at lære af de bedste i branchen og får det bedste fundament for din karriere

karriere

Ambitiøse praktikanter med ansvar og indflydelse

KYNETIC Talents Programme er vores praktik-program, der giver talentfulde og ambitiøse studerende en unik mulighed for at kickstarte deres karriere indenfor digital marketing og lære fra nogle af branchens førende eksperter. 

Til vores kontorer i Aarhus og København søger vi lige nu talentfulde studerende til at indgå i vores praktikprogram KYNETIC Talents med start i august/september 2024.

 

Her giver vi dybere indblik i programmets omfang, hvad du kan forvente af os, og hvad vi leder efter hos dig som nyt talent i et af landets førende digital marketing-bureauer med en klar mission om at gå forrest med viden om data-drevet digital markedsføring.

Er du et marketing-talent, og har du måske en kommende marketingchef, e-commerce manager eller digital konsulent i maven, er KYNETIC det rette sted for dig 

Som en del af vores Talents Programme kommer du til at få en særdeles stejl læringskurve og arbejde med forskellige aspekter af digital markedsføring, lære om 360 graders digital marketing-strategier, kunderejser, segmentering og naturligvis hands-on eksekvering af digital markedsføring på absolut højeste niveau. 

 

Målene for netop dit forløb fastsætter vi sammen i krydsfeltet mellem dine ønsker og vores. Tilsammen har vi altid et ønske om at at accelerere din karriere hurtigere og mere effektivt end noget andet sted i branchen – og forhåbentligt kan dit praktikforløb fortsætte i en fast- eller deltidsstilling efter Talents-forløbet.

 

Vi tilbyder nedenstående 4 spor: 

Google ads: Du vil blive en del af det daglige arbejde med at optimere performance-sporet på Google Ads og få både viden og praktisk erfaring inden for dette område. 


Social ads: Du vil blive en del af den kontinuerlige optimering af performance-sporet på både Meta og TikTok. Gennem dette vil du opnå viden og praktisk erfaring inden for kampagneoptimering, tekst og annonce-tilpasning. 

 

 

SEO: Du vil blive en del af vores team, der arbejder på at udvikle website content og udfører teknisk analyse af vores kunders websites. Gennem dette vil du opnå erfaring med efterspørgselsanalyse, udarbejdelse af content briefs og SEO-optimering af tekster. Derudover vil du deltage i CRO-optimering på tværs af kunderne. 

 

 

Marketing Automation: Du har stærke evner inden for logisk tænkning, en god teknisk forståelse – og hvis muligt, erfaring med marketing automation. Du vil komme til at arbejde med marketing automation flows på tværs af vores kunder, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at skrive og udarbejde tekst og layout til e-mails. 

 

Uanset spor får du et bredt fundament af grundviden omkring digital marketing frameworks, kunderejser, de bedste teknikker, analyseformer, data-brug, konsulentadfærd og du vil indgå som en fast del af vores team med mulighed for direkte sparring med nogle af landets dygtigste eksperter i din hverdag.

 

 

karriere

Bliv dygtigere og bedre stillet i din karriere

Samlet set giver KYNETIC Talents-forløbet:

 

 

 • En meget stejl læringskurve og muligheden for at få fyldt marketing værktøjskassen op med erfaringer, tools og metoder fra et af branchens førende digital marketing agencies. Kun din lyst og gejst til at lære sætter grænsen for, hvor langt du kan nå
 • En unik mulighed for at lære fra branchens stærkeste eksperter og specialister i e-commerce marketing
 • En helt særlig mulighed for at opleve livet og dagligdagen i et marketingbureau og konsulenthus, der tør sætte standarden for markedet og morgendagens bedste digitale virksomheder og annoncører
 • Mulighed for at træde ind i KYNETIC-huset og starte din karriere efterfølgende, med mulighed for studiejob og eventuelt fast ansættelse efter endt forløb, såfremt det giver mening for begge parter
 • En arbejdsplads i fede sociale rammer med lækker frokostordning hver dag, fri sodavand, frugt, energidrik, og snacks. Bordfodbold hver dag (hvis du er til det), fredagsbar, innovations-sessions med mulighed for at dyrke egne faglige passioner dybere, fælles sportsarrangementer, fester, årlige strategidage, hackathons ude af huset og meget meget mere
 • Afsluttende KYNETIC Talents-certificering, der blåstempler dine erfaringer fra KYNETIC Talents-forløbet til CV’et og din videre færd
karriere

Opholdets varighed og opbygning

Talentforløbet varer i minimum 12 uger, og der vil være mulighed for at skrive din praktikopgave hos os. Vi har plads til 4-5 studerende i talentforløbet, så antallet af pladser er begrænset.

 

Forløbet består af tre moduler:

 

 1. Onboarding: Når du starter hos os vil du tage del i en omfattende onboarding-periode på 4-6 uger, hvor du bliver integreret i vores arbejdsmiljø og får indblik i hverdagen på et bureau. I denne periode vil du blive introduceret til dine opgaver og få mulighed for at dygtiggøre dig inden for dit fagområde.
 2. Prime: Når du er blevet onboardet følger en prime-periode fra uge 6/8 til uge 12, hvor formålet er at styrke dine færdigheder gennem kunderelevante opgaver. Du vil opleve at levere værdi til bureauet og blive booket ind i sprintet på lige fod med andre medarbejdere.
 3. Afslutning og skrivning: Som afslutning på dit praktikophold er der en skriveperiode på 4 uger, hvor formålet er at færdiggøre din opgave eller rapport. I denne periode vil du også hjælpe til med opgaver i det omfang, det er muligt.

Du vil blive tilknyttet en fast fagligt ansvarlig i forløbet, som vil sikre din faglige udvikling, og tildele dig relevante kundeopgaver. Derudover får du en buddie, som vil hjælpe med din sociale integration, forankring og daglig sparring. Endelig vil der være månedlige touch base sessions med den overordnede Talents-ansvarlige for at sikre, at du får det optimale ud af forløbet.

 

 

karriere

Vores forventninger til dig

Du opfylder majoriteten – eller alle – nedenstående kriterier:

 

 • Du ved allerede nu, at du ønsker en karriere inden for digital marketing
 • Du er fagligt ambitiøs og har en naturlig selvstændighed, der bidrager til at løse opgaver metodisk, analytisk og holistisk og du er klar til at lære
 • Du læser en videregående uddannelse inden for marketing, IT, medier eller kommunikation, og har minimum 1½ år tilbage af din uddannelse
 • Du har et analytisk mindset og tror på/forstår værdien af databaseret beslutningstagen
 • Du kan minimum være i praktik hos os fuld tid i 12 uger + 4 uger, hvoraf vi er indforståede med, at du skal bruge noget tid til eksaminer. Det er en fordel, hvis du kan være hos os længere

 

Ansøgningsfrist og samtaler: Løbende

Lige nu søger vi talenter til at indgå i vores team til efteåret 2024. Er du klar til at kickstarte din karriere sammen med os? Så ansøg om en praktikplads hos os nu. Vi ansætter løbende og lukker for ansøgninger, når vi har fundet de rette kandidater.

om os

KYNETIC: Et bureau med dyb forankring i AI og data

KYNETIC er en datadrevet marketing agency med særligt fokus på at hjælpe e-commerce-virksomheder med at opnå højere omsætning, større afkast, stærkere brands og mere kundeloyalitet.

Vores DNA er dybt forankret i brugen af AI og data, og vi tilbyder vores kunder en integreret tilgang til digital markedsføring. Dette inkluderer en dyb specialistviden inden for SEM, SEO, Social Ads, e-mail og marketing automation – alt sammen med fokus på kunderejsen. 

 

Hos KYNETIC er vi dedikerede til at levere markante resultater og hjælpe ambitiøse virksomheder med at skabe mere omsætning, stærkere brands og højere kundeloyalitet. Vores vision er at sætte standarden for dagens og fremtidens digitale markedsføring gennem bedre og mere relevant brug af data og AI. 

 

Som et af landets hurtigst voksende agencies, med kontorer i både Aarhus og København, er vi på vej mod at have 30-50 ansatte inden for få år. En rejse som medier som Finans, Berlingske, Dansk Markedsføring og Børsen har skrevet om. I 2020 vandt vi prisen for ‘Best Online Marketing Campaign in Denmark’ ved Nordic Search Awards. Samme år blev vi nomineret til en Rambuk, og vi har, sammen med vores kunder, været nomineret til i alt 5 priser ved Dansk Erhvervs E-handelspris.

Er du vores næste Talent?

Søg en plads på Talents-forløbet gennem vores ansøgningsformular via knappen herunder.
Husk at vedlægge opdateret CV, motiveret ansøgning på maksimal én side, 
samt eventuel dokumentation på tidligere relateret arbejde.

Spørgsmål til stillingen kan ske til mt@kynetic.dk

 

Ledige stillinger

Google Ads Specialist / Consultant
Marketing Automation Manager
KYNETIC Talents – Digital marketing praktik-program efterår 2024