Viden

Bisnode vælger KYNETIC som full-service performance bureau

Bisnode vælger KYNETIC som full-service performance bureau

Vi starter året ud med at byde velkommen til Bisnode, som blandt en række førende danske bureauer, har valgt KYNETIC til udvikling og eksekvering af deres digital marketing strategi. Bisnode er Europas førende data- og analysevirksomhed. De har 2.100 ansatte i 19 lande og omsætter for +3 mia kr. Bisnode er i forvejen eksperter i data, og derfor er vi særligt stolte over at blive valgt blandt de bedste i branchen til at hjælpe Bisnode videre med deres lead-generering, online annoncering og inbound marketing.

Med en målrettet kunderejse-strategi, adfærdsdrevne segmenter, custom dashboards og et Google Analytics 360 Suite setup, skaber vi et fundament, der gør op med den klassiske silo-tilgang i Google, Medier, e-mail marketing, sociale medier, website osv. Det skal skabe en højere relevans samt vækst i både brand-kendskab og en stigning i antallet af kvalificerede leads.

Carina Pedersen, Head of Marketing i Bisnode, udtaler:

”KYNETIC har hele vejen igennem været meget velforberedte og udvist stor grundighed i deres indsigter og analyser. Med den databaserede tilgang, kombinationen af AI og marketing og en rigtig god kemi mellem vores teams, er KYNETIC et perfekt match. Vi glæder os til et tæt samarbejde, hvor de skal hjælpe os med en helstøbt digital marketing strategi, struktur og eksekvering i et konkurrencepræget marked.”

Jeppe Juul Sørensen, Head of Strategy & Growth i KYNETIC, tilføjer:

”Vi er glade for at byde Bisnode velkommen hos KYNETIC huset. Vores tilgange til data og intelligenser er et naturligt og stærkt match med Bisnodes egen DNA, der også er grounded dybt i data og også selv er førende på deres mange forretningsområder. Det glæder mig at kemien imellem teams er god, og også at vores tilgange til digital marketing endnu engang har vist sig vindende i konkurrence med andre bureauer derude. Tak for tilliden til Bisnode – Vi glæder os til at betale den tilbage og flytte forretningen fremad i tæt samarbejde.”

Om virksomheden
Bisnode, som består af det tidligere NN Markedsdata, Soliditet, Greens og Infodirekt, er Europas største leverandør af smart data og dataanalyse. Bisnode lever af at strukturere og transformere data, så det skaber værdi for deres kunder, og står bag en lang række anerkendte produkter som blandt andet Navne, Numre & Erhverv, AAA Kreditrating og RiskGuardian.

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden