Nyheder

Førende IT-virksomhed vælger KYNETIC som inbound marketing samarbejdspartner

Stærke værdier og god forretning kombineres i databaseret inbound strategi til netIP

Den succesfulde IT-virksomhed netIP med +180 ansatte og 7 nationale lokalafdelinger, har valgt KYNETIC som sin  samarbejdspartner, til at løfte deres digitale marketing indsats til næste niveau og bygge videre på den vækst, netIP allerede skabt gennem en kombination af teknologi og gode, menneskelige værdier.  

I netIP, som har mere end 20 år i branchen, er nøglen til deres markante vækst det sidste årti, funderet i stærke, faglige IT-kompetencer kombineret med et stort fokus på høj trivsel blandt medarbejderne. Dette holistiske syn på forretningen skal KYNETIC fortsætte i netIPs marketing strategier, hvor KYNETIC skal assistere i 360 graders inbound marketing, med indgående indsatser i flere marketing discipliner som SEO, content creation, CRO, mv. 

Mike Overgaard, leder af marketing hos netIP, fortæller her, hvorfor KYNETIC er blevet udvalgt som samarbejdspartner: 

“Vi har ledt efter et bureau, som kunne sikre, at vi får vores værdier og budskaber ud i markedet på den mest effektive måde på tværs af kanaler. Vi har allerede et godt fundament, så det skulle være nogle, der kunne løfte os til det næste niveau. Det har vi fundet i samarbejdet med KYNETIC.

KYNETIC har derudover vist en reel interesse og forståelse for vores forretning, samt en lyst og evne til at udvikle vores kommercielle setup, så vi får bundet vores marketingindsats endnu tættere sammen med den øvrige organisation.”    

Anerkendt og prisvindende IT-contender

Siden sin stiftelse i 1996 har netIP modtaget intet mindre end 3 x Børsens Gazelle, en udnævnelse som IT-komet og en særlig netværksintegratorpris begge givet af Computerworld. Den store vækst i netIP har medført en tredobling af medarbejdere siden sin stiftelse og virksomheden består i dag af 180 medarbejdere fordelt på 7 kontorer i hele landet. I KYNETIC er vi meget glade for vores nye samarbejde med netIP, hvor vi ser frem til at assistere i netIPs fortsatte vækst.

Søren Lund, Digital Marketing Consultant hos KYNETIC, udtaler:

“Vi er glade for at kunne byde Mike og resten af netIP velkommen og vi ser frem til samarbejdet, der er enormt spændende. netIP er en ambitiøs og seriøs aktør på IT-markedet med et anerkendt brand, dygtige medarbejdere og en helt særlig kultur. 

Dertil komplementerer vores repsektive forretningstilgange hinanden rigtig godt, da både KYNETIC og netIP har et stærkt performance-fokus og en fælles forbindelse om at skabe en arbejdsplads, hvor glade, kompetente mennesker og forretningsdrivende teknologier skaber nogle af landets bedste resultater.“

Om netIP

netIP har siden sin etablering i 1996 leveret IT-løsninger, der hjælper deres kunder med at nå deres digitale mål. Kerneydelserne i netIP er alt vedrørende IT-anvendelser i erhvervsregi, eksempelvis datacentre, hardware anvendelse, digital business consulting mv. Udover at drive en forretning, der er belønnet med flere vækstpriser, er netIP engageret i en række værdibaserede projekter med fokus på både medarbejdere og lokalsamfund. Læs mere om netIP på deres site.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden