Nyheder

5 nye kunder vælger KYNETIC som deres digitale marketing partner

Vi har haft en god start på 2022, og selvom vi oftest arbejder med mellemstore og store brands og virksomheder, har vi også et Emerging Client team, der hjælper spirende virksomheder med deres vækstrejse.

Vi er i den henseende glade for kunne byde velkommen til intet mindre end 5 nye kunder hos KYNETIC:

  • Garnværkstedet: En virksomhed der for alvor har fået fart på under corona pandemien, og er i voldsom vækst. Garnværkstedet sælger garn i lækker kvalitet gennem deres fysiske butik og online. Butikken slog dørene på i 2009 og er siden blevet en familievirksomhed, hvor du i dag kan møde hele familien bag disken i deres fysiske butik. 
  • Chorines: I centrum af København ligger Chorines, der udbyder autentisk spansk tapas af de bedste råvarer og med store ambitioner om at kunne blive en af Sjællands førende leveringspartnere til store anledninger.
  • BMC Leasing: Endnu en virksomhed som har fået turbo på i løbet af de sidste par år, og oplever et stort vækstpotientiale. Leasing af biler er et marked, der fortsat bliver større, og her ønsker BMC Leasing en stærkere position.
  • KREAFUNK: KREAFUNK er et dansk livsstilsbrand, der designer Bluetooth-lydprodukter. Det store omdrejningspunkt er glæden ved musik, og produktsortimentet spænder i dag fra højtalere, lamper og til accessories. 
  • Krea Deluxe: Krea Deluxe blev stiftet i 2015 ud af en brændende kærlighed til garn og det man kan skabe med det. Krea Deluxe producerer sit eget garn i alle verdens farver og forskellige stilarter.

     

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden