Kunderejse-drevet digital marketing strategi

Massiv vækst på tværs af kanaler med en kunderejse-drevet digital marketing strategi med fokus på brug af data på tværs af kanaler, nedbrydelse af siloer og højere relevans.

Prisvindende DUKA, som tidligere har været en top-1000 vækst IT-virksomhed, hjælper ikke-IT-kyndige med IT support, computere, serviceordninger og mobiltelefoni, med skræddersyet produkter og en kundeservice i verdensklasse. Flere af Dukas produkter har vundet Forbrugermagasinet Tænks “Bedst i Test”, og på Trustpilot rangerer Duka som nr. 1 ud af 16 i kategorien “Telekommunikation” og 2 ud af 48 i kategorien “Internet udbydere”. 

Vi har hjulpet DUKA med udarbejdelsen af en data-drevet digital marketing strategi på tværs af 8 segmenter og deres 8 kunderejser. Med data fra Google har vi kortlagt efterspørgslen i markedet og igangsat en multi-kanals content marketing indsats, som er fundamentet for at imødekomme kundernes behov og besvare deres spørgsmål. 

Det kobler vi med en kontinuerlig og sammenkoblet indsats med SEO, Google Ads, Facebook Ads og et ambitiøst marketing automation setup, hvor data centraliseres i en customer  management platform og muliggør profilering og personaliseret markedsføring i flere kanaler. Til at tracke det hele, har vi udarbejdet en række business intelligence dashboards, der tracker alle produkter, online performance og sikrer den rette marketing attribution.

Resultater

+150%

vækst i omsætning

90 dkk

i gns. CAC
(Pris for en ny kunde)

+38%

øget brand awereness

+45%

flere unikke brugere

+20%

øget organisk synlighed

+30X

ROAS (return on adspend)

+32%

mere trafik

+580%

højere Google Ads indtj. 

Est. AI-boost

+25%
Ehandel
360° strategi
SEO
Automation
Google Ads
SoMe Ads
Webanalyse

Mere end traditionel online markedsføring

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og skabe højere kundeloyalitet igennem målrettet digital markedsføring og 360 graders digital marketing strategier boostet af data, automatisering og kunstig intelligens.

Vi er det første europæiske performance-bureau specialiseret I at accelerere digital markedsføring med brug af automatisering, machine learning og kunstig intelligens og blandt de førende digital marketing bureau her i Norden, hvilket Børsen, Dansk Markedsføring, Itwatch, TechSavyymedia m.fl. i flere omgange har skrevet om.

Vores kunder er ambitiøse virksomheder og brands.

Primært mellemstore og enterprise virksomheder og brands, hvor vi bl.a. håndterer årlige adspendbudgetter på adskillige millioner kroner. Samtidig hjælper vi en række mindre virksomheder og scale-ups, med at vækste og vokse sig større.

Med et hold af landets dygtigste digital marketing specialister og +100 vækstcases inden for bl.a. B2C, B2B, eCommerce, SaaS og retail-virksomheder, skaber vi forretningskritiske resultater med udgangspunkt i kunderejser og tydelig målbar vækst ved at være metodiske, systematiske og grundige.

Fremtidens digital markedsføring kræver en kombination at grundigt digital marketinghåndværk og fokuseret brug af data, til at skabe mindre spild, mere relevans og ultimativt mere vækst. Og typisk giver vores tilgang  20-40% bedre performance end traditionel online markedsføring.

Vi har korte bindinger, tror på fuld transparens og at al data ejes af kunden, vi arbejder ikke i siloer, vi arbejder som standard med attributions modellering, vi udnytter den bedste teknologi, og vi er hyper-resultat-orienterede. 

Mindre snak, mere grundighed og mere forretning.

Læs mere om baggrunden for KYNETIC her

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Hemonto logo
Byravn webshop logo
Scannet logo
Smartweb logo
EDC online marketing reference


Det siger vores kunder

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. 

At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”

Stefan Rosenlund

Managing Director Nordic
team.blue

“De var skarpe, meget velforberedte og forstod vores KPI’er. Den oplevelse havde vi slet ikke med de andre bureauer.

Vi havde brug for en mere hardcore vedvarende analyse af vores kampagner og hvordan vi får kunder i tragten. Det kan KYNETIC og har samtidig leveret en præcis eksekveringsplan med fuld transparens og høj agilitet”

Margit

Margit Beuschau Lindstrøm

Digital Project Manager
AURA ENERGI

“I processen med at hæve baren med vores digitale markedsføring, har vi valgt at indgå et tæt samarbejde med KYNETIC, som både var strategisk stærke og kunne hjælpe os med benhård eksekvering i de forskellige kanaler.

De har igennem processen vist en ihærdighed og et ansvar, som vi sjældent har oplevet og deres viden om data, automation og intelligens i marketing sammenhæng, er ret unik.”

Bo Abrahamsen

Salgs- og Marketingchef
DUKA A/S

Klar på kaffe og vækst?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få sparring og tilbud på ydelser samt rådgivning om, hvordan I kan rykke jeres digital marketing indsats til næste niveau. Så tager vi en uforpligtende snak omkring jeres opgave, hvordan vi kan skabe værdi for jer, og om I er et match med os.

Kontakt os på:
kontakt@kynetic.dk
+45 71 740 720

*I hverdage vender vi typisk retur inden for 24 timer.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig