Adfærds-drevet marketing strategi for el- og fibernetselskab med +500% i ROI

Adfærds-drevet marketing strategi for el- og fibernetselskab skaber ROI på +500%

Vi hjælper AURA Energi med at identificere potientielle kunder, som udviser en adfærd, hvor de skal flytte og dermed har brug for en el-leverandør eller købe fibernet.

+ 26 %

Flere fiber kunder

+ 157 %

Flere el kunder

+ 20 %

Øget omsætning

+ 35 %

Øget organisk synlighed

introduktion

Massiv forretningsvækst i en benhård energibranche

Aura Energi, som dækker Aarhus og Østjylland, er en af Danmarks største fiberinternet og el-leverandører til både private og virksomheder.  Med et konstant fokus på at få mere ud marketing-budgetterne for salg af abonnementer i høj-kompetitive brancher inden for EL, TV og Fibernet, valgte AURA at lancere deres flytteportal, som hjælper forbrugeren med at nemt skifte adresse og vælge produkter der passer til deres nye hjem. 

Vi hjælper AURA Energi med at identificere potientielle kunder, som udviser en adfærd, hvor de skal flytte og dermed har brug for en el-leverandør eller købe fibernet. Det omsætter vi til en data-drevet customer journey digital marketing strategi på tværs af Google AdsFacebook Ads, Medieindryk og eget website, som målrettes mod 4-hovedsegmenter og som kobler adfærd og brugeradfærd med hyper-relevant kommunikation.

- Adfærdsdrevet digital marketing kampagne setup på tværs af Google, Display og Facebook

Resultatet er ikke alene højere relevans, mindre støj og højere rention, men også vækst i antallet af konvertering og kunder til en bæredygtig CPA.

+ 27 %

Øget organsik trafik

+ 1 mio

Højere rækkevidde

+ 153 %

I totalt ROI

+ 590 %

I ROI ekls. opstart

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer. Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit Beuschau Lindstrøm
Digital Projektleder, AURA Energi