Bloomit vælger KYNETIC som full service bureau til ambitiøs vækststrategi

Blomsterhandleren Bloomit vælger KYNETIC som full service bureau til ambitiøs vækstrejse.​

Viden > Blog > Bloomit vælger KYNETIC som full service bureau til ambitiøs vækststrategi

Innovativ blomsterhandler og markedsudfordrer vælger KYNETIC som full service bureau til ambitiøs vækstrejse.

En af landets største blomsterhandlere, Bloomit, har valgt KYNETIC som  full service samarbejdspartner til udviklingen af deres digitale marketing strategi og indfrielsen af de vækstplaner, der ligger til grund herfor. Med et nøje udvalgt og holistisk performance marketing setup på tværs af vertikaler og med skarp fokus på anvendelsen af struturerede data, automatiseringer og kunstige intelligenser, er opgaven at udvikle Bloomits konkurrencedygtighed over for et konkurrence-intensivt digitalt marked.
Claus Lethenborg, CEO og indehaver af Bloomit, udtaler:
 
“KYNETIC har fra starten af forløbet været proaktive og vist os vejen til, hvordan vi kan løfte vores ecommerce setup og skabe vækst på det næste niveau.
 
Samtidig har de vist stærk forretningsforståelse for Bloomit brandet og forretningsudviklingen bagved. Derfor er det også meget positivt at opleve, at resultaterne af KYNETICs arbejde allerede bærer frugt så kort tid inde i samarbejdet. Siden vi har været live, har vi allerede oplevet signifikante vækstrater på de forretningsmæssige KPIer.
 
KYNETICs strukturerede tilgange til anvendelsen af data og algoritmer i kombination med volumen i data fra vores forretning, er et stærkt match for os, som vi forventer os endnu mere af i fremtiden.”
 
 
Jeppe Juul Sørensen, Head of Strategy & Growth hos KYNETIC, tilføjer:
 
Det er en fornøjelse at byde Bloomit teamet og brandet velkommen til KYNETIC. Bloomit sidder allerede på et kompetent team, der sammen med høje ambitioner, dybe produktkompetencer samt realistiske syn på og udviklende tilgang til digital vækstskabelse er spot on den måde, vi gerne vil arbejde på. Det tilsammen er også en af de største grunde til, at vi allerede nu har set særdeles gode og målbare resultater af samarbejdet.
 
Det er starten på et rigtig spændende og forhåbentligt langt samarbejde, som jeg glæder mig til at følge helt tæt.”
 
Om virksomheden
Blomsterforretningen Bloomit er en familievirksomhed med rødder tilbage til 1979. Bloomits kerneydelse er udbringing af blomster og med et kæmpe netværk af samarbejdspartnere i Danmark, er det muligt for Bloomit at levere blomster og gaver til alle adresser i Danmark. Bloomit har en fysisk butik i hjertet af Odense centrum, men tilbyder med Bloomit.dk også, at du kan bestille dine blomster online til levering i hele landet. 
 
 
 
 
Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter