KYNETIC står bag Danmarks bedste online marketing Kampagne i 2020

KYNETIC vinder sammen med DUKA A/S årets hovedpris til Nordic Search Awards for bedste Online Marketing Kampagne i Danmark 2020

Viden > Blog > KYNETIC står bag Danmarks bedste online marketing Kampagne i 2020

Den bedste online marketing kampagne i Danmark

Onsdag d. 13. maj, vandt vi i KYNETIC hovedprisen til Nordic Search Awards 2020 for “Best Online Marketing Campaign in Denmark” med indsatsen “Conquerin Market Shares in a Competitive Telecom industry”

Som et kun 16 måneder gammelt bureau understreger prisen, som blev vundet i et hårdt felt af de dygtigste brands og bureauer i Norden, at vi KYNETIC på kort tid har manifisteret sig som et af de førende performance bureauer i landet. Det skyldes især at vi på plere områder går helt andre veje, både i vores teknologier, processer og metoder.

Awarden er givet en 15-person stor jury med repræsentanter fra bl.a. Blandt andet TV2, IKEA, H&M Group, PWC, Volvo, Booking.com og mangle flere. Vurderingen er sket af dem baggrund af en målrettet DM-strategi over 12 måneder på tværs af kanaler (PPC, SEO, Social, MA mm.), udnyttelse af vores data- og AI frameworks til øget effektivitet og benhård eksekvering med DUKA-holdet.

Og resultatet er at vi, i nok det hårdeste online game af alle (mobiltelefoni-branchen), har bidt skeer med de største etablerede selvskaber og skabt massiv vækst med høj ROI. 

Som juryen udtalte:

“This is a very competitive category. The winning submission are a pretty new company to the market and have managed to create strong results using SEO/SEM in a creative way.“

Og netop resultaterne er det allervigtigste for os når vi arbejder med vores kunder på tværs af markeder:

+ 20.000 nye kunder (+178%)
+ 89% øget trafik
+ 65% lavere CAC end target i annonceringsindsatsen
+ 48% øget trafik pga toprankings fra SEO-indsatsen
+ 1.500% i total ROI

Vil du vide mere om casen og vores arbejde med DUKA, så læs mere her eller kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe med at rykke jeres digital marketing indsats fra god til absolut førende.

 

OM DUKA og samarbejdet

Prisvindende DUKA, som tidligere har været en top-1000 vækst IT-virksomhed, hjælper ikke-IT-kyndige med IT support, computere, serviceordninger og mobiltelefoni, med skræddersyet produkter og en kundeservice i verdensklasse. Flere af Dukas produkter har vundet Forbrugermagasinet Tænks “Bedst i Test”, og på Trustpilot rangerer Duka som nr. 1 ud af 16 i kategorien “Telekommunikation” og 2 ud af 48 i kategorien “Internet udbydere”. 

Vi har hjulpet DUKA med udarbejdelsen af en data-drevet digital marketing strategi på tværs af 8 segmenter og deres 8 kunderejser. Med data fra Google har vi kortlagt efterspørgslen i markedet og igangsat en multi-kanals content marketing indsats, som er fundamentet for at imødekomme kundernes behov og besvare deres spørgsmål. 

Det kobler vi med en kontinuerlig og sammenkoblet indsats med SEO, Google Ads, Facebook Ads og et ambitiøst marketing automation setup, hvor data centraliseres i en customer  management platform og muliggør profilering og personaliseret markedsføring i flere kanaler. Til at tracke det hele, har vi udarbejdet en række business intelligence dashboards, der tracker alle produkter, online performance og sikrer den rette marketing attribution.

 

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter