Nyheder

KYNETIC og AlfA Travel tager på ny forretningsrejse

Vi er stolte over at kunne annoncere et nyt partnerskab med AlfA Travel.

AlfA Travel driver en sund og succesfuld virksomhed og har gjort det i mange år allerede. AlfA Travel brandet er veletableret og velkendt i rejsebranchen og kendt for høj kvalitet og ærlig, stærk rejserådgivning på specielt skole- og grupperejser.

Med KYNETICs hjælp i en ny digital strategi, vil AlfA Travel fremover kunne udnytte potentialerne af digital teknologi. Dette for at optimere deres service overfor kunderne, styrke deres online tilstedeværelse, og fortsat vækste virksomheden.

Jeanette Staunstrup Christensen, partner og marketing manager hos AlfA Travel udtaler:

“KYNETIC har vist os, at de forstår vores forretning og formår at koble digital kompetence med mulighederne i vores marked i en ny digital strategi. Vi ser derfor også frem til vores samarbejde med KYNETIC og glæder os til at kunne tilbyde vores kunder en endnu bedre og mere personaliseret oplevelse på tværs af vores digitale platforme. Vi ser dette som et nøgleelement i vores fremtidige vækststrategi.”

Holistisk digital strategi med fokus på den personlige købsrejse

KYNETIC vil arbejde tæt sammen med AlfA Travel for at udvikle en omfattende digital strategi, der blandt andet inkluderer medie- og marketingstrategi, platformsvalg for marketing automation, valg af medieplatforme og mediemix. 

I arbejdet med strategien identificerer vi områder med potentiale for forbedring, og udarbejder og implementerer relevante løsninger. Målet er at optimere kundeoplevelsen, øge virksomhedens synlighed online, og dermed understøtte AlfA Travels fortsatte vækst og succes. I samarbejde med AlfA Travel vil vi desuden stå for eksekvering af den udarbejdede strategi, og løbende optimere indsatsen baseret på resultater og feedback. 

“Vores samarbejde med AlfA Travel er et skoleeksempel på det, vi hos KYNETIC er gode til – nemlig at indgå strategiske samarbejder, der for alvor kan rykke ved forretningen. Vi er ikke bare fokuseret på løsrevne taktikker, men på at skabe omfattende digitale strategier, der kan drive vækst og transformation som kan ses på bundlinjen. Vi ser frem til at hjælpe AlfA Travel med at opnå deres mål”, siger Jeppe Juul, CCO hos KYNETIC.

Om AlfA Travel

AlfA Travel, et dansk rejsebureau med speciale i grupperejser. AlfA Travel er kendt for at arrangere skræddersyede gruppe- og studierejser – specielt for undervisningssektore.,Virksomhedens erfarne team af rejserådgivere arbejder hver dag benhårdt på at sikre, at deres grupper får de bedste rejseoplevelser med hjem i bagagen.

Læs mere om AlfA Travel på https://alfatravel.dk

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden